Mizur138 Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 Panowie czy ktos z was ma moze numery oem felgi Rotora w srebnym kolorze,rozmiar 19 cali Ponizej zdj http://photobucket.com/gallery/user/shady-ninja/media/cGF0aDovUk9UT1IyLmpwZw==/?ref=
jolley Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 Witam Panowie, przerabiał ktoś z Was blendę tablicy rejestracyjnej z pdc z wersji szwajcarskiej na europejską? Mówię tu o np. rozfrezowaniu otworu. Komuś się powiodło?
afroo. Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 5 godzin temu, jolley napisał: Witam Panowie, przerabiał ktoś z Was blendę tablicy rejestracyjnej z pdc z wersji szwajcarskiej na europejską? Mówię tu o np. rozfrezowaniu otworu. Komuś się powiodło? Ja tak jeżdżę od paru lat. ; ] Powiększyłem diaksem otwór tylko pod wymiar tablicy. Przy ori adapterze pod tablicę zostaje luka pomiędzy blendą, a tablicą i wygląda to średnio dlatego nie dawałem adaptera tylko tablicę podkleiłem na piance do grilla i przykryłem elegancko blendą. Z bliska widać, że cięte. Poza tym żadnych problemów. 1
jolley Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 Właśnie szkoda mi 2 czy 3 stówek na takie cuś, dlatego pomyślałem, że gdyby to na frezarce obrobić, to może będzie miało chociaż w połowie handlowy wygląd
WydRos Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 Panowie wrzucał ktoś inne lusterka zew. do b6/b7 (większe) jak Np z a3lift albo b8? Się zastanawiam czy jest jakaś opcja
golden87 Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 Krótkie pytanie koledzy, czy dojazdówke o parametrach: RIM WIDTH - 3.5J OFFSET - 25.5 STUD FITMENT - 5x112 125/70/18 - Continental TyrePart Number: 1K0 601 027 B Założe bez problemu na heble 345 z przodu ?
afroo. Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 Jeśli jest to typowa dojazdówka z B7 to wejdzie.
golden87 Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 1 minutę temu, afroo. napisał: Jeśli jest to typowa dojazdówka z B7 to wejdzie. Jest z Gofra... https://www.stevensvwspares.com/vw-golf-space-savers-spare-carrier/18-space-saver-wheel1 Dlatego, nie chcialbym sie zaskoczyc, ze jak mi jeb... zeby sie nie okazalo ze jej nie zaloze :/
WydRos Opublikowano 24 Listopada 2017 Opublikowano 24 Listopada 2017 Pany jak ktoś potrzebuje to mam swierze jeszcze w pudełku folie 3M Wrap Film Seria 1080 - Satin White Aluminium - S120 - Satynowe Aluminium 0.50 mb(odcięty kawałek na lusterko) i folie do przyciemnianą lamp, tą w odpowiedniej barwie(nie za dużo nie za mało) kupiłem kiedyś a nie mam się za to kiedy i jak zabrać, gdyby ktoś akurat szukał to oddam w dobrej cenie:) można powiedzieć ze jak za darmo plus wysyłka Naklejki jeszcze mam http://allegro.pl/naklejki-tuningowe-sport-mind-audi-a3-a4-a5-a6-i6510284709.html nowki
Maggot Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 Chłopaki, potrzebuję kupić B7 i tutaj pytanie - jaki silnik ? Z diesli "pewniak" to ponoć 1.9, a benzyny ? 2.0 131km jest ok czy coś innego proponujecie ? tfsi wiem, że lipa z mega braniem oleju .
Rabbi Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 7 minut temu, Maggot napisał: Chłopaki, potrzebuję kupić B7 i tutaj pytanie - jaki silnik ? Z diesli "pewniak" to ponoć 1.9, a benzyny ? 2.0 131km jest ok czy coś innego proponujecie ? tfsi wiem, że lipa z mega braniem oleju . 1.9 TDI w B7 to nie jest ten sam stary mocny motor co w B6 i ma swoje bolączki. 1.8T dobry motor. 2.0T w A4 B7 nie ma problemu z poborem oleju Z diesli 2.0 TDI nie jest takie straszne "jak go malują".Trzeba poprawić napęd pompy oleju i będzie śmigać Najważniejsze by trafić zadbaną sztukę
Norbas Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 Godzinę temu, Rabbi napisał: 1.9 TDI w B7 to nie jest ten sam stary mocny motor co w B6 i ma swoje bolączki. Każdy ma jakieś bolączki ale widać każdy chwali swoje. Zapomniałeś napisać, że 1.8T też do idealnych też nie należy 1 godzinę temu, Maggot napisał: Chłopaki, potrzebuję kupić B7 i tutaj pytanie - jaki silnik ? Z diesli "pewniak" to ponoć 1.9, a benzyny ? 2.0 131km jest ok czy coś innego proponujecie ? tfsi wiem, że lipa z mega braniem oleju . Popatrz w dziale Diese/Benzynal a znajdziesz tam dużo info na temat silników i na pewno dokonasz jakiegoś wyboru. Tak jak Rabbi napisał najważniejsze to trafić/znaleźć zadbaną sztukę
Rabbi Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) 12 minut temu, Norbas napisał: Każdy ma jakieś bolączki ale widać każdy chwali swoje. Zapomniałeś napisać, że 1.8T też do idealnych też nie należy Popatrz w dziale Diese/Benzynal a znajdziesz tam dużo info na temat silników i na pewno dokonasz jakiegoś wyboru. Tak jak Rabbi napisał najważniejsze to trafić/znaleźć zadbaną sztukę Mam w rodzinie 1.8T 2.0TDI i 1.9TDI. W 1.8T przez 4 lata wymieniłem rurkę odmy,cewkę W 2.0 TDI brat przez rok wymienił napęd pompy oleju i nic więcej a W 1.9TDI wałek i szklanki. Przebiegi w dieslach podobne Edytowane 26 Listopada 2017 przez Rabbi
Rabbi Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 A 1.8 T chwalę i będę chwalił gdyż tak bezawaryjnego auta nie miałem
Norbas Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 No widzisz jednemu się trafi drugiemu nie i tyle w temacie. Każdy silnik ma wady i zalety
Rabbi Opublikowano 26 Listopada 2017 Opublikowano 26 Listopada 2017 Tak. Najważniejsze żeby egzemplarz był zadbany
afroo. Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 13 godzin temu, Norbas napisał: No widzisz jednemu się trafi drugiemu nie i tyle w temacie. Każdy silnik ma wady i zalety Każdy silnik ma też poprzednich właścicieli. Tego bardziej bym się obawiał niż typowych dla danej jednostki wad. ; )
Norbas Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 7 minut temu, afroo. napisał: Każdy silnik ma też poprzednich właścicieli. Tego bardziej bym się obawiał niż typowych dla danej jednostki wad. ; ) Nie tylko właścicieli bo czasem bywa tak, ze właściciel robi wszystko jak książka nakazuje. Spora cześć ludzi oddaje auta do mechaników a oni tez potrafią namieszać w eksploatacji ?
FroS-t Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 Jak to w przysłowiu " największym wrogiem samochodu jest jego poprzedni właściciel" to samo z 3.0 Tdi, kupi jeden z drugim zajeżdżone egzemplarze, z padającym wszystkim co najdroższe do zrobienia a potem leci opinia co to w nich się nie psuje
WydRos Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 Panowie czy po kodzie wyposażenia dowiem się jakie dekory były zamontowane ? 1nk czy 7n6 s-line fabryczny z popiolka i ramka biegów
Rekomendowane odpowiedzi