Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musisz lubić tą robotę :decayed::decayed:

Jak ktoś chce robić,to dla kasy nie wytrzyma tygodnia.

Edytowane przez GILI

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 269,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na początku lat 90 miałem okazję się zetknąć z taką robotą. Tyle że wtedy jeździło się Starem 1142 i były inne warunki. ..;) Pamiętam jak po pracy gdzieś stanąłem z kumplami , to padał tekst typu , ale coś tu jebie. ..;) Zawsze odpowiadałem na talerzu wam k**wa nie jebie. ..:) Gili nie wiem jak w PL , ale u nas są przepisy że jak krówki mleczne są w transporcie chyba ponad 10 h , to trzeba je wydoić.

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

albo jak wpi##dalasz to nie śmierdzi :grin:

Z krowami jeżdżę do 8 godzin. Najwięcej przewożę Byczków,czasami są takie po1300kg,ale te nie są groźne,najgłupsze te 600-800kg ras mięsnych.

Bydło nie jest uciążliwe zapachowo,najgorsze są śmierdzące-ryczące świnie,które mam załadowane sporadycznie raz dwa na miesiąc.

Edytowane przez GILI

Opublikowano

Co do wyladunku byczkow ubierasz czerwona koszulkę i w nogi naczepa sama się rozladuje ;-)

Opublikowano

jakby w familiadzie bylo pytanie -co w swojej pracy lubi kierowca tira?,na odpowiedz Glona nikt by nie wpadł -kontakt ze zwierzetami :grin:

Opublikowano

gdzieś na discovery padło stwierdzenie,że bydło reaguje,tylko na ruch,ale to nieprawda zawsze są zdziwione jak mam jakąś jaskrawą koszulkę albo bluzę.

jakby w familiadzie bylo pytanie -co w swojej pracy lubi kierowca tira?,na odpowiedz Glona nikt by nie wpadł -kontakt ze zwierzetami :grin:

ten d/o/j/e/b/a/l z familiadą :decayed: :decayed: :decayed:

http://kartuzy.info/wiadomosc,25017,Zukowo-BMW-pod-sniegiem-podczas-jazdy-Ciekawe-czy-miala-wlaczone-swiatla.html :grin:

Edytowane przez GILI

Opublikowano

Jakby komuś przyszło pauzować na Statoilu przy Nowym Dworze Mazowieckim (s7 w stronę Elbląga) to niech się zatanowi, bo mi w czwartek wyparował prawie 300 l diesla. Nawet wlewu nie zamknęli

Opublikowano

Nie gadaj :facepalm: Jakieś zabezpieczenia miałeś czy korek luzem do odkręcenia? :decayed:

Opublikowano

Sam korek. Teraz kupiłem zabezpieczenie ale jak będą chcieli to i tak wezmą a mogą narobić większych problemów

Opublikowano

Jakby komuś przyszło pauzować na Statoilu przy Nowym Dworze Mazowieckim (s7 w stronę Elbląga) to niech się zatanowi, bo mi w czwartek wyparował prawie 300 l diesla. Nawet wlewu nie zamknęli

Tobie tylko 300 l a kierowcy z mojej miejscowości co parkuje koło domu ukradli 600 l.

Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Zabezpieczenie G daje, większość otwiera się śrubokrętem, a jak jest super, to przebijają bak i kierowca kończy jeszcze gorzej, bo rano nie zatankuje :(:baseball:

Opublikowano

:kox: :kox:

GILI znowu widziany na DK5 :hi: :hi: No i proszę pana - nie ładnie tak rozmawiać przez telefon podczas jazdy bez zestawu słuchawkowego! :banan::naughty:

Edytowane przez Revor

Opublikowano

12644641_1684091665167748_39379948781603

Opublikowano

Revor wracałem w czwartek po południu :whistling:

Opublikowano

Owszem i w czwartek po południu Cię widziałem :hi: Tylko post edytowałem bo ostatni w tym temacie należał do mnie ^_^ Mijaliśmy się prawie, że na rondzie hmm w Jarogniewicach bodajże :hi:

Opublikowano

Słyszał ktoś coś na temat Organiki w Malborku?? Warto iść tam na początek?

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ale tam na działalności,a sprzęt leciwy

Opublikowano

Cześć,

Mam do was pytanie na temat scania r420 z 2006r z skrzynia polautomat. Możecie mi coś powiedzieć o tej skrzyni? Na co zwrócić uwagę przy zakupie? Auto będzie jeździć wokół "komina"

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez przemek882