kaju Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 na rokse też, ale z Twoim numerem telefonu - wstawiam gdzie się da, żeby wszyscy uważali na ten przystanek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
gabalo Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 na rokse też, ale z Twoim numerem telefonu - wstawiam gdzie się da, żeby wszyscy uważali na ten przystanek Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk :facepalm:lecz sie chłopie
kaju Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 więcej ikonek nie było? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
gabalo Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 więcej ikonek nie było? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie było czasu szukać
H4mm3R Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2016 A nie lepiej blenda gdzie nie trzeba przykręcać tablicy?
gabalo Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 A nie lepiej blenda gdzie nie trzeba przykręcać tablicy? nie wiem poprostu szukałem takiej samej jak miałem bez pdc, a co masz na zbyciu?
H4mm3R Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2016 A nie lepiej blenda gdzie nie trzeba przykręcać tablicy? nie wiem poprostu szukałem takiej samej jak miałem bez pdc, a co masz na zbyciu? Taką 8e0 807 285 AQ Nie, nie mam na zbyciu...
gabalo Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 to jest ppd s-line? jesli tak to jak mozesz to podeślij numer ale z otworami pod pdc
kaju Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Dzięki także tego... Tomek, a one występowały bez koszyczków pod czujniki? trzeba za każdym razem zgrzewać, czy są gotowe w blendach? zwykła nie miała... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
H4mm3R Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2016 Koszyczki do grilla można dokupić bez problemu w ASO. Jest lewa i prawa strona, montaż polega na zasadzie wkręcenia w grill, a w blendzie jest szpilka która blokuje koszyczek przed wypadnięciem.
gabalo Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Koszyczki do grilla można dokupić bez problemu w ASO. Jest lewa i prawa strona, montaż polega na zasadzie wkręcenia w grill, a w blendzie jest szpilka która blokuje koszyczek przed wypadnięciem. A powiedz mają one jakieś numery czy coś? Bo kuźwa dzisiaj u mnie w serwisie nie potrafili bez vin'u tego znależć, pół godziny siedziałem a na końcu mi powiedzieli że żeby mieć te 2 koszyczki pod pdc to musze cały zderzak za 2100zł kupić po prostu czasami nie wiem czy Ci pracownicy w serwisie aż tak lubieją mnie wk....ć czy są takimi idiotami.
Gunwo Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Koledzy te ledy na dzienne do B7 z Bixenem będą ok ? http://sklep.motohid.pl/pl/p/BA15s-1156-Power-LED-5x1.5W-LENS-biala-6000k/296
H4mm3R Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2016 Koszyczki do grilla można dokupić bez problemu w ASO. Jest lewa i prawa strona, montaż polega na zasadzie wkręcenia w grill, a w blendzie jest szpilka która blokuje koszyczek przed wypadnięciem. A powiedz mają one jakieś numery czy coś? Bo kuźwa dzisiaj u mnie w serwisie nie potrafili bez vin'u tego znależć, pół godziny siedziałem a na końcu mi powiedzieli że żeby mieć te 2 koszyczki pod pdc to musze cały zderzak za 2100zł kupić po prostu czasami nie wiem czy Ci pracownicy w serwisie aż tak lubieją mnie wk....ć czy są takimi idiotami. 8E0 919 267 8E0 919 268 Po 37zł/szt.
akjam Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Koledzy te ledy na dzienne do B7 z Bixenem będą ok ? http://sklep.motohid.pl/pl/p/BA15s-1156-Power-LED-5x1.5W-LENS-biala-6000k/296 Zależy jaki masz rocznik bixa Plus do tego kasownik. I czy na pewno taka moc?
kaju Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Koszyczki do grilla można dokupić bez problemu w ASO. Jest lewa i prawa strona, montaż polega na zasadzie wkręcenia w grill, a w blendzie jest szpilka która blokuje koszyczek przed wypadnięciem. A powiedz mają one jakieś numery czy coś? Bo kuźwa dzisiaj u mnie w serwisie nie potrafili bez vin'u tego znależć, pół godziny siedziałem a na końcu mi powiedzieli że żeby mieć te 2 koszyczki pod pdc to musze cały zderzak za 2100zł kupić po prostu czasami nie wiem czy Ci pracownicy w serwisie aż tak lubieją mnie wk....ć czy są takimi idiotami. 8E0 919 267 8E0 919 268 Po 37zł/szt. i już wiem, czemu tamte nie były p&p... bo były z C6, 4F0... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gunwo Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Koledzy te ledy na dzienne do B7 z Bixenem będą ok ? http://sklep.motohid.pl/pl/p/BA15s-1156-Power-LED-5x1.5W-LENS-biala-6000k/296 Zależy jaki masz rocznik bixa Plus do tego kasownik. I czy na pewno taka moc? Autko z 2006 roku lampy jeszcze z kierunkiem przed lift . Może polecisz coś od siebie ?
hejneken Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 (edytowane) Bierz jakieś mocniejsze ledy z wbudowanym rezystorem ;p Edytowane 10 Czerwca 2016 przez hejneken
Rekomendowane odpowiedzi