lukasz_wilga Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 Auto zapala po ponownym podłączeniu akumulatora, natomiast gdy je zgaszę i powtórnie chce zapalić miga kontrolka od imobilaizera i nie chce odpalić.Znowu muszę odłączyć akumulator wie ktoś gdzie mogę szukąć przyczyny. Dodam jeszcze, że po podłączeniu vagu pokazuje sie bład moduł strujący silnika niepoprawny.
adadur Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 jak możesz wklej cały błąd z vaga
lukasz_wilga Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 błąd który wyskakuje moduł sterujący silnika nieodpowiedni
bialy986 Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 Odpalałeś auto drugim kluczykiem?To samo masz?Może musisz zaprogramować kluczyk pod immo za pomocą Vag-a.Niech się ktoś jeszcze wypowie:wink:
lukasz_wilga Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 problem w tym ze nie mam drugiego kluczyka. Przyczyna to raczej sam sterownik silnika Ecu.
STASIU227 Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Jak znajde opis to podeśle jak zakodować ecu z kluczykiem powinno pomuc ---------- Post dopisany at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany at 20:15 ---------- Jak znajde opis to podeśle jak zakodować ecu z kluczykiem powinno pomuc25-immo 02-odczyt błędów 05-kasowanie błędów 10-adaptacja 000-kanał potwierdzasz i już Powinno pomóc
yaro78 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Najczęstszą przyczyną jest brak odpowiedniej masy w sterowniku immobilaizera,miałem ten sam problem,elektryk wlutował mi cienki przewodzik aby dodatkowo zmasować sterownik immobilaizera i po problemie.Jedynie podczas odłączania akumulatora wywalało mi błąd,wystarczyło 2-3 razy zewrzeć klemę i było ok.
Rekomendowane odpowiedzi