Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Panowie nie wiem czy to tylko u mnie,

Czy jaak jest poniżej 5 st a klime macie ustawiona na szybę przyciskiem z szyba to po włączeniu spryskow wentylator klimy przyspiesza do prawie maxa?

Idzie to jakoś wyłączyć?

To jest po to żebyś nie myślał że jest mgła i nie jeździł na przeciwmgielnych jak co niektórzy :grin:

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grzesiek wentylator nie przyspiesza. Chodzi tak samo tylko zalacza sie na chwile obieg wewnetrzny....

Opublikowano

niestandardowy no właśnie nie :)

ewidentnie dalikatnie ( nazwał bym to z gracją ) przyśpiesza, widzę to po kreskach

po wymyciu szyby gdzieś po 2-3s się uspokaja i wraca do normalnej pracy

Opublikowano

Ale ten obieg zalaczy sie bez kontrolki na klimatroniku. Ale jak mowisz ze tak jest to ok. U mnie sie zalaczal obieg wewnetrzny

Opublikowano

Jakie motory w TDI najbardziej poleca się w A4 roczników 2006r. ?

Opublikowano

1.9 105 kobył

Opublikowano

Chyba 115 były a nie 105.

Ja bym tego silnika nie polecił, silnik jak silnik bierz 2.0 jak ogarniesz jego bolaczki na poczatku to bedziesz smigal i smigal.

Opublikowano
  • Autor

2.0 16V ale nie BRD, chyba że już jest po akcji wymiany wtryskiwaczy w ASO

Opublikowano

2.0 16V ale nie BRD, chyba że już jest po akcji wymiany wtryskiwaczy w ASO

Ogarniesz do tego pompę oleju i tylko koszty eksploatacji pozniej Cie czekają :good:

Wysłane z iPhone

Opublikowano

pytanie z innej beczki, szukałem na forum, ale nie jest jasno opisane, zakupiłem nowy kluczyk(nie z serwisu), chce go zaprogramować, mam kabel HEX-CAN + VCDS, czy tym kabelkiem da radę wydobyć PIN do IMMO? jeśli tak to na którym kanale? a może nie potrzeba do tego typu operacji PINu? bo w serwisie to mnie za całą akcje policzyli 810 zł ale wszystko nowe? Ktoś coś takiego robił?

EDIT:

VCDS'em pinu nie wydobędę, przynajmniej takie opinie

Edytowane przez Aragon99

Opublikowano

Do zaprogramowania kluczyka jeśli chodzi o otwieranie auta nie potrzebujesz pinu.

Jak chcesz zaprogramowac immo w kluczyku to musisz miec pin. Vcds nie odczytasz pinu .

Opublikowano
  • Autor

pytanie z innej beczki, szukałem na forum, ale nie jest jasno opisane, zakupiłem nowy kluczyk(nie z serwisu), chce go zaprogramować, mam kabel HEX-CAN + VCDS, czy tym kabelkiem da radę wydobyć PIN do IMMO? jeśli tak to na którym kanale? a może nie potrzeba do tego typu operacji PINu? bo w serwisie to mnie za całą akcje policzyli 810 zł ale wszystko nowe? Ktoś coś takiego robił?

EDIT:

Zapomnij, vcdsem nic nie zrobisz...

Opublikowano

EDIT:

mając PIN w B7 nie dopiszesz nowego klucza VCDS

Opublikowano

Panowie pytanie na szybko do tych co dokładali xenon i robili spryski reflektorów, a mianowiecie czy aktualny jest schemat z b6 gdzie + do pompki od sprysków wpinamy " MCE i wtykę 10 PIN-ową PIN 2 zasilanie, a masę gdzie nam pasuje." Czy może w b7 jest inaczej? Bo jutro jak tylko nie znajdzie się zajęcie to wkładam ostatnią część układanki do xenona :banan:

Opublikowano

Tak, aktualne

Opublikowano

Tak, aktualne

Dzięki Bardzo Panie Marcinie :hi:

Opublikowano

Ja inaczej mam podłączone. Tak jak fabryka. Masa w środku, jest taka śruba z masą na progu, a plus do zielonej kostki. Do niej jest doprowadzony przewód z MCE, jak dobrze pamiętam czerwono/biały. Pisałem o tym w temacie o spryskach i xenonach.

1182a9927345.jpg

Opublikowano

Panowie jak skasować inspekcję serwisową w a4 b7 ??

Opublikowano
  • Autor

Panowie jak skasować inspekcję serwisową w a4 b7 ??

vcds > sri reset