Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Przewody wn ngk czy the leader ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Które przewody lepsze ? od zawsze byłem wierny NGK ale wysłałem do sklepu dziewczynę i przywiozła the leader zastanawiam się czy wymienić czy jest to jakaś lepsza firma szczerze wcześniej nic z tą marką nie miałem do czynienia stąd pytanko :facepalm:

Opublikowano

Tylko Beru.Już drugi rok śmigam bez problemów.

Opublikowano

jesli chcesz wymienic to wymieniaj nie znam tej firmy ale co ngk beru to jedna sprawdzone firmy

Opublikowano
Które przewody lepsze ? od zawsze byłem wierny NGK ale wysłałem do sklepu dziewczynę i przywiozła the leader zastanawiam się czy wymienić czy jest to jakaś lepsza firma szczerze wcześniej nic z tą marką nie miałem do czynienia stąd pytanko :facepalm:

Jak mogłeś wysłać dziewczynę po części :doh:

Bardziej polecałbym Ci te NGK ale a tych Leader też kiedyś słyszałem, co prawda nic szczególnego - ot takie sobie zwykłe kable :wink:

polecam google.pl

Tobie też polecam Google: https://www.google.pl/search?q=na+co+komu+forum&oq=na+co+komu+forum&sugexp=chrome,mod=0&sourceid=chrome&ie=UTF-8#hl=pl&gs_nf=3&tok=Bq2x53Y__A4jIEgoRvXBug&pq=na%20co%20komu%20forum&cp=17&gs_id=3f&xhr=t&q=co+to+jest+forum+internetowe&pf=p&safe=off&sclient=psy-ab&oq=co+to+jest+forum+&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=4f2addb02d4aea56&bpcl=37643589&biw=1920&bih=971

zaryzykuje i wpinam te the leader sprawdzałem w kilku sklepach i bez rabatów cena jest dość wysoka może wiąże się to z jakością a może się zemści zobaczymy

Daj znać za jakiś czas jak się spisują :wink:

Opublikowano

a no mogłem bo nie wydawało mi się skomplikowane kupić kable NGK ;D a że kobieta się stara i jak to z nimi bywa zamiast dobrze chciała lepiej to mam jak mam :grin: z początku miałem nerwa ale jak zobaczyłem ceny bez rabatów i wahały się między 169- 199 zł uznałem że odpuszczę dałem 120 za komplet więc myślę że warto testować kopułkę mam beru świeczki NGK heh wesoły mix ale co tam :)