Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Truckerzy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4lata wstecz w kierunku Amsterdamu krzyżowa A12 z A1 mała miejsce podobna sytuacja tyle że ścierwo leżało na 3 pasach.

Jaki produkt taka reklama :decayed:

Fajna czarnula na koniec :):)

Edytowane przez GILI

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 269,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ma ktos z was doswiadczenie na bdf przyczepie? Jak tym sie jezdzi? Ciezko nauczyc sie cofnac przyczepa pod kontener?

Opublikowano

Kwestia wprawy. Mi lepiej się jeździło takimi zestawami i tym co teraz latam

Napisane z efhacza

Opublikowano

Gilu tego forda wklejałem już tu,od groma Turków tym jeździ

Opublikowano

Kwestia wprawy. Mi lepiej się jeździło takimi zestawami i tym co teraz latam

Napisane z efhacza

Mnie też.

https://www.facebook.com/Typowy-Andrzej-szofer-zawodowy-1576150245936225/

Edytowane przez GILI

Opublikowano

Dobre :polew:

Opublikowano

Ma ktos z was doswiadczenie na bdf przyczepie? Jak tym sie jezdzi? Ciezko nauczyc sie cofnac przyczepa pod kontener?

Łatwiej przyczepa pod kontener niż pod rampe. Jak się Przyzwyczaisz to za***iście się tym jeździ☺
Opublikowano

Łatwiej przyczepa pod kontener niż pod rampe. Jak się Przyzwyczaisz to za***iście się tym jeździ☺

Obecnie jezdze pol roku na bdf ale tandem.Podpiecie konteneru nie sprawia mi zadnego problemu.

Opublikowano

Witam. Fajnie, że jest u taki temat. Sam jeżdze, z zamiłowania i z pasji. "Przeklete" marzenie, bo wiadomo, nie ma lekko i nie bedzie w tym zawodzie :D

Moj niezawodny sprzęt

29729515176_90a8e876b9_n.jpg

Szerokosci ;d

Opublikowano

Obecnie jezdze pol roku na bdf ale tandem.Podpiecie konteneru nie sprawia mi zadnego problemu.
Ale chodzi mi o to że z taką przyczepa łatwiej się na początku cofa pod kontener bo widac jak się skrecaja koła i łatwiej załapać o co chodzi:)

Wysłane z mojego SM-T715 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ale chodzi mi o to że z taką przyczepa łatwiej się na początku cofa pod kontener bo widac jak się skrecaja koła i łatwiej załapać o co chodzi:)

Wysłane z mojego SM-T715 przy użyciu Tapatalka

Mi z kolei lepiej sie cofa z naczepa pod rampe niz z przyczepa ze skretnym dyszlem chyba, ze mowimy o Tandemie

Opublikowano

Jeździłem kilka lat przyczepa nie tandemem i powiem tak z naczepa cofa się o wiele lepiej natomiast do przodu to przyczepa pieknie idzie za autem. Patrząc z persptywy czasu naczepa jest dużo lepsza. Pozatym nie każda firma płaci dodatek do jazdy przyczepa a wszystko robisz razy dwa.

Opublikowano

Na komfort jazdy z przyczepą wpływa jeszcze długość dyszla (im krótszy tym jest ona "bardziej wrażliwa" na ruchy kierownicą). Z naczepą cofa sie dużo łatwiej i moim zdaniem potrzeba dużo mniej miejsca, szczególnie gdy trzeba ogon wepchnąć w wąską prostopadłą drogę.

Opublikowano

ogłaszam weekend. do wtorku :kox:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Panowie jeśli macie czas i ochotę to zapraszam na zlot Truck Show Turbia w tą sobotę od godziny 10..miejscowość zlotu Turbia ok.Stawowej Woli przy DK 77.

Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie jeśli macie czas i ochotę to zapraszam na zlot Truck Show Turbia w tą sobotę od godziny 10..miejscowość zlotu Turbia ok.Stawowej Woli przy DK 77.

Siema. Wybieram się na zlot w sobote o ile zjade z trasy o normalnej porze ;)

Edytowane przez PawelLTM

Opublikowano

Będziesz dużym ?

Opublikowano

Będziesz dużym ?

Niee, Audi wpadne,

Opublikowano

Będziesz dużym ?

Niee, Audi wpadne,
Ok.. ja bede gdzieś koło 13 swoim avantem

Opublikowano

Cześć chłopaki polecicie może jakąś dobra firmę z mazowieckiego (okolice Radomia najlepiej) której jeździ się bez wspomagaczów na międzynarodówkę ? Najlepiej tak w systemie jednotygodniowym ale no kazda oferte rozważe. Warunek jazda bez magnesu.