Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem w okolicy. Na szczęście nie tam... :(

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 270 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak zwykle spieszyłem się do domu i zostawiłem tarczkę w tacho, niech się przebuja do rana :decayed: . Przychodzę na siódmą :facepalm: a dzień wcześnie zaczynałem o szóstej :kwasny::kwasny: .Jak opisać tarczkę że pauza wlazła na jazdę

Opublikowano
  • Autor

To chyba da sie wyczytać. Tylko problem formalny.

Wysłane z hajźla

Opublikowano

dokładnie gorzej jakbyś jechał

na odwrocie w tabelce pisz ze pracowałeś od godz "x" do godz "z" a odpoczynek w godz "v" - "t" - odpoczynek dobowy z tym ze zapomniałeś wciągnąć tarcze o 6 w wyniku czego pauza nałożyła się na czas pracy

mój zawsze pisał ze zapomniał zmienić tarcze czy budzik nie zadziałał :grin:

---------- Post dopisany at 18:36 ---------- Poprzedni post napisany at 18:35 ----------

aa tarcze musisz opisać ez tego ani rusz:wink:

Opublikowano

pauza może byc rysowana na pracy i nie trzeba tego opisywać:wink: przy odwrotnej sytuacji trzeba opisać

Opublikowano

zależny od inspektora:facepalm: wiem bo jesteśmy po kontroli na firmie jeden tylko na tarczki jest u nas a najwięcej tam namieszane:grin:

Opublikowano

za pauze na pracy nie ma prawa ukarać:wink:

---------- Post dopisany at 21:42 ---------- Poprzedni post napisany at 21:41 ----------

na tarczkach to trzeba się pilnować z liczeniem, karta jest lepsza

Opublikowano

nie mówię, że ukarać ale zaczną szukać dalej:kwasny: jak kierowca co jeździ tym autem to taki klocek, że brak słów:polew: na szczęście w miejsce tego samochodu w styczniu nowy daf przychodzi

Opublikowano
  • Autor

No tez myśle ze wszystko zależy od krokodyla. Jak sie trafi wyluzowany to zrozumie, a jak sie trafi na takiego co sie chce wykazać to d*pa.

Wysłane z hajźla

Opublikowano

Tak jak Edyta pisze,opisz sobie wszystko na odwrocie i będziesz spokojnie spał ...:wink:

truckmaniac i jak znalazłeś sobie na miejscu dobrą miejscówkę na nocleg... ?

Szkoda że znowu się nie spotkaliśmy ....:kwasny:

Opublikowano
Tak jak Edyta pisze,opisz sobie wszystko na odwrocie i będziesz spokojnie spał ...:wink:

No. pod bramą firmy... W nocy jakaś k**wa cofała ...busem... i mi lustro uj***ł... :facepalm:
Opublikowano

No. pod bramą firmy... W nocy jakaś k**wa cofała ...busem... i mi lustro uj***ł... :facepalm:

dobrze że tylko lustro mojemu facet busem zdjął przedłużenie drzwi stopnice i lampę bo zapomniał rampę złożyć w busie:facepalm:

Opublikowano

mi w tym tygodniu w czechach na firmie gosciu cofał w rajkę i roztargał plandekę i wyrwał klamrę z plandeki w czasie jak byłem w biurze:facepalm: a naczepa ganc noja była:kwasny:

wypsiu gdzie sie kręcisz w be

Opublikowano

Obecnie codziennie rejon Brukseli i okoliczne wioski ....:wink:

Opublikowano

dobrze że tylko lustro mojemu facet busem zdjął przedłużenie drzwi stopnice i lampę bo zapomniał rampę złożyć w busie:facepalm:

Wiesz. Problem w tym, że gość mi przywalił cofając busem w miejscu, gdzie wcześniej zawracałem z naczepą :facepalm:

Nie wiem, jak w takim miejscu można się "nie zmieścić"...

Opublikowano

uwierz idzie:grin::facepalm: mamy 8 samochodów no z tym, że jednym mój jeździ i jeden skoczek u nas jest

jakby tak chciał opowiedzieć o "przygodach" moich kierowców to nie powiem ile dni by to zajęło :polew:

Opublikowano
uwierz idzie:grin::facepalm: mamy 8 samochodów no z tym, że jednym mój jeździ i jeden skoczek u nas jest

jakby tak chciał opowiedzieć o "przygodach" moich kierowców to nie powiem ile dni by to zajęło :polew:

Edyta a może ty zacznij książkę o tych ich ,,przygodach " pisać hee :wink:

Opublikowano

Zabrakło mi kiedyś prądu,więc zdjąłem pokrywe akumulatorów podpiąłem się na kable od Volviny kumpla,wypiliśmy kawkę,trach i silnik w Dafie ożył.

Okazuje się jednak,że to staromodny sposób młodzież odpala auta przez kabel abs-u,efekt końcowy spalone wiązki w dwóch prawie nowych autach...:doh: koszt naprawy 35tyś.zł...:facepalm:

Opublikowano
:kwasny: ładne kwiatki
Opublikowano
  • Autor

Chciałbym, koorwa poznać ich tok myślenia... :facepalm:

Wysłane z hajźla