Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] A4 Avant 1.9TDI 131KM S line, Recaro (Projekt: "Full Opcja")

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dziś wsadziłem sobie ledy w dupkę.

Jak kolwiek by to nie brzmialo.. :naughty:

Z chromami tez nie ma co przesadzac, bo bedzie festyn.. :good:

Ale chyba latwiej zalozyc czarne relingi niz dorezac chrom listewki.. :mysli:

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gang-bang Avant (Bus) by Bart-S :) LEDy na tyle są oki i dzięki nim koledzy na trasie do i z Bukowiny rozpoznawali mojego klekota z daleka, ostatnie mi się zepsuły bo wilgoci dostały, obecne są wyczesane i świecą mocniej niż w Lexusie GS300 nowej generacji :)

Opublikowano

Ale chyba latwiej zalozyc czarne relingi niz dorezac chrom listewki..

niby tak ale by wtedy sie przydal czarny gril przód itd....

Ogólnie furmanka rewelka po zmianach , graty :good:

Opublikowano
dziś wsadziłem sobie ledy w dupkę.

Jak kolwiek by to nie brzmialo.. :naughty:

Z chromami tez nie ma co przesadzac, bo bedzie festyn.. :good:

Ale chyba latwiej zalozyc czarne relingi niz dorezac chrom listewki.. :mysli:

Oj to na bank - fotostory Deszcza będzie bardzo pomocne. Nie wygląda to tak źle gdyby nie fakt że znów podsufitę trzebaby rozbierać a po ostatnim tygodniu mam już dość. Jeśli chodzi o "przesadzanie" - w grę wchodzi tylko chrom wokół szyb. Przemyślałem sprawę lusterek i in-pro oraz klamek i odpuszczam...

Z założeniem rzeczywiście jest trochę zachodu ale jutro spotykam się z kolesiem który sprowadza tylko auta koncernu VW i m.in. bawi się w takie rzeczy - może uda mi się go namówić do hmm "współpracy" :decayed:

Ale chyba latwiej zalozyc czarne relingi niz dorezac chrom listewki..

niby tak ale by wtedy sie przydal czarny gril przód itd....

Ogólnie furmanka rewelka po zmianach , graty :good:

Dzięki Cub, a miał być S4 mod! :decayed:

Gang-bang Avant (Bus) by Bart-S :) LEDy na tyle są oki i dzięki nim koledzy na trasie do i z Bukowiny rozpoznawali mojego klekota z daleka, ostatnie mi się zepsuły bo wilgoci dostały, obecne są wyczesane i świecą mocniej niż w Lexusie GS300 nowej generacji :)

Vario one dają po oczach bardziej niż wsteka :decayed:. Naprawdę fajnie to wygląda np. przy Coming/Leaving home - gdybym jeszcze do przeciwmgielnych wymyślił coś bardziej białego...

Opublikowano

Xenon w p-m? A legalne to?

Opublikowano

Z rezaniem żarówki dałbym sobie spokój - jeśli efekt będzie taki jak np. w przypadku Philips BlueVision to nie ma sensu się za to zabierać (światło owszem jest jaśniejsze ale do ksenonu/ledów jeszcze mu daleko). Zatem ruszam temat HID-ów...

Opublikowano

Zaproponuje Ci kolejny mod :naughty: zmien sobie jezyk wyswietlanych informacji na FISie chyba ze lubisz niemiecki :tongue4:

Opublikowano

O proszzz.... wiedziałem że w RNS-E można zmienić (troszkę ludzi już oferuje taką usługę) ale że w FIS-ie można to pierwsze słyszę. Ktoś od nas z forum się tym zajmuje? Ile taka usługa?

Opublikowano

W FISie to ręcznie na ENG można :) na Polski to nie słyszałem o takiej możliwości.

Opublikowano

Bartek a wiesz jak? Szczerze mówiąc nie zagłębiałem się nigdy w funkcje FIS-a tylko to co potrzebowałem pod manetką...

Opublikowano

Vario - mam nadzieję że nie będziesz miał mi za złe (bo to Twój autorski pomysł) ale... dziś wsadziłem sobie ledy w dupkę. Wyglądają zajebiaszczo :decayed: Jutro kołuję w zamian prezent dla Ciebie ale o tym później :gwizdanie

Pokaz jak sie prezentuja.. Tez wlasnie poluje na ledy.. :decayed:

Opublikowano

Chętnie ale mój aparat nie radzi sobie gdy jest ciemno a dopiero wtedy ledy dają efekt - jak uda mi się jakąś lustrzankę skołować to popstrykam trochę i wrzucę.

Opublikowano

Chętnie ale mój aparat nie radzi sobie gdy jest ciemno a dopiero wtedy ledy dają efekt - jak uda mi się jakąś lustrzankę skołować to popstrykam trochę i wrzucę.

No chetnie bym zobaczyl a kupiles te przydymiane in. pro. ???

Opublikowano

Nie o to oświetlenie chodzi - ale teraz już wiesz ;)

Opublikowano

Bartek a wiesz jak? Szczerze mówiąc nie zagłębiałem się nigdy w funkcje FIS-a tylko to co potrzebowałem pod manetką...

wiem ze vagiem mozna bo dzis to robilem koledze z naszego forum ale innej metody nie znam

Opublikowano

Hmm HiRide a podzielisz się ze mną tym sekretem? :decayed:

Tylko pytanie w jaki moduł trzeba się wpiąć bo przez KKL-OB2 i VAG 311.2 nie mam wstępu do wszystkich modułów - może mi się fuksnie i akurat trafimy na taki co da się zeskanować ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...