Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mantga26440xlxeurocombimeyermeyer22090601sr2.jpg
  • Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 269,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ładowałem się w portach tej firmy w Bremen i Bremerhaven.

Sporo razy widziałem takie pociągi w NL szczególnie w nocy i właśnie wtedy najlepiej to wygląda jak przelatuje wiaduktem nad tobą lub autostradą po niżej. W Nijkerk na tej samej ulicy gdzie Deheus była baza załadunkowa takich zestawów w różnej kombinacji z solówką przed naczepą lub tandem za koniem z naczepą. Widziałem też kontenery w Antwerpii,a czasami nawet w Niemczech ale nigdy w Polsce.

Opublikowano

Bo w PL nie może taki zestaw jeździć zabraniają tego przepisy ....:wink:

Opublikowano

Zresztą po czym by to jeździło może gdzieś na Śląsku...Z Portu w Gdyni dojechał by do skrzyżowania z Janka Wiśniewskiego i zwinął sygnalizację świetlną wraz z garstką idących chodnikiem pracowników stoczni,dojechał by (od wczoraj) do Włocławka i ugrzązł na jednym z niekończących się remontów już nie wspominając o trasie na wschód gdzieś za Olsztyn...ale może kiedyś,bo ciągle się buduje.

Szczególnie na wschodzie przede wszystkim obwodnice Augustowa,Olsztyna i 2pasmowe odcinki ósemki i siódemki.

Opublikowano
  • Autor

Gigalajnery. W DE testują je ale jest dużo protestów. A to ze cieżko wyprzedzać, a to ze nie powinne ważyć wiecej niż 40t , a to to, a to tamto.

Zanim helmuty sie z czymś rusza to to w Europie będzie juz dawno standard, oni bedą chcieli to lepiej zrobić i oczywiście to tak skomplikują ze będzie to i tak nieopłacalne.

BTW

Wiecie ze helmuty planują myto dla osobówek od 2015r?

Wstępnie 100€ za rok.

Niemcy maja mieć możliwość odprowadzenia tego z podatku...

Wysłane z hajźla

Opublikowano
1.jpg
Opublikowano

To chyba Gili jedzie z trzodą chlewną na Kaszubach .....:grin::decayed:

Opublikowano
:decayed::polew:
Opublikowano

Jak oni na drugim końcu sczepili?? :grin:

Opublikowano
foto_3ee284ac158ba0fbb88f5bab3a3f84ab.gif:naughty::naughty::naughty:
Opublikowano

Jebanyyy...:decayed:

Opublikowano

Ostatni kurs przed świętami .... miałem przewieść na kontenerze do firmy za Gliwice " pająka " do lania betonu... zawsze wtedy wynajmowaliśmy dźwig aby go ściągnąć... pomyślałem troche i zarobiłem 3 stówki :naughty::naughty::naughty: ... krótkie zawiesie.. podjechałem hakiem i ściągnąłem żurawia własnymi siłami.... oczywiście 3 stówki wpadły jako premia :decayed::decayed::decayed:

20131220_110116.jpg

Opublikowano
  • Autor

He he, Polak potrafi :)

Wysłane z hajźla

Opublikowano

U mnie też czasami se sam ładuje kontenery :decayed:.

WP_000017.jpg

Raz wiozłem w naszym największym pudle Stara 200 tylko nie wlazł do końca i z otwartym pudłem jechałem :kox:

Opublikowano

raz wiozłem całą beczke z gruszki... z racji szerokości wklinowała sie w kontener... była pocięta na 3 paski... tyle huku przy kiprowaniu nie miałem nigdy :grin::grin::grin:

Patryk czym śmigasz.... Man ?

Opublikowano

Scania 94d . Na początku wątku są foty:wink:

Opublikowano

ja teraz coś podobnego ale 124 z sypialką... i podwieszka też na bliźniaku...:wink:

Opublikowano
ja teraz coś podobnego ale 124 z sypialką... i podwieszka też na bliźniaku...:wink:

Bez bliźniaka i była skrętna dopóki nie zaczęła żyć własnym życiem , jadę se spokojnie a ona nagle ciabas se skręca a ja se walczę żeby się na pasie utrzymać i przyczepę z rowu wyciągam w międzyczasie :decayed:

Kupiliśmy długi drążek zablokowaliśmy ,a zbieżność na poziomice ustawione :kox: . Już nie mam siły na te auto ale ma zmienić szeryf na wiosnę ,a ile z tego będzie to on sam wie . Też miałem się zwalniać ale na zimę se roboty szukać to też lipa ,a spać w kabinie narazie mnie nie kręci