dziadek Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 oj Bartek niedługo nie ruszysz z miejsca bo auto takie ciężkie będzie :gwizdanie: a z tym wykrywaniem pasażera to ciekawe, z przednimi fotelami też tak jest?
wrclaguna Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 a z tym wykrywaniem pasażera to ciekawe, z przednimi fotelami też tak jest? normalka musi być mata do rozpoznawania zajęcia siedzenia przerabiałem to u siebie O takie cosik :gwizdanie: Bartku gratki jak zawsze za mody TV , sterownik webasto , grzane tylne stolki :notworthy: Pochwal sie co z tym wlacznikiem zamków czy uporałeś sie z tym Bonkiem
H4mm3R Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 zimą jak znalazł grzanie pupy to czekamy na nową kierownicę
GRazny Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 właśnie ta kiera mnie Bartek zastanowiła... miało być wszystko z B6 (włącznie z wersjami USA) a tu kiera od B8? zmiana teorii? :gwizdanie:
variocustoms Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 na zimę w sam raz dociążone auto, lepsza trakcja będzie
Bart-S Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 Wczoraj po zamocowaniu okablowania wyjechałem z garażu aby przetestować odbiór TV (czas operacyjny 01:07). Zaparkowałem na chodniku przed chatą - oglądam sobie Polsat, a drugą ręką ogarniam VAG-a. Na to podjeżdża radiowóz... Myśleli, że klepię auto. Wyparowali z radiowozu – jeden z lewej, drugi z prawej strony auta (myśleli pewnie, że będę spierdzielał ), kikają przez okno i wołają dokumenty (oczywiście podobnie jak w Jarosławcu – nie miałem ). Wylazłem z auta i mówię „chwila, dokumenty mam w garażu” – ruszam wolnym krokiem a oni za mną (dystans 0,5m)... Stetrany jak nie wiem co, bo łapy trzymali na kaburach – ale dzielnie idę dalej... W garażu przy świetle troszkę się rozluźniło – rozpoznałem jednego z policjantów - zatrzymał mnie kilka tygodni temu na kontrolę. Zagadałem, przypomniał sobie akcję i auto - no i dalej już popłynęło. Coś tam się tłumaczyli, że dziwna pora na grzebanie w aucie, skąd mam komputer itd... Nawet nie próbowałem tłumaczyć jaki pacjent im się trafił Podsumowując – już sobie kuźwa spokojnie porezać wieczorną porą nie można właśnie ta kiera mnie Bartek zastanowiła... miało być wszystko z B6 (włącznie z wersjami USA) a tu kiera od B8? zmiana teorii? :gwizdanie: B7 to w zasadzie lift B6 więc dla mnie może być (szczególnie jeśli chodzi o wnętrze – najbardziej widoczną zmianą jest właśnie nowa kiera, której naprawdę brakuje w B6). Zresztą kompasowi też ostatecznie nie powiedziałem nie Bardziej przyświeca mi zasada aby nie pakować tu elementów z innych modeli (RS4, TT itd.)... Wracając jednak do kierownicy z B8... jest to model, który aktualnie montuje się także do B7. Audi ostatecznie zrezygnowało z wersji z czerwono/czarno/białym szwem i wszędzie jako S line pakuje z białym. Kierownica (a dokładniej obręcz z wiązką), którą kupiłem oficjalnie zastąpiła model montowany wcześniej w B7 (więc wszystko się zgadza ).
Brysio Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 piekne -- wszystko idelanie dopasowane malina fajnie to podgrzewanie wyglada podswietlone )
variocustoms Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 EOT moim zdaniem dobrze, że Policja się interesuje, jak miałem B7 i coś wieczorem grzebałem przy aucie też pytali o flepy, ja to popieram, jak się nie ma niczego na sumieniu to nie powinno nikomu przeszkadzać
Bart-S Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 EOT moim zdaniem dobrze, że Policja się interesuje, jak miałem B7 i coś wieczorem grzebałem przy aucie też pytali o flepy, ja to popieram, jak się nie ma niczego na sumieniu to nie powinno nikomu przeszkadzać Zgadzam się z Tobą Bartku
adamooo Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Barcik zrób diya jak to się podłącza bo mam grzane z tyłu..tylko muszę poszukać przełączniki te co są z tyłu za popielniczką..
norbi3000 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Na to podjeżdża radiowóz... Myśleli, że klepię auto. Wyparowali z radiowozu – jeden z lewej, drugi z prawej strony auta (myśleli pewnie, że będę spierdzielał ), kikają przez okno i wołają dokumenty (oczywiście podobnie jak w Jarosławcu – nie miałem ). Wylazłem z auta i mówię „chwila, dokumenty mam w garażu” – ruszam wolnym krokiem a oni za mną (dystans 0,5m)... Stetrany jak nie wiem co, bo łapy trzymali na kaburach – ale dzielnie idę dalej... jak czytałem kilka dni temu tą wiadomość to pomyślałem sobie, że zbytnio goście się czepiają i nie mają co robić, ale jak mi wczoraj chcieli zaje**ć moje audi to teraz jestem za jak najczęstszym kontrolowaniem kierowców btw szacunek za mody
Bart-S Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 Norbert - nic nie zniszczyli? Dobrze, że im się nie udało Adaś - DIY będzie z dedykacją dla Ciebie (jak tylko czasowo stanę na nogi, ostatnio masakra). ...szukam softu do RNS-E, który odblokuje oglądanie TV w trakcie jazdy (i nie pochrzani mi nic z navi i SDS-em). Alvaro coś znalazł ale nie dostałem jeszcze tego do ręki. Gdyby coś Wam się rzuciło w oczy - dajcie znać proszę
adamooo Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Bart a masz dostęp do VASa ? jeśli tak to program mam tylko zmienia kodowanie na japonię i vagiem nie przekodujesz na nas i navi gada z tyłu w głośniku..więc potrzeba vasa
wrclaguna Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Bartek kumpel ma VASA wpadaj ogarniemy temat
adamooo Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 u mnie w wawie też jest więc wpadaj jak coś ale w sumie nie trzeba nic rezać..mi nie przeszkadzało
norbi3000 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Norbert - nic nie zniszczyli? Dobrze, że im się nie udało wyłamany (wepchnięty zamek w drzwiach od kierowcy) i zrypana stacyjka, kluczyk wchodzi, ale nie da się go przekręcić, na szczęście mam autocasco, więc o koszty się nie boje, ledwo się przeprowadziłem do KRK i już mnie przywitali
Bart-S Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 Norbert - nic nie zniszczyli? Dobrze, że im się nie udało wyłamany (wepchnięty zamek w drzwiach od kierowcy) i zrypana stacyjka, kluczyk wchodzi, ale nie da się go przekręcić, na szczęście mam autocasco, więc o koszty się nie boje, ledwo się przeprowadziłem do KRK i już mnie przywitali Przykre - ale przynajmniej satysfakcja, że się yebanym tym razem nie udało... Bartek kumpel ma VASA wpadaj ogarniemy temat u mnie w wawie też jest więc wpadaj jak coś ale w sumie nie trzeba nic rezać..mi nie przeszkadzało Kurcze chłopaki trochę daleko do Was mam - pewnie prędzej w lokalnym ASO sobie przekodowanie załatwię (chociaż nie mówię, chętnie bym odwiedził ) Czyli co - soft ustawia kodowanie pod JAP - wystarczy to ponownie przewalić na RoW (tutaj pomoże VAS) i znów navi gada jak dawniej (głośnikiem z przodu?)
siemian Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 ja mam soft japoński ale wydaje mi sie że gada PRAWYM przodem. Poza tym wszystko piknie hula. Tyle żę jak być to robił to przygotuj sobie też płytke z PL menu z SDSem i zrób zrzut adaptacji bo przy wgraniu softu japońskiego wszystko idzie się je..ać..
Brysio Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 aha a panowie navi gada wam w stereo po sdsie czy tak jak u mnie lewy glosnik przy kierowcy tylko ???
Rekomendowane odpowiedzi