Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Użytkowanie e-papierosa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomaga w rzucaniu, podstawa to na początku użytkowania mieć przy sobie non stop nabitego i naładowanego, a zwłaszcza jak się idzie na balety bo wtedy jak braknie to kusi, oj kusi.:decayed:

Opublikowano
pomaga w rzucaniu, podstawa to na początku użytkowania mieć przy sobie non stop nabitego i naładowanego, a zwłaszcza jak się idzie na balety bo wtedy jak braknie to kusi, oj kusi.:decayed:

nawet bardzo kusi :grin::grin::grin: przy piwku w szczególności :decayed: ale teraz tylko e papieros:wink:

Opublikowano

Mały, jak tam ci idzie z tym e-kiepem warto czy olać :whistling:

Opublikowano

:hi:ja osobiście pale tylko to

już 3 miechy :banan::banan::banan:

Opublikowano

najlepiej zapytać tu E-papierosy-forum.pl a może jeszcze coś lepciejszego podrzucą :wink:

Opublikowano

Witam ja pale już e -papierosa 1 rok i 3 miechy i powiem ze jestem zadowolony i zdrowszy nie kupujcie na allegro przeważnie podróby - baterie nie maja tej mocy co podają np.1100mAH i taka bateria ci z alegro wytrzymie 4 godz a powinna cały dzień są sklepy internetowe tam już kupisz dobre ,a wiem bo tez kupiłem taniej a potem żałowałem olejki tez to samo dobry zestaw żeby pośmigał to wydatek 300zł tu jest sklep Elektroniczny papieros, e-papieros, e-liquid :: Sklep internetowy Ego˛

Opublikowano
  • Autor
Mały, jak tam ci idzie z tym e-kiepem warto czy olać :whistling:

no czochram go non stop i jakos idzie mysle ze warto sprobowac :whistling:

Opublikowano

kurde od wczoraj jade na tym wynalazku, ciekawe ile wytrzymam :grin:

Opublikowano
  • Autor
kurde od wczoraj jade na tym wynalazku, ciekawe ile wytrzymam :grin:

no ja juz 3 miechy z jakims tam przygodami na normalnego ale to 1 szt na porzadnego bucha :wink:

Opublikowano

Mój ojciec czochra juz takie cygaro od roku :wink: Ale za ten komplet 2 fajek dał ponad 200zł. w komplecie jest ładowarka. Do tego ma jakiś płyn który musi uzupełniać.

Ogólnie miesięcznie wydaje jakies 30zł na ten płyn a wcześniej wydawał 13zł za paczke fajek dziennie :facepalm:

Opublikowano

Pawlo mówisz o tym co podałem w linku?.Pochwalcie się jakie macie e-fajki:D Chciałbym coś nie dużego,żeby można było w kielnie schować ;)

wysłane za pomocą tapki

Opublikowano
Witam ja pale już e -papierosa 1 rok i 3 miechy i powiem ze jestem zadowolony i zdrowszy nie kupujcie na allegro przeważnie podróby - baterie nie maja tej mocy co podają np.1100mAH i taka bateria ci z alegro wytrzymie 4 godz a powinna cały dzień są sklepy internetowe tam już kupisz dobre ,a wiem bo tez kupiłem taniej a potem żałowałem olejki tez to samo dobry zestaw żeby pośmigał to wydatek 300zł tu jest sklep Elektroniczny papieros, e-papieros, e-liquid :: Sklep internetowy Ego˛

a ja sie nie zgodze z Toba ja kupilam wlasnie na allegro i bateria trzyma mi spokojnie 2 dnie a pale caly czas az maz krzyczy:facepalm:

Opublikowano

A jaki okres już palisz?

Opublikowano
A jaki okres już palisz?

4 miesiac:decayed: jedynie co to grzalke zmienialam ale to normalne

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja suślę miesiąc coś takiego:2x E PAPIEROS ELEKTRO eGo-CE4+ 1100 30 ml olejek (2899653379) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Baterie były naładowane od początku i do tej pory ładowałem tylko 2 razy i zalewałem olejek 3 razy(czyli 3 ładowania i napełniania miesięcznie).Fakt,że ciągam obydwa na zmnianę(mięta i zwykły).Analogów paliłem 15-20/dobe.

Szukam liquidów o mocnej mięcie albo L&M MENTHOL,WEST ICE.Ktos może ma namiary na coś takiego?

Opublikowano

Koledzy jak chcecie rzucić to świństwo jakim są fajki, to Tabex jest teraz dostępny bez recepty. Poglądowe aukcje allegro

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Pomogło mi i wielu innym osobom. Wiernych palaczy przepraszam za OT :decayed:

Opublikowano

Ogólnie e-papierosy to sprawa fajna. Trzeba trzymać się jednak pewnych zasad, żeby nie przedrożyć. Bateria min 1000-1100mAh. Atomizer z możliwością wymiany grzałki (zawsze lepiej wydać 10 PLN niż 30). Dobre atomizery są Volisha (najlepiej kupić sobie przezroczysty z dużym zbiorniczkiem (np.2,4 ml). W samochodzie za dużo nie palić bo szyba tłuuuuuusta, że hej.

Ja przyjąłem zasadę od początku - dosyć mocny liquid i niezbyt smaczny - po 3 miesiącam odstawiłem palenie całkowicie.

Koledzy kupują do teraz jakieś wybujane smaki i cieszą się, że smaczne - ale palą cały czas a ja już z tym skończyłem:decayed:

Opublikowano
Koledzy jak chcecie rzucić to świństwo jakim są fajki, to Tabex jest teraz dostępny bez recepty. Poglądowe aukcje allegro

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Pomogło mi i wielu innym osobom. Wiernych palaczy przepraszam za OT :decayed:

żeby rzucić , to jeszcze trochę trzeba chcieć :naughty:. Faktycznie podobno dobry ten tabex, teściowa rzuciła na nim , 30 lat palenia. mi sie nie udało.:kwasny:

z tego wzgledu że bierze sie je w jakiś tam odstępach czasu ,co 2 godz. chyba.