Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJL] A4 1999' 1.8T 180KM :)- zimowe zdjęcie str 7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Pozbyłem się NaviPlus bo zatęskniłem za Symphony ;). Moim zdaniem nie warto jej kupować. Już lepiej odłożyć i kupić RNS-E. Macie jakieś propozycje odnośnie felg do mnie? Kupić ori z s-line czy jakieś inne? Warto te z S-line?

Opublikowano

furka ma ladny kolorek :> ale 17'' felge to mozesz wrzucic ja tez mam 17'' i jezdzi sie git i zawias weiteca!!

Zobacz na moja furke jak wyglada :gwizdanie:

Opublikowano

Niezła sztuka :)

Sliczny kolorek, ściągaj chlapacze tak jak koledzy proponują.

A co do felg to lepiej 18" :evil: załóż bo nie jest obnizona i na pewno nie będzie dramatu bo duzo B5 jezdzi na takich felach :wink4:

A co konsoli to nie zastanawiaj sie tylko pakuj RNS-E :naughty:

Szerokości :)

Opublikowano
  • Autor

Radzio musze przyznac ze ladne masz te fele. Jakiej one sa firmy? Może i z tymi chalapaczami to i dobry pomysl. Jak bede zakladal felunie zzimowkami to i bede chlapacze do nich zakladal

Opublikowano

w sumie podoba mnie się

:polew: :polew:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2008, 16:08 _________________________________________________ale furka konkretna :gwizdanie: można wiedzieć ile dałeś?

Opublikowano
  • Autor

Daymoon oczywiście że można. Dałem 23500 + przerejestrowanie itd. Ściągnięta została ze Szwecji. W cenie miałem wymiane oleju i wahaczy :>. Szukałem półtora miesiąca i strasznie ciężko było mi dorwać TDI w miarę dobrej cenie no i skusiłem się na 1.8T choć też był problem z dostaniem bo co się pojawiły w necie to zaraz znikały

Opublikowano

Śliczne autko, szkoda że nie TDI coś mi się wydaje, że fotki robione koło wieżowca w J-L ??

Pozdrawiam

Opublikowano

Śliczne autko, szkoda że nie TDI coś mi się wydaje, że fotki robione koło wieżowca w J-L ??

Pozdrawiam

Panie,,,,,,TDI to paździerz :kox:

Opublikowano

Bardzo chętnie bym tym paździerzem połknął twoją biedne 174ps.... nie masz pojęcia co mówisz :wallbash:

Opublikowano

Pozdrawiam

Panie,,,,,,TDI to paździerz :kox:

Lepiej to wycofaj "Panie,,,,,,TDI to paździerz " bo obrażasz wszystkich,a słyszałem że na spota w niedziele chcesz przyjechać :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Adek co do miejsca wykonania zdjęć to w 100% zgadłeś ;). Oj Adek, wyzywasz nasze 180 koników na pojedynek ;)? Ostatnio walczyłem z najnowszym Passatem 2.0 TDI i wygrałem. A on miał 130 konnego, troszkę nowszego tego klekocika ;)

Opublikowano

Ja wam powiem ze jak sie przejechałem afn + chip a tarfil sie kupiec na mojego AEB to szybko go sprzedałem. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no tak tylko ze teraz mowisz o chipie. Jak ja do siebie dalbym to tez jeszcze troche moge zwiekszyc jego osiagi ;)

Opublikowano

Bardzo chętnie bym tym paździerzem połknął twoją biedne 174ps.... nie masz pojęcia co mówisz :wallbash:

prosze Cie bardzo :> :polew: :polew: nie rozśmieszaj mnie :polew:
Opublikowano

Nie moc a moment czuje kierowca....JAk jezdze czasem afenem i wciskam gaz to jest bardzo przyjemnie bo wbija w fotel. Ale tak naprawde predkosc tak szybko nie wzrasta...i just sporo wolniejszy

Opublikowano

Panowie to jest dział oceniania A4ki "jelcza" czy dyskusja o osiągach waszych audic?! :mysli:

:wallbash:

Opublikowano
Powiem wam, że myślałem że te 150 KM będzie robiło robotę. A ta moja audiczka tak średnio jeździ

a w profilu masz 180...

Opublikowano
  • Autor

Franio 150 koni wpisali mi w dowodzie. Dopiero w piątek wyczaiłem ze na oryginalnych papierach mam 180 koni. Zaglądnąłem też pod maskę i silnik mam 180 konny :). Było to miłe zaskoczenie :)

Opublikowano

prosze Cie bardzo :> :polew: :polew: nie rozśmieszaj mnie :polew:

To teraz sobie kolego porownaj ile Ci pali te twoje 174ps z AFN, ja tam wole wolniej ale za to zadziej zagladac na stacje, wogole porownywac te dwie jednostki do siebie wydaje sie byc troche bez sensu - indywidualna sprawa kazdego, kto co oczekuje od samochodu. I jak wsponial wczesniej kolega maro-a4 nie obrazaj ludzi co posiadaja silniki wysokoprezne , bo podejzwam ze jesli posiadal bys takowy to pewnie jechal bys po ludziach ktorzy maja benz. - no coz taki typ czlowieka , jak widac ostrzezenia w twoim przypadku nie wiele daja

Opublikowano
  • Autor

Lelus, każdy kupuje to na co ma ochotę bądź co w końcu trafił ;). Ja szukałem B6 w 130 konnym TDI, w końcu przestawiłem się na B5 w TDI a okazało się, że kupiłem B5 z 1.8T ;). Zawsze myślałem, że 180 koni pali kosmicznie dużo ale z tego co widzę to kolesiowi 1.6 pali podobnie także jest dobrze :). Może jakieś propozycje odnośnie delikatnej zmiany design mojej audi? Nie chce z niej robić choinki i zakładać wszystko co się da. Chcę tylko delikatne modyfikację, np.: felunie 18' o s-line, może przodzić z Ski i delikatna gleba. Macie jeszcze jakieś pomysły aby było to zrobione wszystko ze smakiem?