instruktor83 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 cena oryginalnej z A4 zabijja alternatywa z A3 i widzę że wygląda to zacnie, chyba mnie przekonałeś też nad taką, ale widzę,że masz kapselek zgodny z przełożeniami , kupiłeś ? czy przełożyłeś ze swojej ze starej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 cena oryginalnej z A4 zabijja alternatywa z A3 i widzę że wygląda to zacnie, chyba mnie przekonałeś też nad taką, ale widzę,że masz kapselek zgodny z przełożeniami , kupiłeś ? czy przełożyłeś ze swojej ze starej? Kapselek przełożony ze starej gałki Mnie gałka z mieszkiem wyszła 130zł w ASO, za tyle ciężko kupić używkę z A4 czasami a masz nową gałkę dla której musisz poświęcić z 15 minut by pasowała do naszych A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 oryginalnej gałki wraz z mieszkiem miałem na myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ladnie teraz skorka lezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) tak tydzień temu wyglądało auto u blacharza (Gość się postarał ). Dzisiaj lakiernik dzwonił ze auto już gotowe została im jeszcze polerka reszty lakieru żeby wszystko wyglądało tak jak ma wyglądać (mam nadzieje ze zrobi to ktoś kto już robił takie rzeczy)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 13 Października 2014 przez shakal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Zgrzewali czy spawali ?Robota fachowa, przynajmniej kilogramów szpachli nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 14 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Spawane wszystko. Tak wlasnie chcialem zeby pozniej nie odpadalo platami Nastukane z samsunga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Polerka zrób na wiosnę bo i tak farba jeszcze posiada.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Na wiosne zrobi sie dokladniejsza bo nie wierze ze u lakiernika zrobia to profi tyle dobrze ze jest juz w cenie. Nastukane z samsunga Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tutaj jeszcze bez listew robota zrobiona naprawdę dobrze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Pomarańcza jest więc jest co polerować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Ale to dopiero na wiosnę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 ale już do zdjęcia oponki ładnie wyczernione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 ale już do zdjęcia oponki ładnie wyczernione takie auto odebrałem od lakiernika. W środku wszystko odkurzone i wyczyszczone auto wypolerowane i opony wyczernioneWysłane z iPhone Po paru latach zdecydowałem się jednak założyć klubowe ramki miałem z nimi trochę kłopotów bo tablica w Austrii jest 1cm szersza od polskiej blachy, ale trochę siły i wszystko weszło [/url] I w garażu w Polsce czeka na mnie coś takiego Teraz pytanie odnośnie końcówek, dospawać Ori z B7 te co idą w dół czy może coś na prosto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) Wrzuć Ultera fi90 Edytowane 5 Listopada 2014 przez akjam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 To są 90 czy większe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) Wiesz co, chyba tak... U mnie mam 90ki. Edytowane 5 Listopada 2014 przez akjam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Wiesz co, chyba tak... U mnie mam 90ki. To są te ultery? http://www.kadex-tlumiki.pl/1880,Koncowka-ULTER-N1-90RS---oslash--90mm?PHPSESSID=935bc1655b4d43c77a83269064109c22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Wiesz co, chyba tak... U mnie mam 90ki. To są te ultery? http://www.kadex-tlumiki.pl/1880,Koncowka-ULTER-N1-90RS---oslash--90mm?PHPSESSID=935bc1655b4d43c77a83269064109c22 Dokładnie to te > http://new.ulter.com.pl/pl/offer/endings/single/57 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 A ja jakie pokazałem? inne? Lepiej napiszcie jaka musi być średnica kielicha montażowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Bodajże 55mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi