czaki22 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Opublikowano 20 Czerwca 2008 rada zle szukacie zajmicie sie zamkiem i mechanizmem zamka tylnej klapy w sedanie to jest przyczyna
Pucek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Opublikowano 20 Czerwca 2008 a ja Panowie mam taki problem że po otwarciu auta z kluczyka bo tylko taki posiadam sposób otwierania auta nie zawsze otwierają mi się odrazu wszytskie zamki, otworzy się tylko ten który otwieram kluczykiem, a dopiero po zapaleniu auta lub po mocniejszym walnuęciu drzwiami czyt. zamykaniu zaraz się wszytsko otworzy:/ tak jakby gdzieś nie było styku... a nigdy nie robiłem nic przy pompce i niemam żadnych nieoryginalnych sterowników, co by to mogło być? wysmarować zamki czy jak?
mcm Opublikowano 20 Czerwca 2008 Opublikowano 20 Czerwca 2008 rada zle szukacie zajmicie sie zamkiem i mechanizmem zamka tylnej klapy w sedanie to jest przyczyna przyczyna moich kłopotów z zasięgiem ??
domjenick Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 jeszcze powiezd,ze tam jest antena wpieta w ogrzewanie szyby...
dark79 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 a ja Panowie mam taki problem że po otwarciu auta z kluczyka bo tylko taki posiadam sposób otwierania auta nie zawsze otwierają mi się odrazu wszytskie zamki, otworzy się tylko ten który otwieram kluczykiem, a dopiero po zapaleniu auta lub po mocniejszym walnuęciu drzwiami czyt. zamykaniu zaraz się wszytsko otworzy:/ tak jakby gdzieś nie było styku... a nigdy nie robiłem nic przy pompce i niemam żadnych nieoryginalnych sterowników, co by to mogło być? wysmarować zamki czy jak? zimne luty w pompie
mcm Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 i co nikt nie wie gdzie na tych fotkach jest antenka centralnego ??
domjenick Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 zobacz na plytce,czasem sa opisane miejsca gdzie co powinno byc,moze bedzie napisane gdzie wlutowana jest antena[br]Dopisany: 02 Lipiec 2008, 23:47 _________________________________________________moga tez byc symbole...
mcm Opublikowano 2 Lipca 2008 Opublikowano 2 Lipca 2008 zobacz na plytce,czasem sa opisane miejsca gdzie co powinno byc,moze bedzie napisane gdzie wlutowana jest antena[br]Dopisany: 02 Lipiec 2008, 23:47 _________________________________________________moga tez byc symbole... np jakie bo z elektroniki noga jestem, PS. jutro wysyłam do ciebie naklejki 3D
domjenick Opublikowano 3 Lipca 2008 Opublikowano 3 Lipca 2008 http://www.eres.alpha.pl/elektronika/fusion_images/schematy/sch203.gif tu masz przykladowy schemat,dzieki i czekam-z tydzien bedzie szlo..
mcm Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 no i co naprawdę nikt nie wie gdzie na płytce centralnego jest wlutowana antena ??, bo już mnie celowanie w słupki i zamki do szału doprowadza jak chcę zamknąć auto POMOCYYYY ;(
domjenick Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 moze wstaw lepiej nowy alarm...aha-dzieki za naklejki-dzisiaj doszly
mcm Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 15000 użytkowników i nikt nie wie o co kaman [br]Dopisany: 23 Sierpień 2008, 23:02_________________________________________________halo jest tam kto
DAWIDBORI Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 no widzisz hehe nikt nie wie lub nikt nie chce sie tym podzielic
mcm Opublikowano 15 Października 2008 Opublikowano 15 Października 2008 nikt się z czymś takim nie spotkał ?? [br]Dopisany: 09 Październik 2008, 22:40_________________________________________________pomocy LUDZISKA
bartekm1 Opublikowano 16 Października 2008 Opublikowano 16 Października 2008 Witam Z tym zamkiem tylnej klapy to moze być pomysł, u mnie dzieja sie takie cuda ze glowa boli. Centralny dziala tylko w wysokiej wilgotnosci, jak mam wlaczone oswietlenie wewnetrzne przym otwartych drzwiach. jesli otworze drzwi i nie zaswieci to zamykam wszystkie drzwi recznie. no masakra, bagaznika staram sie nie otwierac z kluczyka bo jest jeszcze gorzej. W weekend zabiore sie za ten zamek od bagaznika i opisze co i jak.
mcm Opublikowano 3 Listopada 2008 Opublikowano 3 Listopada 2008 u mnie na razie problem znikł bo kupiłem pompkę zamka, a starą wysłałem do naprawy, jakby ktoś chciał namiar na gościa zajmującego się pompkami pisać na PW
DAWIDBORI Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 hm a ile taka przyjemnosc kosztuje mi dziala znakomicie teraz a w lecie jak sie nagrzeje to szkoda gadac:/
mcm Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 hm a ile taka przyjemnosc kosztuje mi dziala znakomicie teraz a w lecie jak sie nagrzeje to szkoda gadac:/ pompka kosztuje 290 zł, a okazało się że moja stara pompka nie nadaje się do reanimacji, tylko na przeszczep wirnika
zielony04 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Witam Mam trochę odmienny aczkolwiek podobny problem Po ostatnich mrozach (-16 stopni ) przestał działać centralny - słychać pompkę ale brak efektu. -Czy ktoś się spotkał z podobnym problemem ???? -Czy jest szansa aby problem sam się rozwiązał z odwilżą ???? :chytry:
mcm Opublikowano 10 Stycznia 2009 Opublikowano 10 Stycznia 2009 sprawdź wirnik pompki pewnie się rozsypał, kup jakąś starą spalona lub uszkodzoną z dobrym wirnikiem i bedzie git
Rekomendowane odpowiedzi