Opublikowano 30 Listopada 201510 l Dzisiaj zauważyłem , że auto jakby lepiej szło . Troche chłodniej jest wczoraj było dużo cieplej i auto słabiej jechało już wcześniej takie coś odczuwałem ale teraz to jest bardziej wyraźna różnica. Czy to może być coś IC ?
Opublikowano 30 Listopada 201510 l pany mam pytanko grill s line bedzie pasowal pod zwykly zderzak? Będzie, ale po małym cięciu zderzaka i nie za fajnie to wygląda. Od biedy można jednak spróbować tyle tylko że później zderzak na śmietnik jakbyś chciał na s-line zmienić. Gdzieś na forum jest zdjęcie z takim grillem w zwykłym zderzaku, ale nie pamiętam gdzie i kto wklejał
Opublikowano 30 Listopada 201510 l Autor Dzisiaj zauważyłem , że auto jakby lepiej szło . Troche chłodniej jest wczoraj było dużo cieplej i auto słabiej jechało już wcześniej takie coś odczuwałem ale teraz to jest bardziej wyraźna różnica. Czy to może być coś IC ? Dla diesla im chłodniej tym lepiej.
Opublikowano 30 Listopada 201510 l Dzisiaj zauważyłem , że auto jakby lepiej szło . Troche chłodniej jest wczoraj było dużo cieplej i auto słabiej jechało już wcześniej takie coś odczuwałem ale teraz to jest bardziej wyraźna różnica. Czy to może być coś IC ? Dla diesla im chłodniej tym lepiej. W wakacyjnym okresie jest to zauważalne również w czasie i po deszczu
Opublikowano 30 Listopada 201510 l Wiem, że lepiej ale to dość spora różnica. Może być uszkodzony IC ?
Opublikowano 30 Listopada 201510 l Autor Wiem, że lepiej ale to dość spora różnica. Może być uszkodzony IC ? A świszczy Ci pod maską jak wciśniesz gaz?
Opublikowano 30 Listopada 201510 l nie, nic nie słyszałem. W sumie jak będzie ładna pogoda na weekend to i tak chce się zabrać za egr więc od razu sprawdze ten IC. A Jest dużo roboty żeby dołożyć drugi IC z wersji 170 km ?
Opublikowano 1 Grudnia 201510 l Autor IC w zasadzie może się jedynie rozszczelnić. Trochę roboty jest i trochę gratów też trzeba. Jedynie belkę z przodu można przerobić żeby nie kupować ori.
Opublikowano 1 Grudnia 201510 l Autor Kiedy to było... Na szybko co potrzebujesz: - IC z BRD lub 2.0T - mocowanie IC z gumkami - kierownica powietrza - dwa węże do turbo i belki - kolanko z rury do belki Myślę że 500-600zl max
Opublikowano 1 Grudnia 201510 l czyli tragedii nie ma, myśle żeby na wakacje troche mocy dorzucić jakieś 50 PS czyli podobnie jak u Ciebie może Ciut wiecej i na to powinno to wystarczyć nie ?
Opublikowano 1 Grudnia 201510 l Autor Na seryjnych gratach raczej 200km nie wydmuchasz... Ale 2 ori IC w zupełności wystarczą.
Opublikowano 1 Grudnia 201510 l nie chce na ori gratach. Chce jakieś lepsze turbo wstawić np. Ale przed tym trzeba się pozbyć bolączki naszych silników. Czy zaryzykować bez przeróbki pompy oleju ?
Opublikowano 1 Grudnia 201510 l Zobacz w jakim jest stanie bo to nie problem zrzucić dół i zerknąć... U mnie pompa oleju "wyszła" właśnie przy robieniu turba, montażu FMICa... I dobrze, że tak się stało bo napęd wyglądał tragicznie! Fotki gdzieś u mnie w temacie...
Opublikowano 1 Grudnia 201510 l tylko zastanawiam się gdzie go oddać żeby zrobić tą pompe oleju. W polsce jak to w polsce ciężko znaleźć dobrego mechanika a przynajmniej u mnie a w DE skasują mnie tak że mi się odechce Ale zawsze lepiej zrobić to dla bezpieczeństwa, to niczemu w sumie nie zaszkodzi.