Wojtek_A4 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Wlasnie mialem wklejac linka Mialem taki sam przypadek miesiac temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 http://allegro.pl/super-okazja-dokladka-zderzaka-tyl-a4-b6-s-line-i2051477576.html http://allegro.pl/okazja-spojler-zderzaka-przod-a4-b6-s-line-i2051478046.html Bartek ktoś auto ci rozsprzedaje Jaaaa pier... Dobrze, że rejestrację zakryłem :polew: Bartek teraz modzi w drugą stronę tzn zrobić jak najuboższe b6 na forum Tjaaaa. Wysprzedam na części i dostanę 2x więcej niż za auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Lepiej uwazaj bo narazie kupcow szuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Lepiej uwazaj bo narazie kupcow szuka Po nocce będę chciał położyć się spać a tu od rana klienci będą się dobijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stichy Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 to tylko asystent sprzedazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 oj tam golas jest bo webasto nie ma no :polew: jak to nie ma...ma w bagażniku a co do tych aukcji to pewnie gość wpisał u wuja "googla" audi a4 s-line i mu wyskoczyły zdjęcia Bartka auta , tylko fakt faktem, dlaczego nie wstawia zdjęć przedstawiających faktyczne zderzaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 ale obora, prowadzona przez oborka, zgłoś Bart naruszenie na Allegro albo skasuj gościa za udostępnienie fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 oj tam golas jest bo webasto nie ma no :polew: jak to nie ma...ma w bagażniku (...) Właśnie Bart, kiedy rezasz piecyk? Bo wątek o rezaniu webasto puchnie od problemów czekających na fachowe rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 ale obora, prowadzona przez oborka, zgłoś Bart naruszenie na Allegro albo skasuj gościa za udostępnienie fotek Jutro się tym zajmę oj tam golas jest bo webasto nie ma no :polew: jak to nie ma...ma w bagażniku (...) Właśnie Bart, kiedy rezasz piecyk? Bo wątek o rezaniu webasto puchnie od problemów czekających na fachowe rady Andy - kurcze potrzebował bym tak dwa dni wolne a tu niestety się nie zapowiada. W wątku o webasto mnie nie potrzebujecie - doskonale rozgryzacie temat sami (ślędzę na bieżąco ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Czyli firma zadziałała :good: należy Ci sie - życze powodzenia, przydałby nam się taki serwis w zachodniopomorkim, moze kiedyś powstanie sieciówka "BART_S SERWIS" :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal-L Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Hehehe Bart robil ostatnio moja A4 ,nikomu innemu bym auta odnosnie multi w rece nie oddal:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Czyli firma zadziałała :good: należy Ci sie - życze powodzenia, przydałby nam się taki serwis w zachodniopomorkim, moze kiedyś powstanie sieciówka "BART_S SERWIS" :naughty: Ja to myślałem raczej nad... "BART'S PARTS" :polew: Hehehe Bart robil ostatnio moja A4 i nikomu bym auta odnosnie multi w rece nie oddal:) Dzięki Rafał - cieszę się, że jesteś zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal-L Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Bart biore dokladke z allegro, wiec uwazaj bo jutro mozesz wstac, a tam auto bez dokladki bedzie hahahahaa co za cyrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Czyli firma zadziałała :good: należy Ci sie - życze powodzenia, przydałby nam się taki serwis w zachodniopomorkim, moze kiedyś powstanie sieciówka "BART_S SERWIS" :naughty: Ja to myślałem raczej nad... "BART'S PARTS" :polew: Hehehe Bart robil ostatnio moja A4 i nikomu bym auta odnosnie multi w rece nie oddal:) Dzięki Rafał - cieszę się, że jesteś zadowolony Serwis brzmi poważniej, zaufaj mi - studiowałem Marketing )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Czyli firma zadziałała :good: należy Ci sie - życze powodzenia, przydałby nam się taki serwis w zachodniopomorkim, moze kiedyś powstanie sieciówka "BART_S SERWIS" :naughty: Ja to myślałem raczej nad... "BART'S PARTS" :polew: Hehehe Bart robil ostatnio moja A4 i nikomu bym auta odnosnie multi w rece nie oddal:) Dzięki Rafał - cieszę się, że jesteś zadowolony Serwis brzmi poważniej, zaufaj mi - studiowałem Marketing )) OK szefie 4 RINGS SERVICE będzie zgodne z Twoim założeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_ Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 gratki umiejętności, zapału, pracy i całej reszty - furacz przezajebisty całego wątku nie sposób ogarnąć ale pierwsza strona wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Gdyby to był ALT-ek, podejrzewałbym przegub (fabryczny error) ale z uwagi na to, że jest to 1.8T - nie wiem... Mogłbyś przybliżyć temat tego przegubu?? jak to sie objawiało i na jakiej podstawie to stwierdzałeś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio_tbg Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Sliczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 gratki umiejętności, zapału, pracy i całej reszty - furacz przezajebisty całego wątku nie sposób ogarnąć ale pierwsza strona wystarczy Sliczna Dziękuję Gdyby to był ALT-ek, podejrzewałbym przegub (fabryczny error) ale z uwagi na to, że jest to 1.8T - nie wiem... Mogłbyś przybliżyć temat tego przegubu?? jak to sie objawiało i na jakiej podstawie to stwierdzałeś?? Cool - wada fabryczna. Objawia się wyciem w zakresie 80 - 120km/h... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 wole w sedanie ale ta jest naprawdę piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi