Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] A4 Avant 1.9TDI 131KM S line, Recaro (Projekt: "Full Opcja")

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bartek a powiedz mi z czystej ciekawości, podliczałeś kiedyś ile wydałeś na mody? :)

A chcesz, żeby nam zszedł na zawał ? :decayed:
  • Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

taaa... i chce przejąć stanowisko nadwornego rezacza... :evil: :evil: :evil:

Opublikowano

Bartku tak patrze na aukcje i dosc sporo jest foteli z B7 S LINE w cenach od 2000-2500 pln .

Plusem twoim jest ze masz alcantare w B6 ( ale tak jest jedni wola cala skore drudzy z dodatkiem alcantary lub tkaniny speed ) .

Takie jest tylko moje zdanie co do ceny :) a modul pamieci sprzedaj osobno :wink4:

No właśnie ze względu na alcantarę wypaliłem z tą ceną. Ale pójdę za Twoją radą - 2k bez negocjacji ;)

Witam, gratuluję zaangażowania i pięknego efektu :good:

Dotarło moje pytanko?

Witaj! Właśnie odpisuję :good:

Bartek a powiedz mi z czystej ciekawości, podliczałeś kiedyś ile wydałeś na mody? :)

Teczka z ASO ma ok. 70 FV – jak trafi mi się jakiś spokojniejszy dzień, może z ciekawości podliczę ile z tych pierdół się uzbierało. Z ważniejszych rzeczy:

4000zł - Felgi z oponami i dystansami od Flyera, wymiana gum, założenie itp.

3000zł – zderzak S-Line przód (pierwszy mod, w całości wykonany na nowych gratach z ASO)

1500zł – listwy drzwiowe S-Line (też ASO)

3500zł – modyfikacja sprzęgła i inne prace zabezpieczające przy skrzyni biegów

6000zł – Recaro

1000zł – PDC z przodu

1200zł – układ kontroli ciśnienia w oponach

1250zł – lusterka zewnętrzne w full opcji i obsługa pamięci

1200zł – Homelink

800zł – deaktywacja poduszki pasażera z nowym schowkiem (zmieniarka, lodówka)

1500zł – chrom wokół szyb

1300zł – podwójny wydech, tylny zderzak S-Line i nowe końcówki

400zł – BOSE

1800zł – komplet nowych opon zimowych 17” Bridgestone

1000zł – czarna podsufitka

700zł – nowe czarne lusterko wewnętrzne (długo nie mogłem znaleźć takiej używki)

1000zł - zawieszenie

1000zł - tuner TV od Adamooo

1000zł - listwy dekoracyjne S-Line, Bluetooth Q od czakiego

RAZEM: wyszło nieco ponad 33.000

Do tego dochodzi masę dodatkowych pierdół o których teraz nie pamiętam, serwis, ubezpieczenie i faktury o których wspomniałem ale to w zasadzie możemy wrzucić w eksploatację ;)

..no i wcale nie zanosi się na to, że to koniec :decayed:

Opublikowano

:decayed::naughty::good:

Opublikowano

Dotarło moje pytanko?

Bartek ma takich zapytan kilkanascie na dzien ( nawet z zagranicy sa :decayed: ) musisz byc wyrozumialy i cierpliwie czekac :wink4:

Odpowiedź była bardzo szybka :hi:

Opublikowano

Tez kiedys podlicze swoje wydatki na auto... :gwizdanie:

Opublikowano

Bartku tak patrze na aukcje i dosc sporo jest foteli z B7 S LINE w cenach od 2000-2500 pln .

Plusem twoim jest ze masz alcantare w B6 ( ale tak jest jedni wola cala skore drudzy z dodatkiem alcantary lub tkaniny speed ) .

Takie jest tylko moje zdanie co do ceny :) a modul pamieci sprzedaj osobno :wink4:

No właśnie ze względu na alcantarę wypaliłem z tą ceną. Ale pójdę za Twoją radą - 2k bez negocjacji ;)

Dotarło moje pytanko?

Witaj! Właśnie odpisuję :good:

Teczka z ASO ma ok. 70 FV – jak trafi mi się jakiś spokojniejszy dzień, może z ciekawości podliczę ile z tych pierdół się uzbierało. Z ważniejszych rzeczy:

4000zł - Felgi z oponami i dystansami od Flyera, wymiana gum, założenie itp.

3000zł – zderzak S-Line przód (pierwszy mod, w całości wykonany na nowych gratach z ASO)

1500zł – listwy drzwiowe S-Line (też ASO)

3500zł – modyfikacja sprzęgła i inne prace zabezpieczające przy skrzyni biegów

6000zł – Recaro

1000zł – PDC z przodu

1200zł – układ kontroli ciśnienia w oponach

1250zł – lusterka zewnętrzne w full opcji i obsługa pamięci

1200zł – Homelink

800zł – deaktywacja poduszki pasażera z nowym schowkiem (zmieniarka, lodówka)

1500zł – chrom wokół szyb

1300zł – podwójny wydech, tylny zderzak S-Line i nowe końcówki

400zł – BOSE

1800zł – komplet nowych opon zimowych 17” Bridgestone

1000zł – czarna podsufitka

700zł – nowe czarne lusterko wewnętrzne (długo nie mogłem znaleźć takiej używki)

1000zł - zawieszenie

1000zł - tuner TV od Adamooo

1000zł - listwy dekoracyjne S-Line, Bluetooth Q od czakiego

RAZEM: wyszło nieco ponad 33.000

Do tego dochodzi masę dodatkowych pierdół o których teraz nie pamiętam, serwis, ubezpieczenie i faktury o których wspomniałem ale to w zasadzie możemy wrzucić w eksploatację ;)

No to kwotowo wychodze bardzo podobnie :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 27 Sierpień 2010, 19:47_________________________________________________a co do alcantary to mnie sięosobiście np. w ogóle nie podoba... więc to kwestia gustu :)

Opublikowano

a co do alcantary to mnie sięosobiście np. w ogóle nie podoba... więc to kwestia gustu :)

Jeśli chodzi o wizual - wiadomo, rzecz gustu. Jednak niezaprzeczalnym plusem alcantary jest to, że w porównaniu do pełnej skóry, zimą dodatkowo nie ziębi w d*pę a latem się do niej nie przykleja ;) Można się bronić grzaniem ale uzwojenie też potrzebuje chwilę na "rozruch"...

Opublikowano

no tak ale patrząc na walory czysto użytkowe alcantara niczym nie rózni się od zwykłego weluru. :):decayed:

Opublikowano

no tak ale patrząc na walory czysto użytkowe alcantara niczym nie rózni się od zwykłego weluru. :):decayed:

To fakt, w utrzymaniu jest gorsza niż normalna skóra... Dlatego musi być czarna ;)

Opublikowano

To fakt, w utrzymaniu jest gorsza niż normalna skóra... Dlatego musi być czarna ;)

Barti myc sie czesciej trzeba to i jasna da rade :))) :polew::kox:

ja na moje pudlo 1000euro (mam na mysli serwisy i mikro mody :)) wydalem i mi sie juz wydaje ze kosmos tyle kasy w pudlo ladowac ale porownujac

chyle czola!! i moge sie kazdemu chwalic ze ja na pudlo nic nie wydalem :)))

Opublikowano

... alcantara niczym nie rózni się od zwykłego weluru ...

idąc tym tropem to pełna skóra nie różni się niczym od zwykłej skajki :gwizdanie:

Opublikowano
:decayed: :decayed: :decayed: pod względem czysto użytkowym tak
Opublikowano

o qźwa Bart...spłaciłeś drugą fure i kupe wolnego czasu :confused4: ;( :kox: ale nie ma to jak czas spędzony przy rezaniu :notworthy:

Opublikowano

jeszcze trochę rezania i auto do muzeum w Ingolstadt jako pomnik wielkopolskiej sztuki rezania :good:

Opublikowano

Barcik musisz jeszcze dorezać przednią szybę podgrzewaną :evil:

Opublikowano

boczne tez :przebiegly::decayed:

Opublikowano

boczne tez :przebiegly::decayed:

Ostatnio zdaje się wspominał, że już rozpisuje schematy :decayed: :decayed: :decayed:
Opublikowano

Pomysły są ale niestety fundusze się skończyły ;( Muszę odsapnąć trochę, złapię drugi oddech i znów heja :decayed:

Zanim zabiorę się za grzaną szybę - jest jeszcze zestaw klamotów, który leży pod fotelem i czeka na założenie: tuner TV i moduł zdalnego sterowania ogrzewaniem postojowym. Przy okazji chciałbym w końcu zapiąć głośniki z przodu pod wzmaka BOSE. Do tego dochodzi DVD i monitory w zagłówkach... Generalnie znów pół auta do rozebrania więc nie zabieram się dopóki nie zbiorę wszystkich potrzebnych gratów. Dojdzie jeszcze grzanie kanapy i airbagi - mam co robić do końca roku :wink4: ...a jeśli się wyrobię, pęknie webasto i grzana szyba :decayed:

Dziś chciałbym zabrać się za kanapę (przy okazji założę mocowania ISOFIX):

recarobench.JPG

Opublikowano

a jednak isofix będzie potrzebne :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...