Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJL] A4 1999' 1.8T 180KM :)- zimowe zdjęcie str 7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo chętnie bym tym paździerzem połknął twoją biedne 174ps.... nie masz pojęcia co mówisz :wallbash:

prosze Cie bardzo :> :polew: :polew: nie rozśmieszaj mnie :polew:

To teraz sobie kolego porownaj ile Ci pali te twoje 174ps z AFN, ja tam wole wolniej ale za to zadziej zagladac na stacje, wogole porownywac te dwie jednostki do siebie wydaje sie byc troche bez sensu - indywidualna sprawa kazdego, kto co oczekuje od samochodu. I jak wsponial wczesniej kolega maro-a4 nie obrazaj ludzi co posiadaja silniki wysokoprezne , bo podejzwam ze jesli posiadal bys takowy to pewnie jechal bys po ludziach ktorzy maja benz. - no coz taki typ czlowieka , jak widac ostrzezenia w twoim przypadku nie wiele daja

Dobra spox - każdy ma swoje zdane ale ja osobiście wysokoprężnych silników nie uważam. Teraz już rozumiesz? Nie lubie Diesla i tyle. Według mnie benzyna jest lepsza. Ale to tylko moje zdanie. :embarrassed:[br]Dopisany: 01 Wrzesień 2008, 22:49_________________________________________________ :good:

Opublikowano

Lelus, każdy kupuje to na co ma ochotę bądź co w końcu trafił ;). Ja szukałem B6 w 130 konnym TDI, w końcu przestawiłem się na B5 w TDI a okazało się, że kupiłem B5 z 1.8T ;).

dokladnie tak jak piszesz i ja to zaznaczylem ze to indywidualna sprawa kazdego kto w jakich motorach sie gustuje i co oczekuje od samochodu, dlatego wydaje mi sie ze krytykowanie innych jednostek jest troszke nie na miejscu. Ale nie oto chodzi w tym poscie i powyzszy temat nalezy uwazac za zamkniety.

A co do twojego autka , no podoba mi sie, ma smaczek, ladny kolorek , widac ze zadbana co do modów:

- fela to podstawa i od tego zacznij - jak dla mnie 18stki to za duze , przerabialem ten temat, mam 17stki od RSki (s-line - jak kto woli) i wydaje sie byc optymalne do tego samochodu,

- lekka glebe przy 17stkach jest wskazana,

moje sugestie:

- lekka sciema ( wszystkich szyb jednakowa folia),

- szukaj chromowych ramek (obwodek dookola szyb) - ciezko znalesc ale jest to mozliwe , mi sie udalo

z przodem bym nic nie kombinowal, po tych modach bedzie fajnie i gustownie wygladac.

P.S jesli bedziesz zainteresowany kupnem felg to moje prawdopodbnie pojde pod mlotek - mysle nad zmiana autka.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, 5 - fajny wzór, chociaż 1 też ładne.

Opublikowano

Jeśli chcesz rezać na S4 to 3.

Mi się podobają 2 :evil:

Opublikowano
:a4fan: furka za***ista kucy wystarczajaco na sam początek tylko moim skromnym zdaniem to tutaj by sie napend quattro przydał :)
Opublikowano

Bardzo ładne autko..... Koła max 17 Na 18 ciężko sie jeździ. Wierz mi.... No i przydałoby sie zatankować kolego....... :wink4: Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Kucyków w/g mnie jest wystarczająco tylko szkoda ze brak quattro. Odnośnie felg to strasznie podobają mnie sie oryginalne audi (wzór nr 1) :). I chyba wezme 17' 225x45 :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

:siema: bardzo ładne autko gratuluje zakupu :oklaski: długo już je masz w swoich ręcach ? :audi:

Opublikowano
  • Autor

:siema: bardzo ładne autko gratuluje zakupu :oklaski: długo już je masz w swoich ręcach ? :audi:

Dzięki za miłe słowa. Mam je ponad 3 miesiące i jestem strasznie zadowolony, jeździ jak nowa. Pali ciutkę więcej jak moim kolegom 1.6 czy 1.8 a jednak mocy jest dużo więcej :)

Opublikowano

felgi nr 1 !! pozostale to wiocha, no procz tych fabrycznych audi... pelne ramiona to jest to! a nie jakies niby ranty i skrecane srubki...

sam poluje na takie felgi.. a najbardzije bym chcial dopasc orginalne chromy na szyby a nie jakies tasmy samo przylepne,, a jak nie bedzie orginalnych to kupie te tasmy bo lubie chromy :D

Opublikowano
  • Autor

Nie przesadzaj, że nie ori to wiocha. Niektóre sztuki są takie, że zadek urywa na sam widok ;). Mnie się moja podoba taka jaka jest i żadnych chromów nie daje, jedyne co to troszeczkę ja obniżę po kupnie felg no i może wytnę kata i dam większe rury aby spaliny łatwiej wylatywały :)

Opublikowano

aj przydalby mi sie ten silniczek :naughty: a fele numer 4. wyjatkowo ladnie na nich wyglada a4 tylko zeby zawias s-line byl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

odnośnie zawiasu s-line to bede myslal dopiero po zalozeniu felg. Zobacze wtedy ile mm obnizyc i bede rozgladal sie za zawiasem. Zeby samochod nie byc za niski przy 17stkach to obniza sie o 20, 30 czy 40 mm? Chodzi mi o kompromis miedzy wygoda, twardoscia i wygladalem

Opublikowano

przy 17' spokojniw mozesz obnizyc o 40mm. Ja mialem 40/40 przy 18' ,a potem wsadzilem 19' i sprezyny na przod -55 i bylo :kox::naughty::kox:

Opublikowano

Witam wszystkich :hi:

swietna fura, w srodku tez, widac ze zadbany, jest czystosc :), podoba mi sie, ja osobiscie bralbym felgi numer 1 :)

co do Audi A4 po prostu sie zakochalem w tym wózku, od paru dni chodze po necie i czytam praktycznie wszystko o tym modelu - choc informacji jest niewiele

Za kilka dni pochwale sie swoja bryką, wszystko chodzi lux tylko....Chorus siadł i zamiast sie przyciszac to wali po glosnikach:/

pozdro600 :)

Opublikowano
  • Autor

Ja od kiedy kupiłem audi siedze na forum codziennie. Wynajde jakies stukanie, pukanie, swiszczenie to od razu szukam na forum co to moze byc. W sumie juz wiem ze 1,5 max 2 lata i bede zmienial na B6, pozniej B7. Nie mam zamiaru jezdzic innym autem jak nie audi :)

Opublikowano

dokladnie...w mojej glowie jest taka sama mysl....tylko audi :), skoncze studia to sprobuje tez przywalic B6 :)

audi nie jest moim 1 samochodem...do tej pory jezdzilem Maluchem, potem Fiatem 125, Polonezem, renault i wreszcie awans! :) hehehe

ja nawet jak jestem gdzies to co jakis czas mam mysl..."wszedl bym sobie na forum :P"

Opublikowano

felgi nr 1 !! pozostale to wiocha, no procz tych fabrycznych audi... pelne ramiona to jest to! a nie jakies niby ranty i skrecane srubki...

sam poluje na takie felgi.. a najbardzije bym chcial dopasc orginalne chromy na szyby a nie jakies tasmy samo przylepne,, a jak nie bedzie orginalnych to kupie te tasmy bo lubie chromy :D

swiete slowa kolego ja jestem rowniez za felgami nr 1 ewentualnie tez nr 4 moze byc :good: zalozl rowniez chrom wokol szyb jak koledzy proponuja :wink4: ja rowniez poluje na taki chromik :kox:
Opublikowano
  • Autor

A co powiecie na felge nr 6? Do tego jakieś fadne opony i chyba będzie ładnie wyglądało :naughty:

6.

448495052