Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 269,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Takim ludziom powinni bezpowrotnie odbierać licencję

nic smiesznego, tez mialem taki przypadek.

auto bylo w warsztacie i jakis partacz czegos nie dokrecil,

tak samo wylecial mi cały bliźniak zazem z półosią...

Opublikowano

Kolizja pod Świebodzinem. Zderzyły się cztery ciężarówki [ZDJĘCIA]

Zdarzenie na K-92 / Aktualności / Serwis informacyjny / Strona główna - Komenda Powiatowa Policji w ?wiebodzinie

koleś z firmy, który zaczynał ze mną jeździć i przejął moje pierwsze auto. 3 ciężarowe z jednej rosyjskiej firmy rozwalił, szczęście w nieszczęściu wszyscy cali.

ciągle mu mówiliśmy żeby trzymał odległości:facepalm:

Opublikowano

Panowie na którym kanale CB jeżdżą truckerzy za gramanicą? I czy wogóle jeszcze jeżdżą? Ostatnio prawie oberwałem latającym nadkolem, i nie mogłem złapać kierowcy na żadnym...

Opublikowano

W niemcowni na 28

Opublikowano

28 kanał wszędzie po za granicami kraju:wink:

Opublikowano

Dziękówa. :decayed:

Opublikowano

Czekam sobie na rozładunek i pan z Carrefoura wytoczył dwa duże kosze ze śmieciami po chwili wpadają Rumunii i ostro atakują śmieci każdy worek dokładnie przejrzany a jak się trafiło coś dobrego to było na miejscu spożywane ...:decayed:

Opublikowano

talib1990 jaka Scania jezdzisz? Tez musze zalozyc cos podobnego z bluetooth do swojej R-ki, tylko nie wiem, czy trzeba cos przerabiac czy tez podejdzie bez "rezania"? Oryginalne jest chyba podpiete pod szyne CAN? A wogole daj znac, jak sie sprawuje zestaw glosnomowiacy, bo na tym glownie mi zalezy. Dzieki pozdr

Opublikowano

mistrz zawracania :polew::polew::polew::polew::facepalm:

Opublikowano

widziała to w strefie śmiechu i pokazałam mojemu to się załamał :facepalm::polew:

Opublikowano

widziałem w strefie smiechu chyba, masakra gdzie takich baranów produkują :decayed: :decayed: ten co nagrywa stoi na za***iście wielkiej krzyżówce, która wygląda że da się na niej na raz zawinąć:decayed: ale po co cofnąć 50m, lepiej zestaw doszczętnie zniszczyć :polew::polew::polew:

Opublikowano

tylko że cofać trza umieć:grin: a on tylko jeździć do przodu się uczył:grin:

Opublikowano

a zobaczcie jaki ten sprytny :decayed:

1499625_703955942968418_89825266_n.jpg

Opublikowano

:eusathink:Polak :doh:

---------- Post dopisany at 17:14 ---------- Poprzedni post napisany at 17:11 ----------

ostatnio widziałem gościa który za paskiem lawete targał a na niej busa :facepalm:

Opublikowano

Widziałem kiedyś jak targał solówkę taką samą jak,ta którą jechał,a w niej trochę mniejsza,aż do osobówki łącznie cztery auta,wiadomo,daleko nie ujechał. Nie rozumiem jak można być tak naiwny.Policaje ściągnęły go na parking celny Helmschted.

---------- Post dopisany at 19:48 ---------- Poprzedni post napisany at 18:36 ----------

mistrz zawracania :polew::polew::polew::polew::facepalm:

Nie dałemrady obejrzeć tego do końca :facepalm:

Wolę coś w ten deseń :jerk:

marzyła mi się kiedyś przeprowadzka do Australii...

Opublikowano
talib1990 jaka Scania jezdzisz? Tez musze zalozyc cos podobnego z bluetooth do swojej R-ki, tylko nie wiem, czy trzeba cos przerabiac czy tez podejdzie bez "rezania"? Oryginalne jest chyba podpiete pod szyne CAN? A wogole daj znac, jak sie sprawuje zestaw glosnomowiacy, bo na tym glownie mi zalezy. Dzieki pozdr

aktualnie mam 4ke 124 420 zestaw sprawuje się bardzo fajnie... szef ma w osobówce Parrota i potrafi przyciąć a tutaj nic .. tel z Android starsza nokia wszystko sie laczy bez problemu. Co do jakości rozmów nie ma problemów... podpięcie śmiesznie proste to radio ma dodatkowy 1 kabelek od mikrofonu który umieszczasz najbliżej ust .. ja akurat mam zaraz pod radiem a nad osłoną p. słoneczną .. w Rce koledzy też zmieniali u mnie na firmie radia i nie było problemu ... ja mam z tej serii dokladnie jak i w Scanii tak i w Audi PIONEER DEH-4600BT BLUETOOTH USB Iphone iPod SKLEP (3865012762) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

a jak nie zależy Ci na CD a tylko USB/radio to wystarczy to PIONEER MVH-350BT USB BLUETOOTH ANDRIOD BEZ CD (3865368059) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. też się sprawdza bo narzeczona ma w 206 od gwiazdki :decayed::decayed:

nie wiem jak ori ale reszta radii w R ma standardowy wtyk ISO wiec nie ma problemów z montażem ;)

Opublikowano

Dzieki. Musze kupic, bo gadam duzo, a ostatnio znow mnie wyjeli i 200 poszlo:facepalm:

Opublikowano

ja ze swojego szefa sie śmieje on non stop gada przez telefon ... ale nie wlaczy zestawu.. a w duzym elegancko nie odrywasie wzroku zbytnio bo ksiazka telefoniczna jest w radiu, 6 ulubionych numerów dostępnych na przyciskach jak stacje radiowe... cała lista wybieranych itp importuje sie z telefonu także wygoda jest nie do opisania... :)

Opublikowano

To debil ja jebe ....:facepalm: