Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mocowaniem różnią się blendy, ja pytam o adapter który wchodzi pod blendę nr 2

Znalezione obrazy dla zapytania 8E0807083

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 822,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Otwórz etkę online i porównaj kod z blendy z kodem z adaptera. Skoro są różne numery to na pewno czymś się różnią.

Opublikowano

Panowie, zostały mi dystanse które zakładałem z zimówkami. Ładować je do letnich ? Czy bardzo lipa wygląda bez obniżenia ?

przód 2.jpgprzód.jpgtył.jpg

Edytowane przez cysiek18

Opublikowano

Pewnie, że z dystansami :kox:

Opublikowano

Z dystansami :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
5 minut temu, muunv napisał:

Z dystansami :)

Nie za bardzo balon wystaje ? To tylko 17 :)

Opublikowano
Nie za bardzo balon wystaje ? To tylko 17 [emoji4]

Jest dobrze. Nawet 16" bedzie lepiej wygladac z dystansem, niz bez. Zawsze to szerzej ;)

Opublikowano

Moze ktos wie czy da sie odczepic dokładkę tylnego zderzaka bez zdejmowania go ? 

Opublikowano
 Moze ktos wie czy da sie odczepic dokładkę tylnego zderzaka bez zdejmowania go ? 

Da sie
Opublikowano
1 minutę temu, stanley napisał:

Da sie

Dzieki Stanley 

Opublikowano

Da sie

Opublikowano
2 godziny temu, Mizur138 napisał:

Dwie śrubki na środku od dołu i szarpiesz zaczepy po całej długości mocowania ze zderzakiem.

Opublikowano

Może trochę głupie pytanie, ale mam zamiar zakładać dystanse i jak mam napęd na przód to z przodu fabrycznie koło jest bardziej wysunięte niż z tyłu, jak zrobię po równo dystanse nie będzie żadnych problemów w prowadzeniu itp? Drugie pytanie mnie nurtuje bo często jeżdżę  po drogach z dziurami, a do domu muszę przejechać przez polną ok. km, a myślałem o obniżeniu samochodu springami eibacha sportline, ale czy przez to zawieszenie nie dostanie w kość? bo nie chciałbym co chwile zawieszenia wymieniać, a obecnie mam 1BE

Opublikowano
  • Autor
13 minut temu, niwet napisał:

Może trochę głupie pytanie, ale mam zamiar zakładać dystanse i jak mam napęd na przód to z przodu fabrycznie koło jest bardziej wysunięte niż z tyłu, jak zrobię po równo dystanse nie będzie żadnych problemów w prowadzeniu itp? Drugie pytanie mnie nurtuje bo często jeżdżę  po drogach z dziurami, a do domu muszę przejechać przez polną ok. km, a myślałem o obniżeniu samochodu springami eibacha sportline, ale czy przez to zawieszenie nie dostanie w kość? bo nie chciałbym co chwile zawieszenia wymieniać, a obecnie mam 1BE

Faktycznie głupie pytania.

Opublikowano

Może dlatego że do tej pory nie bawiłem się z takimi rzeczami.  Już jeden kolega odpisał mi na pw na moje pytania 

Edytowane przez niwet

Opublikowano
  • Autor

Takie zmiany to żadne zmiany i wszystko będzie ok.

Opublikowano

Dystanse na tył założyć można 3mm szersze i po problemie.
Zakładaj sprężyny i niczym się nie martw- zużycie amortyzatorów w porównaniu z ori springami nie będzie dużo szybsze- nawet bym powiedział niezauważalne, chyba,że pełno dziur na tych polnych drogach i we wszystkie będziesz wjeżdżał- ale to samo stanie się przy ori zawieszeniu w tym przypadku :kox:

Opublikowano

Panowie i ewentualnie Pani jeśli są ;)

szukam sobie felg 18" do swojej audiczki, myślałem o rotorach, ale w sensownych cenach i 18 to tylko z A1, od zawsze podobał mi się wzór rs4 z b7, ale ciężko znaleźć 18" z a4, są za to z A3 (8P0 601 025 BA), ale Et 54 i szerokość felgi 7.5, czy jest sens pchać się w takie ET i dodawać dystanse, chyba dosyć duże będą. martwi mnie to duże ET, z kolei nie bardzo chce iść w 19" chociaż ten wzór łatwiej dostać w tym rozmiarze bez kombinowania.

doradzilibyście coś?

Opublikowano
6 minut temu, DarkMind napisał:

doradzilibyście coś?

Skoro już pytasz... pakuj 19"9J :decayed:

Opublikowano

to inaczej, doradzilibyście coś odnośnie takich ET54? :P

19" obawiam się, nie dla mnie, 18" to jeszcze jakiś kompromis w miarę sensowny :P