Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zderzak Grill S4 S LINE do A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko co sadzicie o takim czarnym grillu ....

20130922_172405.jpg

Opublikowano

Co kto lubi, ale szału nie ma :naughty:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
to normalne. grill możesz mieć szary Platinum albo czarny połysk (mowa oczywiście o zwykłych grillach)

Czerń fortepianowa? Widziałem dzisiaj blond* A5 cabrio z przecudnym grillem w czarnym błysku. Stałem, stałem i patrzyłem… jak wieśniak jakiś… Auto prześliczne wręcz było.

*oczywiście nie chodzi mi o długonogą kobietę o jasnych włosach tylko o biały kolor lakieru :wink:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Odgrzewam temat - kupiłem goły zderzak s-line i w serwisie chce dokupić spojler środkowy oraz kratki boczne (ceny często lepsze niż na allegro...). Zdecydowanie bardziej widzi mi się spojler w kolorze szarym i kratki ze srebrnymi obwódkami wokół halogenów. Pytanie czy to są różne wersje, czy coś jest np z S4 itp - jak to zamówić w ASO? Mają różne nr katalogowe?

Opublikowano

8K0 807 110 1RR spojler do przedniego zderzaka środkowa listwa na dole kolor szary platinum 260,01 zł
8K0 807 110 A 2ZZ spojler do przedniego zderzaka środkowa listwa na dole kolo chrom S4 541,75 zł

8K0 807 681 C kratka przy halogenie strona lewa
8K0 807 682 C kratka przy halogenie strona prawa
8K0 807 682 E kratka przy halogenie strona prawa dla pojazdów z automatyczną regulacją dystansu

resztę znajdziesz tutaj http://a4-klub.pl/index.php?/topic/113957-all-b8-pakiet-sportowy-s-line-oraz-s-line-exterieur/

Opublikowano

8K0 807 110 1RR spojler do przedniego zderzaka środkowa listwa na dole kolor szary platinum 260,01 zł
8K0 807 110 A 2ZZ spojler do przedniego zderzaka środkowa listwa na dole kolo chrom S4 541,75 zł

8K0 807 682 E kratka przy halogenie strona prawa dla pojazdów z automatyczną regulacją dystansu

resztę znajdziesz tutaj [ALL B8] Pakiet Sportowy S-line oraz S-line Exterieur - Audi A4 B8 - Audi A4 Klub Polska

Dzieki, oczywiscie przegladalem wczoraj temat, ale mialem wrazenie ze sa 2-rodzaje spojlera - ciemno szary i jasno szary. Teraz zakladam, ze sie mylilem i jest tylko jeden szary platinum, tak?

To samo z kratka - te, ktore podales przyjda ze srebnymi obwodkami??

Opublikowano

resztę znajdziesz tutaj [ALL B8] Pakiet Sportowy S-line oraz S-line Exterieur - Audi A4 B8 - Audi A4 Klub Polska

Dzieki, oczywiscie przegladalem wczoraj temat, ale mialem wrazenie ze sa 2-rodzaje spojlera - ciemno szary i jasno szary. Teraz zakladam, ze sie mylilem i jest tylko jeden szary platinum, tak?

To samo z kratka - te, ktore podales przyjda ze srebnymi obwodkami??

8K0807681C01C i 8K0807682C01C te dwa numery to masz lewą i prawą z chromowanym ringiem, ostatnio kupowałem dla siebie więc mam na fakturze :hi:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kratki i spojler do zderzaka zamówione. Dziękuję za pomoc.

Teraz pytanie w kwestii spojlera na pokrywę bagażnika. Cena w ASO zabija. Czy ktoś miał doświadczenie z którymś z poniższych?

http://allegro.pl/audi-a4-b8-avant-spoiler-daszek-s4-s-line-tuning-i4960153839.html

http://allegro.pl/spojler-daszek-klapy-audi-a4-b8-avant-s-line-s4-i4923017608.html

Czy wg Was znacząco różnią się do ori? Który wybrać? A może ma ktoś do sprzedania ori używkę, bo na allegro pustki.

Opublikowano

Te badziewia z linków nie są warte nawet stówki. Kupiłem od dwóch rożnych sprzedawców i odesłałem. Szukaj całej klapy. Czasami jest taniej jak sama lotka. Sprzedawcom nie chce się bawić w odklejanie jej bo trzyma dosyć mocno i jest ryzyko uszkodzenia.

Opublikowano

Te badziewia z linków nie są warte nawet stówki. Kupiłem od dwóch rożnych sprzedawców i odesłałem. Szukaj całej klapy. Czasami jest taniej jak sama lotka. Sprzedawcom nie chce się bawić w odklejanie jej bo trzyma dosyć mocno i jest ryzyko uszkodzenia.

Ale nie pasował kształt czy co było nie tak? Dzisiaj przeszukałem i obdzwoniłem wszystkie pokrywy z lotką s-line z allegro. Jeden sprzedawca ma się zastanowić czy sprzeda osobno, reszta tylko w całości. A zakup i lakierowanie pokrywy oraz daszka wyniesie sporo ponad 1000 zł, więc nie wiem czy jest sens...

Takie coś jeszcze znalazłem

http://allegro.pl/audi-a4-b8-avant-daszek-spoiler-nowosc-i4928339459.html

Co radzicie?

Opublikowano

Zdecydowanie najbardziej opłacalne jest znalezienie klapy z daszkiem s-line w kolor bez malowania, bez problemu wymieniasz całą klapę, a swoją starą sprzedajesz ;)

Edytowane przez demas

Opublikowano

Zdecydowanie najbardziej opłacalne jest znalezienie klapy z daszkiem s-line w kolor bez malowania, bez problemu wymieniasz całą klapę, a swoją starą sprzedajesz ;)

Żeby to było łatwe jak piszesz :) najpierw trzeba znaleźć klapę z lotką, na aledrogo wszystkie są "S-line" większość tylko z nazwy, później dochodzi problem jakości lakieru a na koniec znalezienie koloru, w moim przypadku kolor rzadki jak sraczka LZ5A.

Reasumując szukam już od 2 lat i nie trafiłem takiego kompletu który by sie nadawał :facepalm:

Ostatnio kupiłem samą lotkę na ebay ale niestety paczka z lotką wysłana z Włoch gdzieś zaginęła i lotki nie mam do dziś :facepalm: :facepalm:

Opublikowano

Oj to przy takim kolorze rzeczywiście może być problem :/

W takim przypadku nie ma to jak czarny lakier LY9B lub LZ9Y.

Twój kolor rzadki, ale za to jaki ładny :D

• 1 rok później...
Opublikowano

Chłopaki nie jestem blondi ale jednak za ciężkie tematy tu dla mnie.

Moje pytanie to czy zderzak sline pasuje w końcu do zwykłej b8 czy nie? Czytam czytam i nie wiem.

Muszę wymienić bo miałam małą przygodę z krawężnikiem :kwasny: a te od sline z pionowymi pasami bardziej mi się podobają.

Pozdrawiam miłej niedzieli. :wink:

Opublikowano

Zderzak S-line pasuje do zwykłej B8, ale Ty piszesz o grilu (z pionowymi pasami) czyli S4, ten gril też pasuje do zwykłego zderzaka jak i zderzaka S-line. No chyba że coś źle zrozumiałem :kox:

Jeśli masz uszkodzony zderzak to proponuję szukać zderzaka S-line z grilem S4.

Tutaj masz dokładnie opisane różnice pomiędzy standardem a S-line http://a4-klub.pl/index.php?/topic/113957-pakiet-sportowy-s-line-oraz-s-line-exterieur-2008-2012/

Edytowane przez andynl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Czy taki grill można zamontować zamiast zwykłego w b8 lift? Czy są może takie listewki chromowane ?

IMG_1165.JPG

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie czy w B8 polifcie mozna do zwyklego zderzaka przedniego wsadzic s-line grilla (czern fortepianowa?)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

mozna