Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] A4 Avant 1.9TDI 131KM S line, Recaro (Projekt: "Full Opcja")

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiesz o czym mowa? :cool1:

zassanie nie jest możliwe bo jest gumowa klapka blokująca

to są wyloty.. one wypuszczają powietrze żeby można było drzwi zamykać..

a że z 2 strony jest 2 to można jeden zakleić :tongue4:

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

wiesz o czym mowa? :cool1:

zassanie nie jest możliwe bo jest gumowa klapka blokująca

to są wyloty.. one wypuszczają powietrze żeby można było drzwi zamykać..

a że z 2 strony jest 2 to można jeden zakleić :tongue4:

Ups. :embarrassed:

Człowiek całe życie sie uczy. THX :good:

Opublikowano

No cóż, wywalenie gumek raczej odpada - wtedy do środka leciałby kurz... Pozostaje chyba tylko metoda "na wuja" :wink4:

Opublikowano

A ja , głupi, miałem zderzak zdjęty i zostawiłem pierdzioszka, bo byłem święcie przekonany, że tak ma być :rolleyes:

Opublikowano

wtedy do środka leciałby kurz...

właśnie dlatego mam zaklejoną :gwizdanie: bo trochę brudu już mi naleciało :wallbash:

a muzyczka.. :dance2:

A ja , głupi, miałem zderzak zdjęty i zostawiłem pierdzioszka, bo byłem święcie przekonany, że tak ma być :rolleyes:

ja zakleiłem od środka a do tego nie trzeba zderzaka zdejmować :cool1:

Opublikowano

Czyli gumki zostawiłeś w fabrycznej pozycji zaślepiąjąc czymś od wewnątrz? Nie hałasują od samych wstrząsów? Ja mam antenę kontroli ciśnienia do zainstalowania w zderzaku więc jednak będę musiał go zrzucić...

Opublikowano

ja zakleiłem od środka a do tego nie trzeba zderzaka zdejmować :cool1:

Jutro powalczę :naughty:
Opublikowano

Czyli gumki zostawiłeś w fabrycznej pozycji zaślepiąjąc czymś od wewnątrz? Nie hałasują od samych wstrząsów? Ja mam antenę kontroli ciśnienia do zainstalowania w zderzaku więc jednak będę musiał go zrzucić...

tej przy głośniku nie mam bo już wcześniej wyjąłem, ale jak zakleisz nie ma prawa burczeć :) ale dla pewności możesz ja wy***ać :kox:

Opublikowano

Ja mam antenę kontroli ciśnienia do zainstalowania w zderzaku więc jednak będę musiał go zrzucić...

jak tam postepy z czujnikami cisnienia :) ja mam zebrane graty :wink4: po swietach zaczne cos dlubac :decayed:

Opublikowano

Dziś zaczynam urlop - myślę, że do świąt się wyrobię ;)[br]Dopisany: 30 Marzec 2010, 23:43_________________________________________________Uff, rolety ver. Avant założone (dzięki za odwiert Fany :good:)

rolo1.JPG rolo2.JPG

Powoli rodzi się także projekt "kontrola ciśnienia w oponach" - dzięki pomocy Maćka udało się podpiąć większą część instalacji (na jutro zostawiłem sobie panel menu w tunelu). Sterownik i antena działają (jak widać linia diagnostyczna także :decayed:). Nie mam jednak sygnału z czujników ("świeże" chyba trzeba najpierw zaadaptować). Jutro po dołożeniu panelu spróbuję ruszyć dalej z tematem...

Opublikowano

Bartek, a święta?? :decayed: :decayed:

Opublikowano

Swięta jak co roku będą i po po świętach :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

No Bartek szczęka opada. :slina:

Jeśteś niedoścignionym wzorem :D

Ja się przymierzam do projektu tuner TV i pakiet oświetlenie ale to drugie małym kosztem bo chyba zrezygnuje z elektrycznych szyb z tyłu i zrobie same lampki oświetlenia podpinając się pod lampkę podsufitki. Niestety nie moża mieć wszystkiego co się chce :confused4: i trzeba czasami pójść na kompromis.

Opublikowano

Swięta jak co roku będą i po po świętach :gwizdanie: :decayed:

W święta się odpoczywa... A że najlepiej wypoczywa mi się w garażu :decayed:

Julo chciałeś zobaczyć jak wygląda ori panel pod tuner TV - wczoraj zrobiłem przymiarkę (zaraz obok po prawej jest uchwyt ze sterownikiem kontroli ciśnienia):

tunertv.JPG

Jeśli chcesz założyć to bez ruszania boczku i cięcia półki - poproś Rosemayera o pomoc. W sprawie tylnych szyb w elektryce zaraz odpiszę Ci na pw...

Opublikowano

Bartku Bartku..

ważyłeś może bryczke przed tymi wszystkimi modami, zaraz jak kupiles?

ciekaw jestem ile przytyła po tylu dokładkach :> :>

Opublikowano

no super , ze zaczynasz kolejnego moda :good: no i jak sprawa z czujnikami :mysli: ciekawi mnie jeszcze numer czujnika 4D0 907 275 C

mi gdzies zonka zapodziala jeden czujnik jak sprzatala przed swietami :disgust:

Opublikowano

Tomek - po zmianie wydechu i dołożeniu schowka z lodówką i zmieniarką razem ze mną na pokładzie było 1700kg (koła 215/50/R17). Przy okazji wymiany springów i geometrii zważę go jeszcze raz - zobaczymy ile przytył ;)

no super , ze zaczynasz kolejnego moda :good: no i jak sprawa z czujnikami :mysli: ciekawi mnie jeszcze numer czujnika 4D0 907 275 C

mi gdzies zonka zapodziala jeden czujnik jak sprzatala przed swietami :disgust:

Szkoda, że nigdzie nie ma wykazu - dlaczego dany produkt został zastąpiony (np. w przypadku czujników B -> C -> D) i z jakimi modułami pracuje. Znacznie ułatwiłoby to diagnostykę - a tak znów trzeba dochodzić do wszystkiego samemu :disgust:

Opublikowano

Przy okazji wymiany springów

co w końcu wybrałeś :mysli:

H&R -35mm - na próbę ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...