Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czym się różni klamka pasażera w wersji USA a Angol? Chodzi mi oczywiście o możliwość montażu przycisku otwierania drzwi. 

Edytowane przez Damianq

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Róznią się tym, że usa ma movowanie na rączkę a Angol nie ma bo to 'strona kierowcy'

To Angol...

7875115743_0.jpg

A to usa..  fota by @trepek :wink4:

IMG_5765.JPG.e1c39dcb0f9a14b1bd4ceaa9ab94b9dc.jpeg

Edytowane przez Adam87

Opublikowano

Mam taką klameczkę z wiazką. 

Opublikowano
10 godzin temu, Adam87 napisał:

Róznią się tym, że usa ma movowanie na rączkę a Angol nie ma bo to 'strona kierowcy'

To Angol...

7875115743_0.jpg

A to usa..  fota by @trepek :wink4:

IMG_5765.JPG.e1c39dcb0f9a14b1bd4ceaa9ab94b9dc.jpeg

Klamka już sprzedana :)

Opublikowano

A sam przycisk blokowania drzwi na drzwi pasażera ktoś ma? Bo mam auto USA i jest brzydki, chce wymienić. 

Opublikowano
2 godziny temu, HOLMATRO napisał:

A sam przycisk blokowania drzwi na drzwi pasażera ktoś ma? Bo mam auto USA i jest brzydki, chce wymienić. 

Sam przycisk powinien pasować od anglika..

Opublikowano

Przycisk pasuje z Angola bo już gdzie to w kilku miejscach wyczytałem. 

Opublikowano

Panowie kto ogarnia zaciski oprocz rsdziadek?? potrzebuje w zasadzie na już zaciski tylne na tarcze 300mm.

Opublikowano
26 minut temu, mass143 napisał:

Panowie kto ogarnia zaciski oprocz rsdziadek?? potrzebuje w zasadzie na już zaciski tylne na tarcze 300mm.

zapomnij, ze swiecą trzeba szukac

Opublikowano

Mam rodzinkę w USA i czasem przeglądam sobie partal z ogłoszeniami w okolicy mojego kuzyna w poszukiwaniu żółtego S4 B5 jakie mi się marzy. Dziś trafiłem na piękna sztukę :D  @HOLMATRO przytuliłybym to byśmy pojeździli ;) Szkoda ze 12k. Będę dzwonił jak puści za 9 to biorę kredyt :D

NEWJERSEY.CRAIGSLIST.ORG

I’m selling my 08 S4 dtm 90k on the dash, this vehicle has been very well maintained has a fresh...

Edytowane przez Damianq

Opublikowano

za 12000 mam S4 B8 2015r, całą

Opublikowano
4 minuty temu, Dev napisał:

za 12000 $ mam S4 B8 2015r, całą

Opublikowano
6 minut temu, Dev napisał:

za 12000 mam S4 B8 2015r, całą

@Dev przecież tutaj chodzi o wyjątkowość tego samochodu :) Myśle ze @HOLMATRO pewnie zakręcił się koło takiej kwoty ze swoją ;) Tutaj dojdą jeszcze kosztu sprowadzenia czyli podatek 19% w DE i 18,6 akcyzy u nas. 12k to musiałby wyjść już w garażu żebym się na to szarpnął czyli trzeba by ja kupić za 8. Jutro kuzyn ma dzwonic do gościa z propozycja :) Widać ze jej trochę brakuje do oryginału. Tłumik, brak dokładki z przodu to tak na pierwszy rzut oka poza kołem i zawieszeniem.

Edytowane przez Damianq

Opublikowano

tak Wam bardzo zalezy na tej wyjątkowosci ?

przecież to kibel jak kazdy inny którego zre rdza na potęgę, w którego trzeba pakowac kase i ciągle w nim grzebac

przed chwilą kupiłem B9 2018r za 10100 $, całą z usterką mechaniczną, auto jezdzi i albo jebła skrzynia albo motor

jak przyjedzie to sie dowiem

694d884b-d6e1-4eef-8b9a-3f97177a594b.jpg

1111.jpg

Edytowane przez Dev

Opublikowano

Ktoś co woli ;) Takie S4 DTM będzie na wartości zyskiwało a nie traciło jak powyższa B9. Z ciekawości licytujesz na copart czy jakimś innym portalu?

