tomcioo18 Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 jakie sa najdroższe czesci z wnetrza A4 B5 ??
tomcioo18 Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 no niestety nie i w dodatku zniszczone
tomcrack27 Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 jak bys zapodal jakies foty twego wnetrza to wtedy mozna byloby cos wiecej powiedziec a tak to nie umiem wrozyc z fusow
vdm Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Tapicerka 2din Kierownica z pakietu S Podswietlane kratki (pakiet swiatlo) Zegary z pelnym fisem Panel na 4 szyby elektryczne Itp
tomcioo18 Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 rozumiem ale nie mam aktualnie żadnych ciekawych wyposażenie podstawowe kompletny standard
JawoR36 Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Licznik, tunel, kierownica, boczki drzwi, manetki. A reszta to małoco warty chłam, ze względu na fakt, iż jest to przedlift
Lucas.FK2 Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Jakby co to mam taką kierownicę na sprzedaż w przystępnym pieniądzu. Jestem jeszcze żółtodziobem na tym forum więc nie mogę założyć tematu w giełdzie. Większość nie ma zaufania,ale mogę udostępnić swój feedback z forum Hondy Jeśli kogoś interesuje ta kierownica to zapraszam na PW
Alcodigital_pl Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Jest wiele takich części,ale na pierwszym miejscu pod względem kosztów należy podać chyba jednak skórzaną tapicerkę. Tym gorzej jeśli jest w jasnym kolorze,jej odnowienie jest bardzo kosztowne.
Rekomendowane odpowiedzi