Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:facepalm: weekend na Niencach przymusowo spędzony normalnie masakra kiedyś jak się stało to szło z kimś pogadać i nie tylko:grin:, a teraz każdy sam sobie siedzi i d*py z auta nie wychyli :doh:

a najlepszy obrazek, na przeciw mnie stali z jednej firmy na 4auta rano patrze na 3autach wystawione satelitki i każdy u siebie siedzi quwa toć to jakaś porażka się robi:facepalm:

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 269,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
A najlepszy obrazek, na przeciw mnie stali z jednej firmy na 4auta rano patrze na 3autach wystawione satelitki i każdy u siebie siedzi quwa toć to jakaś porażka się robi:facepalm:

Lepiej tak, niż jak staliśmy we trzech pod załadunkiem, w jednym aucie i :drinks::drunk:. Załadunek miał być rano. Jak mnie obudził magazynier, to nie wiedziałem o co chodzi. Do dzis nie pamietam jak cofnąłem pod rampę. Tyle, że ja po załadowaniu odpoczywałem jeszcze, bo miałem tylko 350 km i dom, a dalej dopiero po weekendzie.

Dzis też wolałbym oglądac TV. :wink:

Opublikowano
A najlepszy obrazek, na przeciw mnie stali z jednej firmy na 4auta rano patrze na 3autach wystawione satelitki i każdy u siebie siedzi quwa toć to jakaś porażka się robi:facepalm:

Lepiej tak, niż jak staliśmy we trzech pod załadunkiem, w jednym aucie i :drinks::drunk:. Załadunek miał być rano. Jak mnie obudził magazynier, to nie wiedziałem o co chodzi. Do dzis nie pamietam jak cofnąłem pod rampę. Tyle, że ja po załadowaniu odpoczywałem jeszcze, bo miałem tylko 350 km i dom, a dalej dopiero po weekendzie.

Dzis też wolałbym oglądac TV. :wink:

Ale w domu:grin:
Opublikowano

weekendy masakra czasem :decayed: może koledzy byli na którymś z rzędu i chcieli odżyć :grin:

Opublikowano

:hi:

Może ktoś orientuje się ile trwa oczekiwanie na wydanie karty kierowcy? Wiem, że w teorii do 26 dni roboczych, ale jak to wygląda w praktyce?

Opublikowano

Może ktoś orientuje się ile trwa oczekiwanie na wydanie karty kierowcy? Wiem, że w teorii do 26 dni roboczych, ale jak to wygląda w praktyce?

Mi przyszła po 12dniach:wink:

Opublikowano

To byłoby zajefajnie jak tak szybko :banan:

Opublikowano
  • Autor

Koledzy, ja za jakieś 2 godzinki mam Fajrant na ten rok.

Jeszcze tylko 800stowek audiczka do Polski i święta.

Życzę wam szczęśliwych powrotów do domu i wesołych świat.

Wysłane z hajźla

Opublikowano

To byłoby zajefajnie jak tak szybko :banan:

u nas tez tak 2 tyg :wink:

RS szerokości na powrocie do domu

moi jeżdżą między świętami co prawda nie wszyscy , ale jadą na jedno kółko po pl

Opublikowano
Koledzy, ja za jakieś 2 godzinki mam Fajrant na ten rok.

Jeszcze tylko 800stowek audiczka do Polski i święta.

Życzę wam szczęśliwych powrotów do domu i wesołych świat.

Wysłane z hajźla

Może na następne święta dojedziesz :wink:

Wesołych :decayed:

Opublikowano

Powiedzcie mi jaki jest aktualny koszt kat. C + świadectwo kwalifikacji? To jest taka podstawa żeby usiąść za kierownicą solówki, tak? Jaki koszt jest z kat CE? Mieszkam w Poznaniu :wink:

Opublikowano

c+e ok 8500 w Rzeszowie

Opublikowano

Ja już zacząłem oblewać koniec ostatniego kursu, kiedy się dowiedziałem, ze 25.12 wieczorem mam do zrobienia szybki strzał do Tours i z powrotem.

Ot. Taki life of trucker...

Opublikowano

też już oblewam stresy tego roku :decayed: Mi padła karta, to 1,5 tygodnia po wysłaniu wniosku była u mnie :wink:

Opublikowano

Panowie jak to jest w końcu z jazdą bez karty,bo wedle naszego prawa w teorii można(karta zgubiona,zepsuta to 15dni można na wydrukach jeździć), a w praktyce ebane ITD po kontroli na firmie przysłało mi 2koła mandatu.Po czym zostałem wezwany do złożenia wyjaśnień,tłumaczenie że karta padła podczas tygodnia mieli w poważaniu.Inspektor stwierdził że nie mają jak sprawdzić jazdy/pauz quwa a tacho i wydruki to ujj:facepalm: ,wydruki dziennie robione ale to dla nich mało. Sprawa trfiła do sądu i tu też zonk 6stówek mandatu z wyjaśnieniem że nie mam udokumentowanej pracy:doh:

Qurwa państwo w państwie przepisy swoje a rzeczywistość swoję

Opublikowano
c+e ok 8500 w Rzeszowie

Jak studia prawie. :wink:

Opublikowano
Panowie jak to jest w końcu z jazdą bez karty,bo wedle naszego prawa w teorii można(karta zgubiona,zepsuta to 15dni można na wydrukach jeździć), a w praktyce ebane ITD po kontroli na firmie przysłało mi 2koła mandatu.Po czym zostałem wezwany do złożenia wyjaśnień,tłumaczenie że karta padła podczas tygodnia mieli w poważaniu.Inspektor stwierdził że nie mają jak sprawdzić jazdy/pauz quwa a tacho i wydruki to ujj:facepalm: ,wydruki dziennie robione ale to dla nich mało. Sprawa trfiła do sądu i tu też zonk 6stówek mandatu z wyjaśnieniem że nie mam udokumentowanej pracy:doh:

Nie strasz mnie, bo mi się karta wysunęła to cały tydzień na wydrukach jeździłem bo co zrobić innego jak się na Włoszech było :decayed:

Opublikowano

Nie strasz mnie, bo mi się karta wysunęła to cały tydzień na wydrukach jeździłem bo co zrobić innego jak się na Włoszech było :decayed:

nie straszę,teraz chyba będzie trzeba się odwołać :facepalm:

państwo w państwie

Opublikowano

My w piątek pracowaliśmy do 17:00 następnie szybka kąpiel do domku się ładnie ubrać i na imprezę firmową do marokańskiej restauracji....:wink:

Było wino śpiew i taniec brzucha,łeb mnie do dzisiaj jeszcze boli bo po upiciu się wińskiem była poprawka polską wódką ....:kwasny:

Teraz dwa tygodnie postojowego....:naughty:

Opublikowano

zrób stary numer z rękawicą... rozjeb wkładke zgłoś włamanie, że pogineły papiery razem z laptopem:kox::kox: