czesterlukasz Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Witam. Mam problem. Padła mi bateria od pilota przy zamkniętym aucie. Wymieniłem baterie i nie moge otworzyć auta z pilota. Ręczne otwieranie odpada bo jest w drzwiach inny zamek. Co teraz zrobić a chciałbym uniknąć pomocy drogiego magika. Proszę o wszelką pomoc. Z góry dziękuje. Mam audi A4 B6 AWX z 2001r.
kkam Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Dobrze włożyłeś baterie? Napewno padła bateria? może pilot sie popsuł? mi przy wymianie baterii nie rozkodował się pilot. Zawsze możesz wejść przez bagażnik
czesterlukasz Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Opublikowano 7 Listopada 2012 Zamek w bagażniku nie działa a macher który mi sprawdził kluczyk mówił że jest w porządku.
Wihajster Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 nic nie zrobisz bez specjalnego sprzętu do otwierania bez kluczy
Tobike Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Zamek da się dostosować do kluczyka ale to już pewnie wiesz po czasie.
egon@ Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 Mi po wymianie baterii również rozkodował się centralny, ale na szczęście mam ori zamki także udało się otworzyć ręcznie. A jeżeli chodzi o zakodowanie to u mnie pomogło przekręcenie kluczyka w poz. na zapłon i przytrzymanie na pilocie guzika kłódki ok 5 s.
Gość Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 domyślam się że nie masz drugiego kluczyka ?
czesterlukasz Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Opublikowano 8 Listopada 2012 Nie mam drugiego kluczyka. ---------- Post dopisany at 20:22 ---------- Poprzedni post napisany at 16:47 ---------- Auto otwarte. Teraz jak zakodować kluczyk?? Przekręcenie kluczyka na pozycje zapłon i przytrzymanie przycisku nic nie daje. Jakiś inny sposób??Kluczyk jest sprawdzony i ma działać.
steve69 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Auto otwarte. Teraz jak zakodować kluczyk?? Przekręcenie kluczyka na pozycje zapłon i przytrzymanie przycisku nic nie daje. Jakiś inny sposób??Kluczyk jest sprawdzony i ma działać. VAG i "jedziesz" : a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-dopasowanie-pilotow-centralnego-zamka-alarmu-60091/ -- Pozdrawiam. Sławek
czesterlukasz Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Opublikowano 9 Listopada 2012 Witam. Kluczyk zakodowany Dzięki wszystkim za pomoc. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi