Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Bambr97 napisał:

Coś takiego właśnie. Chciałbym dowiedzieć się co wypada lepiej.

Color 3D MFA wymaga wymiany wyświetlacza w przeciwieństwie do VFIZ, ponadto jest droższy. Więcej wodotrysków uświadczysz w Color MFA 3D. 

Edytowane przez george

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 822,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak masz już kolorowy FIS poszedł bym w VFIZ. Jeżeli czerwony FIS to warto przemyśleć ColorMFA 

COLORMFA.RU

lub 

Opublikowano

do B8 ktos robi VFIZa ?

Opublikowano

nie spotkałem się jeszcze z czymś takim czy to do B8 czy C6 ( podobna technologia licznika ) 

Opublikowano
10 godzin temu, Dev napisał:

do B8 ktos robi VFIZa ?

FIS-CONTROL.DE

Może coś takiego jak powyżej przypadnie Ci do gustu...

Edytowane przez lucasek

Opublikowano

wiedziałem że fis-control jest ale że maja też opcję pod MMI3g i MIB to nie :)

Opublikowano

Nie wiem kiedy się pojawiła ta wersja w ofercie dla MMI ale jak widać jest i napewno działa - skoro Stefan takową oferuje:thumbup1:

Opublikowano

Jadąc na 3 biegu 1900 obrotów i wciskam gaz do dechy do 2500 słychać takie terkotanie/chrobotanie. Nie słychać tego na wolnych obrotach, ani na jałowym jak dodaję gazu, jedynie pod obciążeniem 2/3/4/5 bieg w podobnym przedziale obrotów. Przeciągnę go do ponad 3 tyś i terkotanie zanika, gdy odpuszczę gaz też . Gdzie zacząć poszukiwania? 

Edytowane przez Bambr97

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bry 

Jakby ktoś szukał B7 do kupienia to będę swoje sprzedawał po nowym roku. 

Fotki i info dla zainteresowanych na Prv :wink4:

Opublikowano

Co myślicie ? 

MAXTONDESIGN.PL

Dokładki Drzwi Audi A4 B6 RS4 Look (4 Elements) | Nasza Oferta \ Audi \ A4 / S4 / RS4 \ A4 \ B6 [2000-2006] |...

Opublikowano

Da się przełożyć tylko środek tylnego podłokietnika? Mam swój podłokietnik z uchwytami na kubki w fotelach materiałowych, a kupiłem skóry w których jest zwykły podłokietnik ? ewentualnie jak to polecacie połączyć?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hejka, poszukuję wymiarów do umieszczenia emblematów s-line na tylnych bocznych listwach drzwi. Ktoś w wolnej chwili zmierzyłby mi u siebie i podrzucił info?

Pzd ;) 

Opublikowano
11 godzin temu, M@rcin napisał:

Hejka, poszukuję wymiarów do umieszczenia emblematów s-line na tylnych bocznych listwach drzwi. Ktoś w wolnej chwili zmierzyłby mi u siebie i podrzucił info?

Pzd ;) 

Zerknij do tego tematu:

Opublikowano
Godzinę temu, rosati napisał:

Zerknij do tego tematu:

Dzięki :) 

Opublikowano

Siema, czy do naszych b7 podchodzą tylko ori nakładki chrom na pedały z rs4? Czy są jakiejś „chińskie” które podejdą ? Jak ktoś coś ma to proszę o info :wink:

Opublikowano
43 minuty temu, Tkoczu_ napisał:

Siema, czy do naszych b7 podchodzą tylko ori nakładki chrom na pedały z rs4? Czy są jakiejś „chińskie” które podejdą ? Jak ktoś coś ma to proszę o info :wink:

Z B8 też podejdą tylko trzeba przypiłować lekko nakładkę od gazu

Opublikowano
2 godziny temu, musti napisał:

Z B8 też podejdą tylko trzeba przypiłować lekko nakładkę od gazu

Czyli mogę to brać ? 

7155C4A0-D03C-4A17-8918-DCD0CCCF808A.png

Opublikowano

Panowie bo szukam w wątkach, znalazłem taki temat ale się urwał nierozwiązany - mam w swojej S4 skrętne BiXy i funkcję doświetlania zakrętów - przy jeździe w ostrzejszym zakręcie swiatła skręcają i dodatkowo uchyla się przysłona która doświetla zakręt. Chciałbym to wykodować, wnerwia mnie to, chcialbym klasyczne skrętne europejskie BiXy. Jest szansa adaptacji / kodowania lamp przód by się tego pozbyć?

Opublikowano

Raczej przez vcds tego się nie ogarnie, tam są różne przetwornice, różne Pinouty, różne sterowniki, a w sterowniki kodujesz tylko jaki samochód... Jak dla mnie to najprościej wyjąć lampę, pozbyć się ramienia od pozycjonowania lewo-prawo, silniczek niech sobie chodzi. Tylko trzeba jakoś by na stałe umocować stelaż od ruchu poziomego... Ewentualnie przejście na zwykły xenon, ale to zmiana modułu i pinoutu... 

Opublikowano

Teraz wyczytałem na audi-sport, że były dostępne 4 wersje świateł przednich w B7:

"- Standard halogen
- Bixenon
- Bixenon with AFS1 - adaptive headlights
- Bixenon with AFS2 - Adaptive headlights + CORNERING LIGHTS which is basically an extra bulb on the side of the projector lense that comes on when the wheel is turned by a certain angle or one of the indicators is applied."

Jeśli chodzi o 4 wersję świateł :

"b7's had them as options for s4 and rs4 (possibly other models too)"

Chyba mam to nieszczęście, że trafiły mi się BiXy z AFS2.