Bart-S Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 250PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cineksik Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 w salonie sobie krzyknęli 1500 zł :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Dorwałem nareszcie kompletną instalkę na dwa wydechy :> Zdjęta z 2.5TDi FWD Avanta '03, cena okazyjna bo 370zł - tyle tylko że musiałem pruć po nią do Lubina więc jeszcze "stówka" na paliwo Porównałem z 2.5TDi FWD Avant '04 kolegi i numeracja tłumików zgadza się idealnie Tłumik środkowy: 8E0 253 411 BE Tłumiki końcowe: 8E0 253 611 DH (lewy) 8E0 253 611 DG (prawy) Teraz jeszcze tylko dokładka S-Line - kurcze od jakiegoś czasu na allegro nic nie ma. W ASO za nową wołają 900zł, ze zniżką pójdzie za 800zł ale to chyba ostateczność... W sumie cały zderzak na allegro można wychaczyć za 500zł - problem w tym że narazie jest pustka ;( Jeśli ktoś z Was ma dostęp do dokładeczki - bardzo proszę o kontakt![br]Dopisany: 06 Sierpień 2009, 21:22_________________________________________________YEEEEAAAAAAHHHHH!!! Ale to idzie jak burza - przed chwilą dorwałem na allegro... 330zł Jednak opłaciło się sprawdzać serwis co godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Swoje przeszla ta dokladka, ale cena dobra.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 tp nie od waskiego czasem __?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 To chyba nie Wąski, Jasienica koło Bielska. Fly ty też zauważyłeś ten niepokojące wygięcie z prawej strony? Zobaczymy jak przyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 To chyba nie Wąski, Jasienica koło Bielska. Fly ty też zauważyłeś ten niepokojące wygięcie z prawej strony? Zobaczymy jak przyjdzie. powinno spasować, wszystko da sie zrobic, ja ciąłem u siebie przedni zderzak metodą forumową , żeby przednią dokładkę s line założyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Też mi się wydaje że da radę, ciekawi mnie tylko ile lakiernik skasuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 U mnie za samo malowanie tylnej dokładki - 50pln po znajomce :> Mam nadzieję, że ta prawa strona to tylko na zdjęciach wygląda na walniętą. Bart-S - szarpnij się na gest i zrób zakup w postaci funkiel nówek kolek 18/19" BBS LeMans Będą drugie najładniejsze felgi na forum (jak i u Style'a) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Mariusz daj jakiegoś linka - idę obejrzeć Biker Boyz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 a listwy s4 kupiles na allegro???, bo chyba mnie wyprzedziles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Mam listwy S-Line - kupowałem w ASO w marcu więc akcja z allegro to nie ja Mam dwa kontakty na takie części - mogę podpytać jeśli chcesz Jutro dryndnę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Byloby super, jak coś dawaj znać na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Jak coś Bartek to służę swoim rabatem w ASO zresztą wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Oczywiście Madasku Marcin dzwoniłem i niestety nie mają tych części teraz. Jeden sprzedał wczoraj - koszt za komplet 400zł. A drugi ma teraz okres wakacyjny i mówi że interes rozkręci się znów dopiero we wrześniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Marcin dzwoniłem i niestety nie mają tych części teraz. Jeden sprzedał wczoraj - koszt za komplet 400zł. A drugi ma teraz okres wakacyjny i mówi że interes rozkręci się znów dopiero we wrześniu. dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Końcóweczki zakupione :> średnica 87mm, koszt 50zł za szt. (dzięki wentyl ) Jeszcze tylko srebrzanka i śruby... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 ładna końcóweczka że się tak wyrażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Mariusz daj jakiegoś linka - idę obejrzeć Biker Boyz Bartas -obejrzałeś film, to teraz chyba Suzi, albo Hanię kupisz jakąś, zamiast doinwestowywać A4 A tak na poważnie, to proszę bardzo - http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_a4_avant_airride_stylepoznan-t54446.0.html - niby niepozorne i niezbyt urodziwe fele, a jedne z najdroższych w oryginale, jakie udało mi się znaleźć... :gwizdanie: Co do listew, to ja również obok Marcina się dołączam do grona chętnych - jak będziesz miał, to wal śmiało na PW - okazyjnie S4 listwy również mogą być. Do końcóweczki wydechu teraz - nie będą za duże na B6 ?? Wczoraj przykładałem fi 76mm, to nie jest wcale mała Powiedz mi tylko, czy otwory w dokładkach S-Line i 1,8 T są jednakowe, czy różnią się jakoś wielkością ?? [br]Dopisany: 09 Sierpień 2009, 20:36_________________________________________________No more questions - fakt że do BMW - http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=685294030 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Końcóweczki zakupione :> średnica 87mm, koszt 50zł za szt. (dzięki wentyl ) No to tu mnie rozczarowales... beda wygladaly slabo [jesli sie nie myle] Najladniejsze sa proste estetyczne koncowki, a te maja jakis "parapet". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi