Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 269,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tam powinni cała dobę pilnować i na tę swołocz LT głównie zwracać uwagę. Jak tylko szaro za oknem się robi to nie ma zlituj. Lewy i poszedł czy to przejście czy wysepka :facepalm:

Opublikowano
To i ja sie pochwale swoja gwiazda...

http://img.tapatalk.com/d/14/01/27/5y8y6yhu.jpg

42m?

24 :-) to jest pompogruszka

na telefonie patrzyłem i nie dojrzałem beczki :decayed::decayed::decayed:

mój szef miał gruszki, wszystkie sprzedał ... :grin::grin::grin:

Opublikowano

2umupuqa.jpg

Tu lepiej widać...

A to że kryzys w budowlance to juz inna sprawa :-(

Opublikowano

Siema, co prawda skład nie mój ale mojego taty. Jeżdżę z nim w trasy kiedy tylko mogę. :D

13258941.jpg

13258962.jpg

13258973.jpg

13258981.jpg

13258975.jpg

Dziś lecimy na Białystok do browarów. :decayed:

Opublikowano

kurcze kiedy ja pojadę w trasę :facepalm::decayed:

to i ja się naszym nowym pochwalę :kox: " duży może więcej" :naughty:

DSC_0045.jpgDSC_0048.jpg

GILI słyszałeś jaka segregacja w drucie Gierszewski wprowadził jakieś nowe zasady i eco driving :facepalm: pozbył się 20 najlepszych kierowców, wkurzyli się i pozwalniali :polew::doh:

Opublikowano
http://img.tapatalk.com/d/14/01/28/2umupuqa.jpg

Tu lepiej widać...

A to że kryzys w budowlance to juz inna sprawa :-(

U nas w firmie teraz w sezonie zimowym średnio 500 m3 dziennie wywozimy a normalnie w sezonie wiosenno-jesiennym średnia 1000 M3/24h

Wszystko pompy pompują i na 18 zestawów ciągnik z naczepo-gruchą są trzy solówki o ładowności 7 m3 ....:wink:

Opublikowano

W Łodzi czy w Belgii?

Opublikowano
w łodzi czy w belgii?

w be ...

Opublikowano

Pompiarz jaką ma stawkę?

Opublikowano

:hi:

Jeżdżę co prawda małym zestawem co nie zmienia faktu że można się czegoś ciekawego dowiedzieć.

Opublikowano
Pompiarz jaką ma stawkę?

Pompiarze z własną pompą lub pompami pracują na swojej działalności gospodarczej wiec nie wiem jakie oni sobie tam stawki z firmą ustalają ale pewnie nie mnie jak jakieś 50e/h + za metr3 przepompowania błota chyba 1,00 e .

Opublikowano
kurcze kiedy ja pojadę w trasę :facepalm::decayed:

to i ja się naszym nowym pochwalę :kox: " duży może więcej" :naughty:

http://s29.postimg.org/ecqtp22gz/DSC_0045.jpghttp://s29.postimg.org/goytmnf2b/DSC_0048.jpg

GILI słyszałeś jaka segregacja w drucie Gierszewski wprowadził jakieś nowe zasady i eco driving :facepalm: pozbył się 20 najlepszych kierowców, wkurzyli się i pozwalniali :polew::doh:

Duża buda to podstawa :wink:

sprali mu pewnie łeb sprzedawcy Mercedesa.nasi na szczęście wyjmują te urządzenia,jak byłem na serwisie,to przylazł,jakiś koleś i sczytał mój styl jazdy.Nikt go o to nie prosił,a tan do mnie z pyskiem,że jeżdżę przeładowany i do tego jak wariat,a miałem wszystko ponad 96%,a równomierność i ręczna zmiana biegów99,tylko prędkość 62 i czek,że zbyt obciążony pojazd też tak ok 60. Mówiłem mu,żeby się napił Kropli Beskidu na uspokojenie i uzupełnił płyny bo niepotrzebnie pluje w monitor...jak każą tak się jeździ. U Repki mieli testowego Robura i kumplowi wyszło 30l/100km średnio,a robił dolne Niemcy.moim zdaniem rewelacyjny wynik,a koleś do niego z pyskiem,że powinno być 26 na banie :polew:

Nowe Robury przychodzą z odcinką 85:facepalm: i tak nam szeryf podciąga na 9dych.po prostu Mercedes ma być najekonomiczniejszy na świecie,a nawet jak nie będzie to zrobią wszystko,żeby był...to już jest komunizm :whistling:

tego zawiozłem w poniedziałek na montaż zabudowy.

mb01_004.jpg

Opublikowano

no, ale widzisz sam się tym eco drivingiem udupczył:grin: z tych co znam co odeszli to ze świeczą w ręku szukać

Gierszewski sie uczepił, że za dużo hamują, to ci mu mówią, że jak taki mądry to niech przejedzie Łódź w ciągu dnia bez hamowania :whistling:, a on dalej swoje:facepalm:

w dodatku jeden im się ostatnio zjarał na a1

w końcu się udało szeryfa do dużej budy przekonać:naughty: już 3:kox:

Opublikowano
:hi:

Jeżdżę co prawda małym zestawem co nie zmienia faktu że można się czegoś ciekawego dowiedzieć.

z nim nie gadajcie, on jeździ busem i na pewno się wlecze u niemca na 12stce :polew:

u mnie w firmie na szczęście nikt się spalania nie czepia, man z dolnych niemiec z pełnym obciążeniem przyjeżdża ze spalaniem 33-34 litry

Opublikowano
no, ale widzisz sam się tym eco drivingiem udupczył:grin: z tych co znam co odeszli to ze świeczą w ręku szukać

Gierszewski sie uczepił, że za dużo hamują, to ci mu mówią, że jak taki mądry to niech przejedzie Łódź w ciągu dnia bez hamowania :whistling:, a on dalej swoje:facepalm:

w dodatku jeden im się ostatnio zjarał na a1

w końcu się udało szeryfa do dużej budy przekonać:naughty: już 3:kox:

4ry,bo jeden mp4 big space (z pufka zamiast siedzenia z prawej strony) już jest 2 lata czerwony koń z długą ramą 510tka, ten na zdjęciu,to solo pod przyczepę 480ka normalne 2 fotele i jedno łóżko.

Opublikowano

Nie zmienia to faktu że jeżdżę na takich zasadach jak duże zestawy, prędkość ta sama, czas pracy ten sam. A to że po kraju to nie moja wina :decayed: Czasem na Czechy jeżdżę od strony Kudowy, także można powiedzieć że międzynarodówka :grin: Mógłbym jeździć po europie ale po co? Tak mi jest dobrze i dziennie jestem w domu, chyba że jest jakiś dłuższy kurs :whistling:

Opublikowano

U mnie też nikt się nie dopier**la po mimo że średnie spalanie przy ładunku 11m3 wynosi 80-90L/ 100 km ...:wink: