Łukasz_Novy Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Proszę o analizę "logów", bo nie wiem czy to logami można nazwać, jestem początkującym laikiem, dopiero się wdrażam w temat i nie bardzo wiem co i jak, ale zerknijcie proszę na to, co mi wyszło ;-) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/42f0932199f6cb3e.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f87a2008eaa33d8e.html * logi umieszczamy w dziale diagnostyka VAG [Musashi]
mcm Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 przepływka szwankuje, i tnie dawki z tego co widze, a poza tym źle zrobione logi i nie wszystkie
Łukasz_Novy Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2008 Dziękuje. A przepływomierz mocno źle dawkuje? jak powinien? co muszę zrobić, żeby poprawnie zrobić te logi?
Piotrek98igo Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 mocno nie tnie tych dawek,wez go przeczysc
mcm Opublikowano 9 Czerwca 2008 Opublikowano 9 Czerwca 2008 najpierw wyczyść potem zrób pełne logi tak jak tu zalecane http://www.a4-klub.pl/smf/faq_forum_diagnostyka_vag-t5141.0.html
spanky Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 przepływka szwankuje, i tnie dawki z tego co widze, a poza tym źle zrobione logi i nie wszystkie ja tam nie widze zeby obcinalo gnoj .... filtr powietrza do wymiany jak nie pomoze to plukanie lmm [tak profilaktycznie]
Łukasz_Novy Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2008 Logi robione 3 godziny po zmianie filtra na nowy chyba zostaje czyszczenie lmm (filtr był zaje...brudzony masakrycznie)
PAWEL69 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 przepływka szwankuje, i tnie dawki z tego co widze, a poza tym źle zrobione logi i nie wszystkie ja tam nie widze zeby obcinalo gnoj .... filtr powietrza do wymiany jak nie pomoze to plukanie lmm [tak profilaktycznie] Ja toże nie wiżu obcinaniania gn...... :wink4: Zrób wsie loginki a MISZCZ SPANKI POMOGIET Sory spanki że tak sobie pozwalam ale!!!!!!!!!!!!!!!!
spanky Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Sory spanki że tak sobie pozwalam ale!!!!!!!!!!!!!!!! ale ???
PAWEL69 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Ale szanuje twoje trafne ''jak zawsze diagnozy'' Moim skromnym zdaniem -tym razem się mylisz :gwizdanie:
spanky Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Ale szanuje twoje trafne ''jak zawsze diagnozy'' Moim skromnym zdaniem -tym razem się mylisz :gwizdanie: chetnie poczytam Twoja diagnoze ....
przemik Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 LMM - do czyszczenia/do wymiany w kolejnosci jak napisałem. Nie obcina dawek ale zacznie.... i to niebawem. Pozdr
Łukasz_Novy Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2008 Wyczyszcze jak najszybiej wg instrukcji na forum, może pomoże, a jak nie to trzeba bedzie new przepływka, chyba mam w domu org bosha tylko używkę, ale bodajże sprawną...zobaczymy...tylko mam problem z VAGiem bo nie chce mi wchodzić w basic settings;/ crackowałem, ale coś nie szło ;/
spanky Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Ale szanuje twoje trafne ''jak zawsze diagnozy'' Moim skromnym zdaniem -tym razem się mylisz :gwizdanie: chetnie poczytam Twoja diagnoze .... chyba sie nie doczekam ...... :cwaniak1:
PAWEL69 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 chyba sie nie doczekam ..... Sorry Spanki ale wczoraj było trochę za dużo :beer1:. Stąd głupawe teksty Przepraszam za pisanie nie na temat , Po lekturze proszę o usunięcie tego postu. Pozdrawiam
spanky Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 a jak nie to trzeba bedzie new przepływka, jeszcze raz zapytam sie po co nowa ? Sorry Spanki ale wczoraj było trochę za dużo :beer1:. Stąd głupawe teksty Przepraszam za pisanie nie na temat , Po lekturze proszę o usunięcie tego postu. Pozdrawiam pijesz .... nie PISZ !!! Piszesz ... nie PIJ !!! prosze to zapamietac
Rekomendowane odpowiedzi