oss4tor Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Witam Trochę się zeszło zanim się zdecydowałem na pokazanie auta a więc: A4 Avant 1996r 1.8T AEB ściągnięte z Niemiec 194kkm (tyle na szafie ) wyposażenie podstawowe: klima, el. szyby przód ogólnie nudy. dodatki od Niemca: - hak z możliwością szybkiego demontażu:thumbup1: - dokładka na końcowy tłumik - sprężyny Eibach'a i amory TATechnix (auto poszło w dół ale nie wiem o ile) dodatki ode mnie: - wymiana radia Gamma na jakieś Sony + głośniki przód - koła 18" ET 43 bodajże S-line z A8 z oponami 2x Dunlop sport 235/40 i 2x (chińskie, do wymiany) Fullrun 225/40 plany: - car audio bo narazie to nie gra jak powinno - wymiana kierownicy - lampy przód po lifcie - lotka na klape - może felgi 18" RS6 lub BBS CH - doprowadzanie auta mechanicznie do ideału foty:
slaviozo Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 pewnie dlatego ze to takie turbo ze nie mozna nic ustrzelic i zobaczyc hehe
clinque Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Ja nie zmienilbym tych felg na zadne inne 18' Troszke gleby, fajne kolo i autko juz wyglada Teraz lampiszony z przodu na polifty i zrobi sie przyjemniej. Wrzuc foto srodka. Bezawaryjnosci!
oss4tor Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Opublikowano 13 Listopada 2012 Koła bardzo mi się podobają ale są troche za "grzeczne" Wydaje mi się, że lepiej by to w całości wyglądało jakby progi i zderzaki zostały polakierowane, wtedy całość by "siadła". A wogóle to trzeba było kupić auto czarne albo czerwone Zdjęcia środka może jutro wrzuce.
clinque Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 tak jak mowisz, dokladki w kolor odmienia Ci autko
sokal Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Ładny kolor, znajomy Bezawaryjności
Rekomendowane odpowiedzi