Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potwierdzam:)

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zastanawiam się czy iść w sprężyny eibacha sportline czy od razu na hardcore w gwint TA technix? gwint niewiele droższy 

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, niwet napisał:

zastanawiam się czy iść w sprężyny eibacha sportline czy od razu na hardcore w gwint TA technix? gwint niewiele droższy 

Faktycznie hardcore, bałbym się to założyć do auta :grin:

Opublikowano

specjalnie napisałem hardcore, bo na springach tak nie siądzie jak na gwincie ;) Brać gwint TA czy jednak w springi? 

Opublikowano

Gwint ale lepszy.....

Opublikowano
8 minut temu, FroS-t napisał:

Gwint ale lepszy.....

Co proponujesz? delikatna gleba wystarczy mi, delikatny prześwit może być

Czuje że jak pójdę w springi eibacha to będę miał niedosyt szczególnie na tył... lepsza opcja byłaby chyba już h&r?

Edytowane przez niwet

Opublikowano

Niedawno sam miałem kibel w głowie, zastanawiałem się nad Vogtland lub AP, finalnie dołozyłem i kupiłem Eibach Pro Street S - jestem baaaardzo zadowlony, z tym że AP i Vogtland sa troszke z innej półki cenowej, bo potem juz ceny rosna dosc mocno kiedy spogladasz na H&R, Eibach, KW, Bilstein lub BC Racing, mówie tu oczywiście o nowych gwintach......

Opublikowano

Widziałem że zakładają ten gwint ta technix, więc myślałem że wart coś zachodu, ale nie mam zamiaru co chwile wymieniać czegoś :facepalm: I fundusze obecnie nie pozwalają mi na gwint eibacha itp, więc myślę żeby pójść w h&r żeby nie mieć niedosytu jak zakupię springi eibacha bo mniej siadają od h&r'ów :decayed:

Opublikowano

Miałem H&R - 45mm, było nie najgorzej ale jesli chcesz idealnie spasowac auto to tylko gwint, u mnie jeden sezon miałem springi bo było mi mało....

Opublikowano

Na chwile obecną pójdę w H&R, zobaczę czy mi przypasuje :) dzięki 

Opublikowano

I za rok zmienisz i tak na gwint. Skoro fundusze nie pozwalają na coś lepszego od TA to przeczekaj, dozbieraj i pakuj raz a porządnie. Wiem to po sobie, że nie warto bawić się w takie półśrodki.

Opublikowano
Teraz, afroo. napisał:

I za rok zmienisz i tak na gwint. Skoro fundusze nie pozwalają na coś lepszego od TA to przeczekaj, dozbieraj i pakuj raz a porządnie. Wiem to po sobie, że nie warto bawić się w takie półśrodki.

:good::good::good:

Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, niwet napisał:

Widziałem że zakładają ten gwint ta technix, więc myślałem że wart coś zachodu, ale nie mam zamiaru co chwile wymieniać czegoś :facepalm: I fundusze obecnie nie pozwalają mi na gwint eibacha itp, więc myślę żeby pójść w h&r żeby nie mieć niedosytu jak zakupię springi eibacha bo mniej siadają od h&r'ów :decayed:

Z budżetówek to już lepiej DTSline

Opublikowano

Ktos moze wie czy atrapy halogenow z RS4 sa takie same jak w S Line ???,chodzi o dopasowanie dokladniej.

Oraz drugie pytanie czy w B7 idzie jakos ustawic reflektory zwykle ,czyli zeby swiecily wyzej ? 

Edytowane przez Mizur138

Opublikowano

Chłopaki nie ma ktoś na sprzedaż kompletu hebli swap na tył od s4 

Opublikowano
Inne.
Idzie, wew. śruby

Dzieki. Jeszcze takie pytanie czy dokladka z carbonu od dtm podejdzie pod zderzak s line ??

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

pany nie wiem co jest ale w moim temaci wszystkie foty się wysypały i jak dytuje to wszystko jest ok a póżniej i tak ich nie widać a druga sprawa że jak teraz coś napisałem to post jest ukryty i nie mogę tego zmienić :kwasny: o co chodzi :o