Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] A4 Avant 1.9TDI 131KM S line, Recaro (Projekt: "Full Opcja")

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Projekt sledze od samego początku, jak listwy w dziwi od s-line zakładałeś :>

właśnie gratuluje zapału, tego że nie jesteś mechanikiem, nigdy nie bawiłeś się autami, a teraz to twoje hobby któremu oddałeś się w zatracenie i jesteś dobry w tym co robisz, do tego pomoc dla innych, szacunek i powodzenia :wink4:

a tak apropo pomocy :kox: to i ja skorzystam, dwie rzeczy..

1) Podesłał byś dokładnie jakie masz końcówki, jak model tego Ultera, parę stron wcześniej były jakieś aukcje ale wygasły

2) Tak z ciekawości wiesz może czy podejdą np do Ciebie czy do mnie s-line z a6, wiem że siedzisko jest dłuższe, ale tak u sąsiada zmierzyłem rozstaw otworów i jakby miały pasować do szyn. No kanapa to wiem że nie przypasi, ale z tymi fotelami zawsze się zastanawiałem

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

seria ????? :cool1:

niejeden by chciał taka serie. :kox:

Sam jestem zakręcony od kilkunastu lat na punkcie vw t1/t2 i wiem ile czasu ,kasy i zrozumienia rodziny to wymaga.

Czytając taki wątek aż się chce rezać coś w swojej niuni... I o to chodzi.

Opublikowano

Bart-s jest inspiracją dla niejednego, dlatego ja nie lubię czytać tematu jego...

:polew: :polew: :polew:

Ogółem to on mnie wepchnął w ten nałóg... TO Jego wina, dlatego dla twojego własnego dobra, wyjdź z tego tematu i go nie czytaj :D

Opublikowano

Niestety Marku nadal nic ;(

no kurrrfa jutro sprawdze w firmie list ppzewozowy i bede do nich dzwonił...

Opublikowano

Projekt sledze od samego początku, jak listwy w dziwi od s-line zakładałeś :>

właśnie gratuluje zapału, tego że nie jesteś mechanikiem, nigdy nie bawiłeś się autami, a teraz to twoje hobby któremu oddałeś się w zatracenie i jesteś dobry w tym co robisz, do tego pomoc dla innych, szacunek i powodzenia :wink4:

a tak apropo pomocy :kox: to i ja skorzystam, dwie rzeczy..

1) Podesłał byś dokładnie jakie masz końcówki, jak model tego Ultera, parę stron wcześniej były jakieś aukcje ale wygasły

2) Tak z ciekawości wiesz może czy podejdą np do Ciebie czy do mnie s-line z a6, wiem że siedzisko jest dłuższe, ale tak u sąsiada zmierzyłem rozstaw otworów i jakby miały pasować do szyn. No kanapa to wiem że nie przypasi, ale z tymi fotelami zawsze się zastanawiałem

Dzięki kolego :)

1) Ulter 90-RS1 (szukaj firmy KADEX na allegro)

2) Tutaj niestety nie pomogę (z tego co pamiętam - ktoś już próbował przekładać bez przeróbek i nie udało się :()

Niestety Marku nadal nic ;(

no kurrrfa jutro sprawdze w firmie list ppzewozowy i bede do nich dzwonił...

Spoko - dziś wpadł mi w ręcę dorabiany torx 8 ze szpilką 70mm - w chwili obecnej bardziej mi zależy na drugiej części przesyłki :decayed: Niestety jutro autko poczuje trochę trasy więc swap kiery muszę odłożyć do środy...

Bart-s jest inspiracją dla niejednego, dlatego ja nie lubię czytać tematu jego...

:polew: :polew: :polew:

Ogółem to on mnie wepchnął w ten nałóg... TO Jego wina, dlatego dla twojego własnego dobra, wyjdź z tego tematu i go nie czytaj :D

Zaraz tam moja wina :decayed::wink4:

Opublikowano

Spoko - dziś wpadł mi w ręcę dorabiany torx 8 ze szpilką 70mm - w chwili obecnej bardziej mi zależy na drugiej części przesyłki :decayed: Niestety jutro autko poczuje trochę trasy więc swap kiery muszę odłożyć do środy...

O kurde, to to jeździ ?:P

Opublikowano

O kurde, to to jeździ ?:P

No co za bezczelny typ :polew: :polew:

...Młody - nocki masz?

Opublikowano

Otwieram forum i walcze nad nim cały czas, ale własnie się wybieram spać, znasz się może na phpbb??

Opublikowano

Otwieram forum i walcze nad nim cały czas, ale własnie się wybieram spać, znasz się może na phpbb??

Na sajty zawsze ładowałem gotowe forum (właśnie na phpbb) - dlatego niestety nie jestem w stanie pomóc :confused4:

Opublikowano

Widzę, że tak ciężko pracujesz, że nawet nie masz czasu sprawdzać forum haha. Czy może obmyślasz nowe mody? Jak tam moje piny? Jakieś newsy? :P Koleś tutaj rozbiera a4 i miał elektrykę z tyłu więc może od niego wezmę wyciągnę piny

Opublikowano

To nie jest zły pomysł - u mnie sprawa ucichła więc pewnie nie doszli jakie to numery :confused4:

Z nowych modów... W środę kiera i jak się z nią uporam - zabieram się za webasto ;)

BTW - Grzesiu, jak już to przeczytasz - podeślij mi adres na pw (będzie obiecana przesyłka :decayed:)

Opublikowano

Webasto jak już koniec zimy zaraz :P No dobra ide spać... Miłej nocki i myśl dalej co tam wymodzić bo taką serią to wstyd jeździć hehehe

Pozdr :hi: :hi:

Opublikowano

Siemian - przesyłka dotarła :good: Sprawdzałem - wszystko pięknie śmiga. Dziękuję bardzo - rozliczymy się w BT :decayed:

:ok2:

Grzesiek - paczka z webasto została dziś do mnie wysłana. Dojdzie jutro lub w czwartek - dlatego myślę, że pilot doleci do Ciebie nie wcześniej niż po nowym roku :confused4:

Opublikowano

oj jak się wszyscy będą ze mnąw BT rozliczać to czuje że będe jeszcze bardziej narąbany niż w Jarosławcu chodził. :decayed:

Opublikowano

oj jak się wszyscy będą ze mnąw BT rozliczać to czuje że będe jeszcze bardziej narąbany niż w Jarosławcu chodził. :decayed:

nie ściemniaj , że chodziłeś :gwizdanie:

Opublikowano

bylebyś na Alonę nie trafił i przeżyjesz :wink4:

Opublikowano

a co jej zrobil ? :decayed:

Opublikowano

Eeee, Grzesiowi Alona pomyliła się chyba z Azunią ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...