Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Firma w której pracuje przystępuje do przetargu w dostarczaniu błota na przebudowę obwodnicy w Brukseli.

Ruch ma zostać rozdzielony na tranzyt i ruch lokalny.W zależności od miejsca autostrady mają być powiększone od 8 do 10 pasów będzie jak w USA ...:wink:

kiedy ta budowa sie zaczyna? bo juz na pewno ringiem nie pojadę bo tam ogólnie sie masakrycznie stauje a co dopiero jak grzebać zaczna molochy jedne...

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 269,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Man naczepa z Obojana widziana dzisiaj w Katowicach jak Misiaki ich trzepały :D:decayed::decayed::decayed:

Biały Man ?? nic nie mówił :grin::grin:

ja byłem czerwonym z przyczepą w LT.

Opublikowano
Firma w której pracuje przystępuje do przetargu w dostarczaniu błota na przebudowę obwodnicy w Brukseli.

Ruch ma zostać rozdzielony na tranzyt i ruch lokalny.W zależności od miejsca autostrady mają być powiększone od 8 do 10 pasów będzie jak w USA ...:wink:

kiedy ta budowa sie zaczyna? bo juz na pewno ringiem nie pojadę bo tam ogólnie sie masakrycznie stauje a co dopiero jak grzebać zaczna molochy jedne...

Jeszcze trochę się nastoimy bo przebudowę planują 2015-2016 ogólnie cała Bruksela jest za***ana od rana do nocy ....:facepalm:

Opublikowano

Jeszcze trochę się nastoimy bo przebudowę planują 2015-2016 ogólnie cała Bruksela jest za***ana od rana do nocy ....:facepalm:

Zdewastowana jest już strasznie i chyba ktoś źle przemyślał rozwiązania logistyczne,a zwłaszcza pasy włączające do ruchu.

Opublikowano

Gili obwodnica Brukseli jest w bardzo dobrym stanie gdzie nawet motorkiem można sobie śmiało ponad dwie paki na spokoju śmigać...:wink:

Tutaj chodzi tylko i wyłącznie o rozładowanie korków bo jak dobrze pamiętam to Bruksela jest chyba na pierwszym miejscu w europie jeśli chodzi o zatwardzenie ...:wink:

Opublikowano
  • Autor

Najważniejsze zeby Autostrady były oświetlone :)

Opublikowano
Gili obwodnica Brukseli jest w bardzo dobrym stanie gdzie nawet motorkiem można sobie śmiało ponad dwie paki na spokoju śmigać...:wink:

Tutaj chodzi tylko i wyłącznie o rozładowanie korków bo jak dobrze pamiętam to Bruksela jest chyba na pierwszym miejscu w europie jeśli chodzi o zatwardzenie ...:wink:

może tak.jeździłem tam trochę zbyt mało,żeby dokładnie zapamiętać,głównie górą i prawą stroną Brukseli, ogólnie drogi w Belgii są rozbudowane,ale sprawiają wrażenie mocno zużytych w porównaniu do całego regionu,szczególnie Holandii.

---------- Post dopisany at 15:58 ---------- Poprzedni post napisany at 15:35 ----------

Dafik jeszcze jeździ...

beck_003.jpg

---------- Post dopisany at 16:25 ---------- Poprzedni post napisany at 15:58 ----------

pasek i robur..

red_004.jpg

red_002.jpg

---------- Post dopisany at 16:32 ---------- Poprzedni post napisany at 16:25 ----------

Ta solówka poszła pod zabudowę.Ostatnio jeździłem Tga z przyczepą prawie 3 tygodnie jest więcej roboty na załadunkach i rozładunkach,a zestaw dłuższy,ja jednak wolę przyczepę dobrze mi idzie cofanie, a samochód wygodniejszy bo ma dłuższą ramę,ale to nie ode mnie zależy,bo raz dostałem taką propozycję i zrezygnowałem,teraz trochę żałuję.

Opublikowano
Man naczepa z Obojana widziana dzisiaj w Katowicach jak Misiaki ich trzepały :D:decayed::decayed::decayed:

tak biały.... wylot z Mysłowic 79 na wysokości Straży.... tam policja jak mnie zatrzymuje ( a są ciągle Ci sami ) to słysze tylko " to znowu Ty... spadaj " :decayed: 2 km dalej mam baze :wink:

Opublikowano

tak biały.... wylot z Mysłowic 79 na wysokości Straży.... tam policja jak mnie zatrzymuje ( a są ciągle Ci sami ) to słysze tylko " to znowu Ty... spadaj " :decayed: 2 km dalej mam baze :wink:

na Giszowcu. ok 15km od rozładunku :grin:

Opublikowano

nie nie nie ... Giszowiec masz okolice 86 na tychy tam są Szopienice :decayed::decayed::decayed:

a gdzie tam macie rozładunek ?

Opublikowano

na Szopienicach właśnie u Michała i Jacka,znasz na pewno :wink:. Myślałem,że w samym zjeździe z 86 go ściągnęli,bo tam czasem stoją.

Powrót ładujemy kawałek za Pszczyną,ale jeżdżę zawsze 81,bo na Tychach są teraz gigantyczne korki.

Opublikowano
na Szopienicach właśnie u Michała i Jacka,znasz na pewno :wink:. Myślałem,że w samym zjeździe z 86 go ściągnęli,bo tam czasem stoją.

Powrót ładujemy kawałek za Pszczyną,ale jeżdżę zawsze 81,bo na Tychach są teraz gigantyczne korki.

jak nazwa ?? bo jest tego troche w okolicy

Opublikowano

Pozdrowienia dla Patryka :hi:jak zwykle spostrzegawczy :grin:

Wcinam właśnie przygrzane klopsy na wschodzie jechalem dziś przez Litwe i Łotwe 350 km w śnieżycy i żadnego pługa na szczęście nie było Niemców na drodze więc dobrze szlo..Czlowiek się kula za groszem,a taki wypsiu ma robote pod domem jak jakiś fryzjer czy piekarz..q....zazdroszczę :disgust:

Opublikowano

Jak widze Obojana od razu wzrok się robi ostrzejszy :decayed:

---------- Post dopisany at 18:32 ---------- Poprzedni post napisany at 18:28 ----------

Co do pracy koło domu to fajnie tylko mordy te same non stop :decayed: .

Opublikowano

Oj Tomcio. Chyba dawno nie byłeś w Londynie, albo w Paryżu :P Korki w Brukseli słabo wypadają nawet w porównaniu z Milano :P

Opublikowano

Gili trzeba było się uczyć ....:wink::decayed:

Arturze w praktyce może w Brukseli nie jest tak tragicznie ale rankingi mówią co innego ....:wink:

TomTom, przenośne samochodowe systemy nawigacyjne GPS

PRO-TEST - Pierwszy magazyn z testami w Polsce - Najbardziej zakorkowane miasta_Ranking najbardziej zakorkowanych miast Europy

Opublikowano

Rankingi tworzą biurokraci. Stworzyli je na potrzeby Belgusów, co by za tą przebudowę im zapłaciła UE :P

Opublikowano

:grin::grin::grin:

38d4691aa840a198dc0846b8e89bd765_z_tekstem.jpg

Opublikowano

mega dzwon,całe szczęście,że i tak niewiele ofiar