Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[S4 B5] Moje eS :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak zawsze S4 B5 :notworthy:

+ fajne zbrojenia

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ładna maszyna..aż ciekaw jestem do ilu koników dojdziesz z tymi zmianami..:-)

Pozdrawiam i powodzenia..:-)

Opublikowano
  • Autor

Auto odebrałem jakieś 3 tygodnie temu. Jak pisałem wcześniej nie zostało w końcu założone turbo z RS6. Stare K03 zostały zregenerowane i narazie musi wystarczyć :)

Jednak kilka rzeczy w aucie się zmieniło m.in:

-sprzęgło RS4

-intercoolery RS4

-świece RS4

-trójnik gumowy

-chłodnica oleju Mocal

-olej Motul 300V

-poduszki pod skrzynią i silnikiem

-pokrywa zaworów pomalowana na czerwono

-wycięty środkowy tłumik i wstawka z kwasówki

-kilka uszczelek przy silniku :wink4:

Auto zdecydowanie odżyło po tym wszystkim i do tego temperatura oleju ciągle w normie :decayed: Jest troszke głośniejsze co nie zawsze sprawdza się w jeździe na codzień,ale idzie wytrzymać z Bose :naughty:

Kilka fotek na szybko:

Coolery

948801ede90da1edmed.jpg

90140421ebe30a5emed.jpg

Chłodniczka oleju

f68779703965042amed.jpg

a47f67e1ddd25cf1med.jpg

a826dfd939653e49med.jpg

Silnik

f7a26b1adf7bb013med.jpg

5f8f179ac7d62a43med.jpg

eeb0ab0417ed070fmed.jpg

Tutaj zaparkowana już u siebie wraz z siostrą :)

0e51cc136deab030med.jpg

I na konieć coś dodaje najwięcej mocy :polew:

537c504d96332d4emed.jpg

Jak widać na fotka auto nie jest ogarnięte jeszcze blacharsko więc z wyglądu nie robi zbytniego wrażenia,ale dzięki temu więcej osób się "dziwi" na trasie :decayed: Także komentarze w sprawie wyglądu są nie na miejscu :)

Dorzucam jeszcze kilka filmików z telefonu robionych dziś na szybko :naughty:

http://www.youtube.com/watch?v=1QVykL2YGqY

Opublikowano

Fajne filmiki...:-) Ale widze że bardzo lubisz kadrować, heh, kładłeś ten telefon w tym błocie?

Szacun..:D

Opublikowano

No no no :) Teraz będzie 1000pytań do :D

Primo ! - Zazdroszczę :)

Secundo ! - Turba gdzie regenerowałeś ? Koszta chłodnicy oliwy tudzież moncenia IC pewno nie do podania ? Coś poza tym "odświeżeniem" z programem robili w Sportmile ?

Opublikowano
  • Autor

No no no :) Teraz będzie 1000pytań do :D

Primo ! - Zazdroszczę :)

Secundo ! - Turba gdzie regenerowałeś ? Koszta chłodnicy oliwy tudzież moncenia IC pewno nie do podania ? Coś poza tym "odświeżeniem" z programem robili w Sportmile ?

Turbo nie pamiętam gdzie było ogarniane,ja nie wysyłałem :) Ale mam gwarancje więc zerkne jutro i napisze. Koszta i chłodnicą oleju to 1100zł z przewodami. Program nie był ruszany,tylko wymiany o których pisałem wyżej :)

Opublikowano
:notworthy: musisz zapłożyć jeszcze ładne kratki w zderzaku i będzie malina :kox:
Opublikowano

Fajno :)

Nadal szukasz opon ? Mam dobry deal na nowe Pirelli Pzero rosso - 225/45r17 94W - gwarancja faktura bla, bla - jak jesteś w razie co zainteresowany

to wal na pw :)

Opublikowano

Furka 1 klasa :> :naughty:. Podobają mi się te filmiki :good::naughty::kox: i ten dźwięk V6 :slina::shocked::kox::naughty::decayed:. CUDOWNY :>. Coraz bardziej mi S4 chodzi po głowie :> :naughty::slina:. Tylko tylny zderzak bym wymienił na ori i będzie git malina :naughty:.

Opublikowano
  • Autor

Panowie mówiłem nie pisać o zderzakach :naughty: No wiosne bedzie założona seria,a kratki do przedniego zderzaka beda ori RS4,środkową już mam ale narazie nie wkładam bo chce zrobić reszte i dopiero wrzucić :decayed:

hteb - opon szukam nadal,klikne potem pw bo teraz czas do pracy :)

Opublikowano

Już tutaj panowie mówili jaki to spojlerek przedni jest... ale zapomniałem nazwę... Mógłby ktoś napisać ? I ile kosztuje taki "upiększacz" :przebiegly:

No i co z filmem ;> :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Letnie oponki już są,tylko czekać na ciepło :)

629781296fdda932med.jpg

Opublikowano

Obserwuj tą jodłę :) Wszyscy znani mi wulkanizatorzy twierdzą że opony kierunkowe do zawiasu naszych bolidów nie są zbyt dobrze dobrane ;)

Ząbkują wszystkie kierunki jak leci ... Ale przecież i tak furę sprzedajesz na jesieni ;)

Czekam na ciepło i na montaż (zamieść foty) :)

Peace Bro !

Opublikowano
  • Autor

Obserwuj tą jodłę :) Wszyscy znani mi wulkanizatorzy twierdzą że opony kierunkowe do zawiasu naszych bolidów nie są zbyt dobrze dobrane ;)

Ząbkują wszystkie kierunki jak leci ... Ale przecież i tak furę sprzedajesz na jesieni ;)

Czekam na ciepło i na montaż (zamieść foty) :)

Peace Bro !

Musiałeś popsuć humor :) Tak się cieszyłem,że kupiłem te oponki :decayed: Zarzuce je pod koniec marca i zobaczymy jak się będą sprawdzać,a w porównaniu z moimi starymi "letniakami" będzie myśle kapke lepiej :)

Opublikowano

...jednym słowem staram się Cię namówić byś nie sprzedawał esy :kox:

W porównaniu do starych kapci będzie zadowolony :) To na bank :) Trakcję na mokrym mamy seryjną więc tylko zakręty na Toyo są jakimś tam wyzwaniem :) Ale jak lubisz to i bokiem można je brać :)

Opublikowano

jaki klimatyczny garażyk :naughty: można siedzieć godzinami i :drunk::drinks:

Opublikowano

jak bylo z chlodnica oleju, kupiles gotowy zestaw czy sama chlodnice i weze dorabiales? ile to wyszlo?

Opublikowano

Chyba kompleksowo mu to zrobili :)

Opublikowano
  • Autor

jak bylo z chlodnica oleju, kupiles gotowy zestaw czy sama chlodnice i weze dorabiales? ile to wyszlo?

Ja nie zamawiałem,ale z tego co wiem były w zestawie,cena ok.1100zł

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

zestaw mocala czyli chlodnica 16 rzedow , przewody w oplocie oraz podstawka z termostatem pod s4 calosc w zaleznosci od waluty 1000-1100 zl ostatno takze montowalem fajna dodatkowa chlodnice wspomy do rs4