Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJL] A4 1999' 1.8T 180KM :)- zimowe zdjęcie str 7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo mi się podobaja, również o nich myślę... :chytry:

Opublikowano

Pewnie, że ładne, ale czy warto? Ile kosztują takie felgi? A gdzie opony? Do niedługo 10 - cio letniego autka, mimo, że to Audi myślę, że przesada. No chyba, że duuużo się zarabia :hi:

Opublikowano
  • Autor

Szybki, te felgi kosztuja niecale 1500 zl. Do tego moge dorwac opony uzywki za ok 500 i w 2000 tys sie zmieszcze. Tylko czy one nie beda wygladaly za nowo do mojej audi?

Opublikowano

zakladaj te!! są piękne... oczywiście, że nie będą wyglądały za "nowo" do twej bryczki :)) co najwyżej felga, może wyglądać za staro do niektórych aut.. np. śmieszą mnie przypadki szarych bbs na świeżo wyglądających autach :) W Pimp my ride kładli chromy do sztrucli i jazda :))mnie osobiście tylko 6 teczki się podobają.. a do twojego kolorku to będzie cud malina

Opublikowano

Szybki, te felgi kosztuja niecale 1500 zl. Do tego moge dorwac opony uzywki za ok 500 i w 2000 tys sie zmieszcze. Tylko czy one nie beda wygladaly za nowo do mojej audi?

Jak dla Ciebie to niedrogo i stać Cię to ok. Ja za swoje używane 16-tki OZ z oponami Continental dałem 780 zł.

Opublikowano

Witam autko na pelnym wypasie :):) jak dlamnie to opcja felg 2 lub 5 i nic innego :cool1:

Opublikowano

załapałeś sie na litowego mixa :wink4: np nowe światła, maska, gril, climatronic ale stare zegary

szkoda, że bez quattro :( ale zazdroszcze podgrzewanych foteli :wink4:

17" fele od S4 ładnie na takich modelach jak mamy wyglądają ale 1 i 6 też :wink4:

Opublikowano

Witam swojego... dla mnie 1 i 6 sa najlepsze do twojej audiczki. Sam na wiosne zmieniam na 1 tylko jeszcze nie wiem czy 17 czy 18??? pozdrawiam

P.S Gdzie ty ja chowasz ze na miescie jej nie widac?

Opublikowano
  • Autor

Kasztanek, nigdzie go nie chowam po prostu może nie zaważyłeś jak śmigam po osiedlu ;). Patrząc na Twoje przywitanie gdzie napisałeś imię Grzesiek + Twoja nazwa użytkownika podobna do nazwiska, wydaje mnie się wiem kim jesteś. Mieszkasz na Hirszfelda ;). Zgadza się? Mnie osobiście najbardziej podobają się felgi nr 6 lecz lipa bo nie są hartowane tak jak wszystkie ori z Audi

Opublikowano

Tak zgadza sie... Mieszkam tam gdzie mowisz... Wiec jezeli nr 6 nie sa hartowane to czyli wybor jest juz prosty kupuj 1 i bedzie coool...

Opublikowano

siemanko:) co do felgo to polecam opcje 1 lub 2!! i tylko w oryginale!!!!!!!!!!!!!!.

podroby nie maja racji bytu w polsce z wiadomych przyczyn.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Topor ja proponuje Ci abyś zbierał na RNS.E a nie na Navi+ ;). Navi+ to najtańszy badziew a RNS.E wymiata i to bardzo :).

Opublikowano

jakby dostal w dobrej cenie to wiadomka ze RNS-e[br]Dopisany: 31 Październik 2008, 17:50_________________________________________________chociaz denerowowaloby mnie to... rns-e nie mozna idealnie spaspwac do B5... rozni sie tez kolorem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

różni różni ale jaka przyjemność jest jak masz taki sprzęcik :)

Opublikowano

temu nie zaprzecze :gwizdanie:

Opublikowano

ładniutko gratuluje uwielbiam ten motor

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

motor jest piękny :). Koleś ma 1.8T ale 150 koni i w porównaniu z naszym to jego ledwo jeździ ;)

Opublikowano

:hi:

samochodzik bardzo fajny :good: co do tej navi mam navi+ też nie polecam mapka tylko Niemiec pytalem po ASO itp nie da rady załatwić mapki na Polskę jakieś zgodnej mniej więcej z teraźniejszością :( na allegro widziałem RNS-E http://www.allegro.pl/item482555195_nawigacja_audi_a6_rns_e_rnse_dvd_sd_mp3_navi_a4_b5.html

ale nie pasuję zbytnio no i jak topor napisał nie ten kolorek a po zatem cena też nie mała :confused4: co do felg do bardzo fajne te 6 też bym sie skusił :tongue4: ale myślę o jakiś srebrno czarnych, udanego wyboru :)

Opublikowano

tomek!! moje alu w razie czego sa na sprzedaz:)