Opublikowano
1 minutę temu, Damianq napisał:

Ktoś co woli ;) Takie S4 DTM będzie na wartości zyskiwało a nie traciło jak powyższa B9. Z ciekawości licytujesz na copart czy jakimś innym portalu?

Z copartu, doslownie.przed chwila

https://www.copart.com/lot/46099100

Opublikowano

Jeśli chodzi o czerwona to dzwoniłem i sprawdziłem carfax. Była malutka przygoda przodem. Widać z reszta na zderzaku, 4 właściciel. Gość mi mówił ze pada  pompa od wspomagania i chyba uszczelka pod pokrywa zaworów lub głowica. (Nie zrozumiałem dokładnie mówił velve cover gaskets bardziej chyba pod pokrywa zaworów) No i tłumik mówił ze do roboty. Powiedział ze za mniej niż 10k nie zejdzie. Za dużo dla mnie. Wysłał mi jeszcze foty środka:
609AF307-6153-4B38-A7AC-725CF12E515A.jpegE59C2E4B-F8F3-4097-B7B4-D65BDCBA22DD.jpeg

Edytowane przez Damianq

Opublikowano
16 godzin temu, Dev napisał:

tak Wam bardzo zalezy na tej wyjątkowosci ?

przecież to kibel jak kazdy inny którego zre rdza na potęgę, w którego trzeba pakowac kase i ciągle w nim grzebac

przed chwilą kupiłem B9 2018r za 10100 $, całą z usterką mechaniczną, auto jezdzi i albo jebła skrzynia albo motor

jak przyjedzie to sie dowie

DEV co kto lubi, mam S4, mam 3 letnia Octavię, jest BMW X3 F25 LCI i M235i xDrive i żadne auto nie sprawia mi tyle przyjemności co właśnie S4. 
Nowe jest nowe.. i tu się kończą smaczki. Wsiadam do 14 letniej S4 DTM, tankuje, myje żeby się szkliła i przy każdym dodaniu gazu bulgot cieszy, a ludzie się oglądają na każdym skrzyżowaniu. Tego nie mam w żadnym innym aucie. Czy kibel? Zależy co kupisz, ja mam igle, dałem kupę siana za swój egzemplarz. 
Przesiadam się do Octavii która jest w środku nowka, to łzy do oczu napływają. To auto prędzej bym nazwał kiblem. Zero motoryzacji w tym, zero. Może M235 w cabrio i xDrive jeszcze robi wrażenie i cieszy, reszta porażka. Dlatego zamiast B9, a miałem taki zamysł, wydałem majątek na uważanego przez ciebie „kibla” i uważam ze to najleszy zakup poki co. Do tego stopnia, ze kupiłem drugą 1of250, naprawie i oddam w dobre ręce, znajdzie się amator na to z pewnością. 
DZiwi mnie twoje podejście, bo siedzisz w motoryzacji dużo głębiej niż ja i doskonale powinieneś widzieć ze nowe się stacza, składane przez księgowych niczego nie oferuje. Najnowsze RSQ3 ma plastikowa gałkę zmiany biegów.. o czym my rozmawiamy. Bez urazy :wink:

Opublikowano
13 minut temu, HOLMATRO napisał:

DZiwi mnie twoje podejście, bo siedzisz w motoryzacji dużo głębiej niż ja i doskonale powinieneś widzieć ze nowe się stacza, składane przez księgowych niczego nie oferuje. Najnowsze RSQ3 ma plastikowa gałkę zmiany biegów.. o czym my rozmawiamy. Bez urazy :wink:

Wlasnie dlatego ze siedzę  w tym szajsie tyle lat mam taki wlasnie do tego stosunek, moja edukacja zaczela sie gdy jeszcze warszawy jezdzily po drogach. Nie raz juz pisalem ze jestem motoryzacyjnym ignorantem i dlatego moje podejscie jest takie a nie inne i sie nie zmieni.

Przybedzie Wam lat to zmądrzejecie :devayed: