wjot1 Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Wychodzi z tego miejsca jak na zdjęciu i z tego co dojrzałem tam, to dochodzi do rury dolotu powietrza, kawałek przed przepustnicą. Powiem szczerze, że myślałem, że to odma (skoro idzie do dolotu - chyba, że się myle?) Ale przecież odma wychodzi z bloku silnika pod kolektorem ssącym. Pytam ponieważ ten wąż jest już tak zużyty, w dotyku taki jak by miał się zaraz rozlecieć.
marko367 Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 jak się nie mylę to jest wąż podciśnieniowy i wchodzi do kolana przepustnicy i obok w kolanie masz jeszcze jeden wąż idący do odmy
wjot1 Opublikowano 31 Października 2012 Autor Opublikowano 31 Października 2012 znajdę gdzieś jakiś nr tej części? chciałbym go wymienić i powiem szczerze, że nie mam pojęcia. ---------- Post dopisany at 11:42 ---------- Poprzedni post napisany at 06:20 ---------- Panowie, proszę o pomoc. Znajdę na necie coś takiego? Jeśli nie, to dostanę to w jakiejś castoramie itp.?
ja74687 Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 idź do sklepu motoryzacyjnego i poproś przewód zbrojony podciśnieniowy o danej średnicy i napewno ci dadzą a jak nie to jakiś inny przewód zbrojony wytrzymały na podciśnienie bo tam dość mocno ciągnie i jak założych jakiś chłam to go zegnie i może być problem i to jest przewód idący do przepustnicy ten grubszy z góry.
marko367 Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 poszukaj w agromie będzie taniej niż w motoryzacyjnym
mialo331 Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Kup zwykly przewod zbrojony danej srednicy i opaske zaciskowa i tyle:), to tylko waz od ezektora
bediks Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 to tylko waz od ezektora ja bym powiedzial AŻ nie wiem dokladnie gdzie ten waz idzie i do czego słuzy ale wiem ze ezektor odpowiada za wspomaganie hamulców ( m.in) wiec zrób to jak najszybciej a nr i obrazek masz tu <br /><br />
tomcioo18 Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 mam ten przewód jak cos pisz na pw
Rekomendowane odpowiedzi