Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Użytkowanie e-papierosa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurcze ja mam tak po tych 3 dniach, że od zwykłych fajek mnie odrzuca, a ten elektroniczny też jakoś mi nie leży ale to może kwestia zmiany - jakiś taki chemiczny mi się wydaje w smaku (paliłem waniliowego i red bula) jaki polecicie smak taki mniej słodki :kwasny:

Opublikowano
kurcze ja mam tak po tych 3 dniach, że od zwykłych fajek mnie odrzuca, a ten elektroniczny też jakoś mi nie leży ale to może kwestia zmiany - jakiś taki chemiczny mi się wydaje w smaku (paliłem waniliowego i red bula) jaki polecicie smak taki mniej słodki :kwasny:

555,CML i M , a najlepszy jak dla mnie jest CML

Opublikowano

nie otworzyłem :decayed: mam nadzieje że dziś przyjdzie kurcze bo czekam już trochę a dawno już powinna przyjść:kwasny: zostało tylko 1 ml

Opublikowano
nie otworzyłem :decayed: mam nadzieje że dziś przyjdzie kurcze bo czekam już trochę a dawno już powinna przyjść:kwasny: zostało tylko 1 ml

nie masz ''stoiska'' na mieście żeby kupić ?

Opublikowano

właśnie nie ale jestem dobrej myśli że dziś przyjdzie :decayed:

Opublikowano

555,CML i M , a najlepszy jak dla mnie jest CML

555 jest specyficzny, taki troche skarpetowaty ale ciekawy.

Ja polecam z tytoniowych CML BlueMist od e-dym.pl

Wysłane z mojego MT11i

Opublikowano

pare dni już nie palisz , szkoda by było jakbyś zaczął znowu analogi. Musisz zapasy porobić :wink: obliczyć ile Ci idzie liquidu , żeby wystarczyło od dostawy do dostawy :naughty:

Opublikowano
zaczyna się. zaraz pojawi się akcyza i podatek i c**j wie co jeszcze

Wypowiadają wojnę e-papierosom. 'Zagrażają nie tylko palaczom, ale także ich otoczeniu'

i pewnie tak będzie , tylko czekać , czymś muszą załatać dziurę a e-papierosy szybko się rozwinęły na rynku.

900 mln zł mniej z papierosów - Podatki - WP.PL

Opublikowano

pare dni już nie palisz , szkoda by było jakbyś zaczął znowu analogi. Musisz zapasy porobić :wink: obliczyć ile Ci idzie liquidu , żeby wystarczyło od dostawy do dostawy :naughty:

I d*pa otworzyłem paczkę a tu nagle listonoszka przyniosła olejki :kwasny: ale nie zapaliłem szkoda tylko że sprzedający się walnoł na liquidach ale trudno będzie trzeba to jakoś wypalić

zamówiłem sobie 30ml energi drink

i 10 ml redbula

a dostałem 30ml redbula i 10 ml Energi cow cos takiego a w nawiasie pisze (redbul) :kwasny: szkoda że sie pomylił

Opublikowano

przecież to to samo:decayed:

Opublikowano
przecież to to samo:decayed:

he he w sumie tak , chociaż z milda wydaje się łagodniejszy niż z liqueen , ten ma jakiś taki dziwny posmak

Opublikowano

trudno na-jaram sie tym to może skrzydeł dostane

• :polew:
    pierwsze spostrzeżenia to wydaje mi się że olejek mild cml jest o wiele lepszy od tego redbula

Opublikowano

zaraz będziecie opisywać bukiet smaku jak w przypadku wina:grin:

Opublikowano

:grin::grin::grin:

Opublikowano

Nie pierd0| :decayed: Cappuccino w proporcji 2 krople aromatu / 1ml bazy jest po prostu wyborne :kox:

No i ma intensywny i przyjemny zapach :wink:

Opublikowano

Eeee nic nowego, kombinują już od dawna. Najwyżej nie będziesz zamawiał przez allegro tylko przez "zagraniczny portal" :wink:

Opublikowano

potrzebna diagnostyka VAG :)

leci słaby dym, zasysam co sił w płucach i jakiś taki niedosyt, drugi kopci jak szalony, padła grzałka :decayed: ?

Opublikowano
potrzebna diagnostyka VAG :)

leci słaby dym, zasysam co sił w płucach i jakiś taki niedosyt, drugi kopci jak szalony, padła grzałka :decayed: ?

Tak grzałka