aborygen Opublikowano 21 Listopada 2012 Opublikowano 21 Listopada 2012 witam Panowie jakie głośniki kupić pod rnsa ? mam na myśli przednie drzwi i centralny Chcę wymienić również tweetery ---------- Post dopisany 21-11-2012 at 19:16 ---------- Poprzedni post napisany 20-11-2012 at 19:32 ---------- dzisiaj byłem na odsłuchu kilku głośników i najlepsze brzmienie jak dla mnie ma hertz seria dcx po montażu rns-a zamawiam w/w głośniki
jarek_ns Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Daj sobie spokój z tymi głośnikami. Jak już zmieniać to na zestaw odseparowany. Potem zawsze możesz dołożyć wzmacniacz i wygłuszyć drzwi. Głośniki współosiowe są nie rozwojowe. Jak pasuje ci charakterystyka Hertza to OK ale zdecydowanie lepszy efekt jest jak tweeter jest zamontowany wyżej. Co do centralnego jak bardzo chcesz to szukaj czegoś szeroko pasmowego.
aborygen Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Opublikowano 22 Listopada 2012 racje masz , bo wzmak też będe chciał montować w czasie bliższym lub dalszym ale kurde z tej serii nie ma osobno tweeterów pozostaje mi podskoczyć do innej firmy na następony odsłuch są hertze z serii ESK odseparowane i cały kpl kosztuje pod 500 zeta - muszę te odsłuchać
jarek_ns Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Oczywiste jest to że zestaw odseparowany będzie droższy. Odsłuch był w aucie czy skrzynia na wystawie? Pamiętaj że kolosalne znaczenie dla brzmienia ma montaż. Jeśli odsłuch był w dobrze przygotowanych drzwiach lub skrzyni a ty włożysz to w drzwi bez przygotowania to możesz zrobić jak usłyszysz wynik. Jak celujesz w półkę około 500pln to możesz sprawdzić morela będzie to seria budżetowa o bardziej łagodnej charakterystyce. z tej samej serii co DSX masz zestaw odseparowany https://car-tronic.pl/hertz-dsk-1653-p4524.html
aborygen Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Opublikowano 22 Listopada 2012 odsłuch był w skrzyni media markt - jedynie tu mogłem zrobić odsłuch i porównać jbl, alpiny, magnaty itp i jak dla mojego ucha hertze miały to coś
jarek_ns Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Ja ci odradzam zakup głośników współosiowych. Jak je zamontujesz na dole drzwi do soprany będą mizerne i nie osiągniesz efektu sceny dźwięku przed sobą.
aborygen Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Opublikowano 22 Listopada 2012 to git , przekonałeś mnie kupie osobno dół i osobno górę ważne żeby grało dobrze, miało przyjemny bas i czysty dźwięk hertze dcx właśnie to mają więc muszę odsłuchać dsx albo uwierzyć na słowo bo z odsłuchem będzie problem
miro1983 Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 kolega klaczek84 ma racje jesli chodzi o glosniki oraz odsluchy. Szafa demo a drzwi samochodu, to dwa rozne srodowiska. Za 500zl mozna juz kupic bardzo fajne glosniki wiec daruj sobie wspolosiowe a zainwestuj w zestaw odseparowany.
aborygen Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Opublikowano 25 Listopada 2012 Panowie ma ktoś z was takie głośniki w swoim autku: Hertz ESK 165 .4 +DystansMDF+Smycz+Kurier Wrocław (2814956052) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lub HERTZ DSK 165.3 +Dystanse MDF lub Maty Nowość 2012 (2811050310) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Onkel Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Muszę dokładnie spojrzeć ale ja mam takie. Grają fajnie ale nie długo bede zakładał resztę do kompletnego bose. Grają fajnie. Moge je polecić. Wysłane z mojego HTC WILDFIRE S
aborygen Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Opublikowano 25 Listopada 2012 ja bose miałem i miałem same problemy z usunięciem zakłóceń więc poszło do żyda został tylko wzmak słyszałem dcx i bardzo fajnie grały to inna seria ale mam nadzieje że porównywalna będzie jakość a może i lepsza jeszcze muszę drzwi matą wygłuszyć bo to podstawa
Onkel Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Odezwij sie na pw jak dań radę kupić głośniki bose w boczki niedługo to wyśle Ci moje hertze i sobie zobaczysz jak to gra a pozniej mi odeslesz. Mam z dystansami także ogarnia sobie wszystko zeby zostało ci tylko podłączenie głośników. Wtedy Ci wyśle.pojezdzisz kilka dni i.sobie sptawdzisz. Wysłane z mojego HTC WILDFIRE S
aborygen Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Opublikowano 25 Listopada 2012 o super trzeba było pisać wcześniej sprzedawałem cały kpl bose nie musiałbyś szukać
Onkel Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 W sumie niespodziewanie wyszło. Miałem kupić sam Wzmak czaki namówił mnie na suba no i teraz kompetuje wiązkę i pozniej głośniki zeby nie wszystko od razu. Wysłane z mojego HTC WILDFIRE S
Rekomendowane odpowiedzi