ykk Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 dziś wsadziłem sobie ledy w dupkę. Jak kolwiek by to nie brzmialo.. Z chromami tez nie ma co przesadzac, bo bedzie festyn.. Ale chyba latwiej zalozyc czarne relingi niz dorezac chrom listewki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Gang-bang Avant (Bus) by Bart-S LEDy na tyle są oki i dzięki nim koledzy na trasie do i z Bukowiny rozpoznawali mojego klekota z daleka, ostatnie mi się zepsuły bo wilgoci dostały, obecne są wyczesane i świecą mocniej niż w Lexusie GS300 nowej generacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Ale chyba latwiej zalozyc czarne relingi niz dorezac chrom listewki.. niby tak ale by wtedy sie przydal czarny gril przód itd.... Ogólnie furmanka rewelka po zmianach , graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 dziś wsadziłem sobie ledy w dupkę. Jak kolwiek by to nie brzmialo.. Z chromami tez nie ma co przesadzac, bo bedzie festyn.. Ale chyba latwiej zalozyc czarne relingi niz dorezac chrom listewki.. Oj to na bank - fotostory Deszcza będzie bardzo pomocne. Nie wygląda to tak źle gdyby nie fakt że znów podsufitę trzebaby rozbierać a po ostatnim tygodniu mam już dość. Jeśli chodzi o "przesadzanie" - w grę wchodzi tylko chrom wokół szyb. Przemyślałem sprawę lusterek i in-pro oraz klamek i odpuszczam... Z założeniem rzeczywiście jest trochę zachodu ale jutro spotykam się z kolesiem który sprowadza tylko auta koncernu VW i m.in. bawi się w takie rzeczy - może uda mi się go namówić do hmm "współpracy" Ale chyba latwiej zalozyc czarne relingi niz dorezac chrom listewki.. niby tak ale by wtedy sie przydal czarny gril przód itd.... Ogólnie furmanka rewelka po zmianach , graty Dzięki Cub, a miał być S4 mod! Gang-bang Avant (Bus) by Bart-S LEDy na tyle są oki i dzięki nim koledzy na trasie do i z Bukowiny rozpoznawali mojego klekota z daleka, ostatnie mi się zepsuły bo wilgoci dostały, obecne są wyczesane i świecą mocniej niż w Lexusie GS300 nowej generacji Vario one dają po oczach bardziej niż wsteka . Naprawdę fajnie to wygląda np. przy Coming/Leaving home - gdybym jeszcze do przeciwmgielnych wymyślił coś bardziej białego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Można wyrezać inną żarówkę ew. xenon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Xenon w p-m? A legalne to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 31 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Poszukaj HID na allegro ew. ebay.de Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Z rezaniem żarówki dałbym sobie spokój - jeśli efekt będzie taki jak np. w przypadku Philips BlueVision to nie ma sensu się za to zabierać (światło owszem jest jaśniejsze ale do ksenonu/ledów jeszcze mu daleko). Zatem ruszam temat HID-ów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 no Bart-s poszłes stary po bandzie ,ale w jaki sposób szacunek rezaczu :hi: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zaproponuje Ci kolejny mod zmien sobie jezyk wyswietlanych informacji na FISie chyba ze lubisz niemiecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 O proszzz.... wiedziałem że w RNS-E można zmienić (troszkę ludzi już oferuje taką usługę) ale że w FIS-ie można to pierwsze słyszę. Ktoś od nas z forum się tym zajmuje? Ile taka usługa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 W FISie to ręcznie na ENG można na Polski to nie słyszałem o takiej możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Bartek a wiesz jak? Szczerze mówiąc nie zagłębiałem się nigdy w funkcje FIS-a tylko to co potrzebowałem pod manetką... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Vario - mam nadzieję że nie będziesz miał mi za złe (bo to Twój autorski pomysł) ale... dziś wsadziłem sobie ledy w dupkę. Wyglądają zajebiaszczo Jutro kołuję w zamian prezent dla Ciebie ale o tym później :gwizdanie Pokaz jak sie prezentuja.. Tez wlasnie poluje na ledy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Chętnie ale mój aparat nie radzi sobie gdy jest ciemno a dopiero wtedy ledy dają efekt - jak uda mi się jakąś lustrzankę skołować to popstrykam trochę i wrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Chętnie ale mój aparat nie radzi sobie gdy jest ciemno a dopiero wtedy ledy dają efekt - jak uda mi się jakąś lustrzankę skołować to popstrykam trochę i wrzucę. No chetnie bym zobaczyl a kupiles te przydymiane in. pro. ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Nie o to oświetlenie chodzi - ale teraz już wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Teraz juz tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiRide Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Bartek a wiesz jak? Szczerze mówiąc nie zagłębiałem się nigdy w funkcje FIS-a tylko to co potrzebowałem pod manetką... wiem ze vagiem mozna bo dzis to robilem koledze z naszego forum ale innej metody nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Hmm HiRide a podzielisz się ze mną tym sekretem? Tylko pytanie w jaki moduł trzeba się wpiąć bo przez KKL-OB2 i VAG 311.2 nie mam wstępu do wszystkich modułów - może mi się fuksnie i akurat trafimy na taki co da się zeskanować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi