apaczinio Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 ze smaków to gorąco polecam Camela dla mnie fajnie podpasował. hah wczoraj zasnąłem w łóżku z elektrykiem zapomniałem go położyć na parapet... dziś się budzę i co widzę ? pokrywka z mgl obok mnie a fajek z wkrętem na dole xD i 30 zł na pojemnik pójdzie.. pro po zbiorniczka jaki polecacie?;>
sokal Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 Kumpel teraz wapuje Camela, bardzo przyjemnie chmurka pachnie Muszę go skosztować Ja osobiście mogę polecić górno-grzałkowy 'vivi mini cc' - wszystko opisałem w poście #123 na 5 stronie tego wątku
Mike_G_A4 Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 Siema ja od roku bawie sie w E mam volisha, a co do smakow, to polecam kawe sw patryka, whisky ale z domieszka coli pol na pol, kokos jest spoko choc na dluzsza mete troszke muli , i od czasu do czasu wracam do malboro z Mild'a a co do sprzetu to polecam ten clearomizer z grzalka od dolu, co drugi zbiornik trzeba go przepalic az do suchego sznurka i jest OK dobry smak mam przez miesiac na jednej grzalce Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
sokal Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 Dolnogrzałkowe mają z mojego doświadczenia dwa minusy: zimny dym i często przeciekający liquid
Mike_G_A4 Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 Szczerze to mniej mi cieknie niz gorna grzalka jak dla dla mnie ten jest lepszy Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
apaczinio Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 Kumpel teraz wapuje Camela, bardzo przyjemnie chmurka pachnie Muszę go skosztować Ja osobiście mogę polecić górno-grzałkowy 'vivi mini cc' - wszystko opisałem w poście #123 na 5 stronie tego wątku Dzięki Sokal ja też waliłem teraz na Volishu sporo czasu no ale pech i mały zbiorniczek miałem bo zaledwie 1.6 ml CML jakoś mi się nie nudzi przynajmniej 18 , 24 jeszcze nie miałem okazji spróbować ale chyba na wariata zaryzykuję
apaczinio Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 weteran haha wcześniej nie pamiętam co to był za smaczek ale miałem 24-26 może red bull hmm może i to waliło po garach xd ale chciaż można jechać samochodem i z czystym sumieniem kopcić, bo tak to okropnie szkoda palić w audiczce fajków :< zawsze wyganiam znajomych jak któryś chce zajarać w samochodzie, zawsze mówią że przesadnie dbam ale trudno, tam ma być czysto i pachnąco
patryk10015 Opublikowano 15 Maja 2013 Opublikowano 15 Maja 2013 ja polecam milda albo volisha teraz użytkuje milda sprawuje się całkiem całkiem
apaczinio Opublikowano 17 Maja 2013 Opublikowano 17 Maja 2013 kupiłem zbiornik dolno grzałkowy 3ml się mieszczą ale za 2 dychy to nie mam co narzekać kasa będzie kupie cos lepszego a ten zbiorniczek to jakiś no-name
sokal Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 Camel przetestowany... Wynik: skarpeta jak ta lala
pandamix Opublikowano 20 Maja 2013 Opublikowano 20 Maja 2013 ja wapuje od blue mista camela i wcale nie jest taki zły,takimi orzeszkami zajeżdza
scq Opublikowano 21 Maja 2013 Opublikowano 21 Maja 2013 Panowie mam na sprzedaż baterię 1100 mAh Volish Ego 3, bateria mam miesiąc czasu. Oddam za połowę wartości nowej. Jak ktoś zainteresowany info na PW
Fido Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Witam. Zastanawiam się nad zestawem. Czytam i czytam i oczopląsu dostaję. Chcę zapytać o ten 2x e-papieros Visione eGO 3 NAJLEPSZY!!!WARSZAWA!! (3227501469) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Warty ? Nie warty ? Jest coś lepszego w tych pieniążkach co moglibyście polecić ? Jestem właśnie w Niemczech i chciałbym coś zamówić na aledrogo.
Sherlock Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 to i tak wszystko teraz chińskie . jak chcesz spróbować rzucić , może sie uda może nie. To po co Ci kupować zestaw za 300-400zł, i 300 zł na papierosy. Lepiej kupić tańszy ,spróbować , a później myśleć o ulepszaniu swojego e-fajka .
Fido Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Już 2 razy próbowałem rzucać. Byłem na tych kulkach w Zamościu ale po 10 dniach i tak zaczynałem palić. Chce spróbować elektroniki a nie chce kupić dziadostwa by 2 razy nie płacić. Dlatego pytam o zestaw z linku. Ewentualnie coś tańszego ale godnego polecenia bo w tym temacie dużo się pisze ale o smakach dymu. Brakuje rankingu samych papierosów. Czyli których nie warto kupować.
Sherlock Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Pierwszy e-papieros, pomoc w wyborze. | Początkujący | E-papierosy-forum.pl tu znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania .
pandamix Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 ogólnie polecam tamto forum,jest tam chyba wszystko zawarte na temat e-palenia,mam teraz dwa fora od których jestem uzależniony jedno a4 klub a drugie e-papierosy
Rekomendowane odpowiedzi