Steve Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 Tak jak w temacie. Czy kupując navi RNS-D pochodzącą z Audi A6 C5 (ocznaczenie 4B0 035 192 ...) będzie ona idealnie pasowała kształtem do konsoli A4 B5? Gdzieś obiły mi się o oczy wątki, w których pisano, że będą drobne szpary po bokach, wielkości 1 - 2 mm. No i czy ewentualnie nie będzie innych problemów technicznych np. z kodowaniem pod BOSE, etc. Jeżeli taki wątek był już na tym forum byłbym wdzięczny za linka, gdyż opcja "szukaj" nie dała żądanych rezultatów. Pozdr.
jarek_ns Opublikowano 17 Listopada 2012 Opublikowano 17 Listopada 2012 Tak jak piszesz, zostaną szpary. Dodatkowo trzeba lekko podpiłować panel. Z połączeniem i kodowaniem niema problemu.
Kuna Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 Dwa tematy Niżej "Why" miał ten sam problem, z a4 będzie lepiej pasić
Steve Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Opublikowano 18 Listopada 2012 Faktycznie Dawid, nie wiem dlaczego nie wszedłem w wątek zapoczątkowany przez "WhyMe", może dlatego, że z tematu nic nie wynikało. No to się przeniosę tam, żeby niepotrzebnie nie śmiecić. A ten wątek można umieścić w koszu i taka jest prośba do administratorów. Niemniej dziękuję odpowiadającym za porady. Rezana navigation plus u mnie nie przejdzie
Rekomendowane odpowiedzi