Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
U mnie też nikt się nie dopier**la po mimo że średnie spalanie przy ładunku 11m3 wynosi 80-90L/ 100 km ...:wink:

:polew: jeden koleś kiedyś do mojego jak to jest u was ze spalaniem bo u mnie w samochodach wychodzi nawet 100l - ma sprzęt budowlany i kupił sobie solówkę, gdzie większość po budowach i spalanie na km przeliczal:facepalm::polew:

---------- Post dopisany at 17:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:30 ----------

Nie zmienia to faktu że jeżdżę na takich zasadach jak duże zestawy, prędkość ta sama, czas pracy ten sam. A to że po kraju to nie moja wina :decayed: Czasem na Czechy jeżdżę od strony Kudowy, także można powiedzieć że międzynarodówka :grin: Mógłbym jeździć po europie ale po co? Tak mi jest dobrze i dziennie jestem w domu, chyba że jest jakiś dłuższy kurs :whistling:

masz u siebie tacho?

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 269,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Nie zmienia to faktu że jeżdżę na takich zasadach jak duże zestawy, prędkość ta sama, czas pracy ten sam. A to że po kraju to nie moja wina :decayed: Czasem na Czechy jeżdżę od strony Kudowy, także można powiedzieć że międzynarodówka :grin: Mógłbym jeździć po europie ale po co? Tak mi jest dobrze i dziennie jestem w domu, chyba że jest jakiś dłuższy kurs :whistling:

Mamy rozładunki na śląsku firma 24sprintery chłodnie na tachu i bat na 90.

Opublikowano

Tak :wink: To jest zestaw przekraczający 3,5 dmc.

---------- Post dopisany at 17:37 ---------- Poprzedni post napisany at 17:36 ----------

Z przyczepą to lata?

Opublikowano
Tak :wink: To jest zestaw przekraczający 3,5 dmc.

---------- Post dopisany at 17:37 ---------- Poprzedni post napisany at 17:36 ----------

Z przyczepą to lata?

nie. chyba ze względu na ładowność właśnie.

Ja normalnie koleś mówi z Zośką...:grin:

Opublikowano

Gili ty u Rypka miałeś FH-esa ze skrzynią I-shift...:eusathink:

Opublikowano

tak

Opublikowano

tak

Pytam bo potrzebuję trochę informacji o tej skrzyni a szczególnie czy często w nich występują awarie powyżej 700-800kkm

Opublikowano

tak

Pytam bo potrzebuję trochę informacji o tej skrzyni a szczególnie czy często w nich występują awarie powyżej 700-800kkm

nie miałem żadnej awarii skrzyni,a Volvina miała grubo ponad bańkę.

w dwuch bliźniaczych robili sprzęgła,a trzecim jakąś grubszą sprawę w skrzyni. Mogę podpytać mechaników od Repki,bo było ok. 10ciu aut z tym automatem. tak w ramach ciekawostki niedawno robiony był 2letni manual wypadły zęby chyba z 4ki.

Opublikowano
Opublikowano
:facepalm::facepalm::facepalm:
Opublikowano
jeden koleś kiedyś do mojego jak to jest u was ze spalaniem bo u mnie w samochodach wychodzi nawet 100l - ma sprzęt budowlany i kupił sobie solówkę, gdzie większość po budowach i spalanie na km przeliczal:facepalm::polew:

4-oska na budowie spaliła mi kiedyś 148 l / 100 km. Przeliczyłem to oczywiscie tylko jako ciekawostkę. :wink:

Opublikowano

Gili jeśli możesz się popytać i coś dowiedzieć to będę bardzo wdzięczny ...:hi:

Chodzi o rocznik 2008-2009 przebieg około 800 kkm auto niby do końca serwisowane.

Opublikowano
jeden koleś kiedyś do mojego jak to jest u was ze spalaniem bo u mnie w samochodach wychodzi nawet 100l - ma sprzęt budowlany i kupił sobie solówkę, gdzie większość po budowach i spalanie na km przeliczal:facepalm::polew:

4-oska na budowie spaliła mi kiedyś 148 l / 100 km. Przeliczyłem to oczywiscie tylko jako ciekawostkę. :wink:

tyle,że ty wiesz jak to liczyć a on nie :grin::polew:

Opublikowano

ale nie mówcie nic są i jakieś plusy tej wszej roboty te widoki bezcenne :P

DSCF0292.jpg

DSCF0297.jpg

DSCF0303.jpg

DSCF0273.jpg

Opublikowano

U makarona to nic, polecam Fjordy w Norwegii :git:

Opublikowano

Gdzie to? stawiam piwko.

danisch_011.jpg

danisch_013.jpg

Opublikowano

Idar-Oberstein

kiedyś przy okazji odbiore :decayed:

Opublikowano

dokładnie. :grin:

Niemcy,ale jak w Hiszpanii :wink:

Moim zdaniem najładniejsza w Europie jest Francja. Podziwiam i lubię Holendrów.

Opublikowano
dokładnie. :grin:

Niemcy,ale jak w Hiszpanii :wink:

Moim zdaniem najładniejsza w Europie jest Francja. Podziwiam i lubię Holendrów.

nie zmieniaj tematu - co z tym piwem? :decayed::decayed:

Co do Holandii to polecam Zeelandię (południe) na wiosnę jak rolnicy wywożą gnojówkę, to jest klimacik

---------- Post dopisany at 16:00 ---------- Poprzedni post napisany at 15:55 ----------

Wg. mnie najgorsze. Jedziesz sobie, takie piękne widoki, ciekawe, zabytkowe miasta, różnorakie atrakcje turystyczne, miejsca niegdysiejszych bitew i nie możesz się zatrzymać i podziwiać. A jak już to na parkingu przy autostradzie. Skąd nie ma się jak wydostać. Dużym nie pojedziesz w miasto, a ładunku nie zostawisz.

Opublikowano

Ostatnio na S1 na wysokości zjazdu na 94 Rozpiął się chłopaczkowi zestaw..... na zywo wygląda to bardziej efektownie :decayed::decayed::decayed: