Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Zatrzaśnięty kluczyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem. Padła mi bateria od pilota przy zamkniętym aucie. Wymieniłem baterie i nie moge otworzyć auta z pilota. Ręczne otwieranie odpada bo jest w drzwiach inny zamek. Co teraz zrobić a chciałbym uniknąć pomocy drogiego magika. Proszę o wszelką pomoc. Z góry dziękuje. Mam audi A4 B6 AWX z 2001r.

Opublikowano

Dobrze włożyłeś baterie? Napewno padła bateria? może pilot sie popsuł? mi przy wymianie baterii nie rozkodował się pilot. Zawsze możesz wejść przez bagażnik

Opublikowano

nic nie zrobisz bez specjalnego sprzętu do otwierania bez kluczy :wink:

Opublikowano

Zamek da się dostosować do kluczyka ale to już pewnie wiesz po czasie.

Opublikowano

Mi po wymianie baterii również rozkodował się centralny, ale na szczęście mam ori zamki także udało się otworzyć ręcznie. A jeżeli chodzi o zakodowanie to u mnie pomogło przekręcenie kluczyka w poz. na zapłon i przytrzymanie na pilocie guzika kłódki ok 5 s.

Opublikowano

Nie mam drugiego kluczyka.

---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 16:47 ----------

Auto otwarte. Teraz jak zakodować kluczyk?? Przekręcenie kluczyka na pozycje zapłon i przytrzymanie przycisku nic nie daje. Jakiś inny sposób??Kluczyk jest sprawdzony i ma działać.

Opublikowano
Auto otwarte. Teraz jak zakodować kluczyk?? Przekręcenie kluczyka na pozycje zapłon i przytrzymanie przycisku nic nie daje. Jakiś inny sposób??Kluczyk jest sprawdzony i ma działać.

VAG i "jedziesz" :

--

Pozdrawiam.

Sławek