Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 LZ5F by MaxsteRR/Foty środka po czołówce...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Ja bym to zrobił tak jak w ori jest chyba, czyli podłączył do ostrzegawczych. Też na dniach będę to robił, ale zastanawiam się, czy do podsufitki tego nie pociągnąć :kwasny:

W oryginale nie jest do ostrzegawczych, tylko do modułu komfortu, który w moim przypadku trzeba zmienić, żeby obsługiwał pakiet światła na nogi.

Opublikowano

Wiem, miałem na myśli samo zapalanie się świateł po otwarciu drzwi :P

Opublikowano

Max ledowe podświetlenie na nogi daje rade:kox:

Opublikowano
  • Autor
Max ledowe podświetlenie na nogi daje rade:kox:

Czy ledy, czy żarówki to już pikuś (wiem, że ledy lepsiejsze :decayed:) Tylko chodzi o to nieszczęsne podłączenie przy słabym module. A nie chce mi się, a nawet nie mam kilku setek na moduł komfortu w wyższym wydaniu :facepalm: Dlatego pójdę na skróty :decayed:

Opublikowano

I am blue... da ba di.. :grin:

Witaj w klubie.

Ps. też mi się marzy zrobic pakiecik oświetlenie...

Można wiedzieć skąd jesteś ?

Opublikowano

Witaj w klubie to nie najlepsze słowa :przebiegly:

Opublikowano

No proszę kolejny S-line z najlepszym kolorkiem świata LZ5F!! :hi: Jest nas na forum już chyba 4 :drinks:

Ta felga faktycznie nie pasuje, na moje do zmiany.

Powodzenia w modach i niech służy bezawaryjnie jak najdłużej!!

Opublikowano

A fotela lewego boczku przypadkiem nikt nie szył? ;) Bo wyglada jakby fotyel po wystrzale poduchy byl ;)

Opublikowano

Tomcast Ty też masz LZ5F ? to jest nas 3 już :decayed: pokaż swojego :decayed:

Opublikowano

eee tam wstydzę się :whistling: Jeszcze nie robiłem aktualnej sensownej sesji foto. W tej chwili wielką wadą mojego autka jest brak AWD :kwasny: ale cóż nie można mieć chyba wszystkiego, a przynajmniej nie za małe pieniążki. Ogólnie zakochany jestem w tej furce i kolorze podobnie jak Wy:slina: i póki co ma u mnie dożywocie, no chyba że coś mi odbije...

B6 Avant S-line w LZ5F to :jerk:i tego się Panowie trzymamy, czarnuchy i srebruchy mogą się schować :decayed:

Opublikowano
czarnuchy mogą się schować :decayed:
a szczała chcesz??:polew::polew::polew::polew::polew:

ale przyznam że ten wasz kolor jest :punk:

Opublikowano

eee tam wstydzę się :whistling: Jeszcze nie robiłem aktualnej sensownej sesji foto. W tej chwili wielką wadą mojego autka jest brak AWD :kwasny: ale cóż nie można mieć chyba wszystkiego, a przynajmniej nie za małe pieniążki. Ogólnie zakochany jestem w tej furce i kolorze podobnie jak Wy:slina: i póki co ma u mnie dożywocie, no chyba że coś mi odbije...

B6 Avant S-line w LZ5F to :jerk:i tego się Panowie trzymamy, czarnuchy i srebruchy mogą się schować :decayed:

Popieram :banan: ale jest tylko jeden ładniejszy kolor od LZ5F :decayed: Max wie o jakim mówie :naughty:

Opublikowano

ładna sztuka pozbadz sie chromu bo do tego kolorku nie pasuje wogole i bedzie mega:slina:

a z tymi czarnuchami to bym tak nie powiedzial ze moga sie chowac bo jednak czarna perła w audi jest piekna :decayed:

Opublikowano

Paweł gdzie widzisz chrom ? :decayed:

On wcale nie jest taki zły, mi się podoba :naughty:

Opublikowano

na b5 :decayed:

Opublikowano

listwa na tylnim zderzaku, na grillu jest :D

Opublikowano
ładna sztuka pozbadz sie chromu bo do tego kolorku nie pasuje wogole i bedzie mega:slina:

a z tymi czarnuchami to bym tak nie powiedzial ze moga sie chowac bo jednak czarna perła w audi jest piekna :decayed:

Masz coś do chormu czarnuchu? :whip2:

:polew:

Pakiet chrom pasuje PRZEDEWSZYSTKIM do tego koloru, a przy ściemie szyb dopiero nabiera balasku :naughty:

Opublikowano
listwa na tylnim zderzaku, na grillu jest :D

i felgi :decayed:

Opublikowano

Masz coś do chormu czarnuchu? :whip2:

:polew:

Pakiet chrom pasuje PRZEDEWSZYSTKIM do tego koloru, a przy ściemie szyb dopiero nabiera balasku :naughty:

jasne ze mam bo go nie lubie hehe moim zdaniem przy takim kolorku nie pasuje i tyle

chrom jest wiesniacki hehehehehe i jak najmniej go powinno byc :grin:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

W końcu mogę spokojnie jeździć :decayed:

20121127702.jpg

20121203709.jpg

Cały dzień samotnej pracy, ale wsio zrobiłem łącznie z przesmarowaniem łożysk rolki i napinacza paska PK i poprawkami po poprzednich grzebaczach łącznie z pozbyciem się Castrola na rzecz Motula Specifica 505.01 :wink: