rychu_225 Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Koledzy mam prosbe opiszcie mi w miare dokladnie wymiane sprzegla w mojej audi. Co jest potrzebne jakie narzedzia , przybory no i jak by bylo to jakies ciekawe fotki. Bede bardzo wdzieczny.
Pinczi Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Dokładnie jak się to robi w twoim aucie to ciezko stwierdzic A jesli chodzi o A4 B6 to tak jak kolega wyzej napisal
Biszczan Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Koledzy mam prosbe opiszcie mi w miare dokladnie wymiane sprzegla w mojej audi. Co jest potrzebne jakie narzedzia , przybory no i jak by bylo to jakies ciekawe fotki. Bede bardzo wdzieczny. Pobierz elsę -tam będziesz mieć wszystko opisane.
Łukasz13 Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Nie wiem jak w b6 ale pewnie podobnie jak w b5 potrzebujesz jakiś komplet kluczy nasadkowych, imbusy, spline do odkręcenia półośi, jakiś przyrząd do wycentrowania tarczy ale to samemu można coś wykombinować, no i pomocnika do zdjęcia skrzyni.
Rekomendowane odpowiedzi