xBladex Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Możecie mi powiedzieć jakie jest napiecie w zapalniczce scania r420 z 2006r Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Masz 12 i 24VWysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka
mlodziak22 Opublikowano 14 Maja 2016 Opublikowano 14 Maja 2016 Posiada ktoś na sprzedaż ładna półeczkę środkowa do dafa 105?
Patrykbor Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Zarobieni. Ostatnio takie coś targałem Napisane z efhacza
WhyMe? Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Najlepiej euro z rampy się ładuje a nie cuda Ostatnio frezarkę z Niemiec ciągnąłem, dwa boki rozpięte, dach i drzwi otwarte
wypsiu Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Budujemy bez ustanku. .. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
WhyMe? Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Panowie na nowo otwartą firmę da mi ktoś leasing na zestaw? Zabezpieczenie finansowe jest w wysokości około 80 tys zł, w sumie na sam start opłaty drogowe, paliwo itd.
GILI Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Panowie na nowo otwartą firmę da mi ktoś leasing na zestaw? Zabezpieczenie finansowe jest w wysokości około 80 tys zł, w sumie na sam start opłaty drogowe, paliwo itd. Trudno powiedzieć,najlepiej jak byś już miał zestaw i wziął leasing wsteczny lub wykorzystał zestaw jako zabezpieczenie bankowe. Krowy jeżdżą,coś jeść trzeba
WhyMe? Opublikowano 29 Maja 2016 Opublikowano 29 Maja 2016 Panowie na nowo otwartą firmę da mi ktoś leasing na zestaw? Zabezpieczenie finansowe jest w wysokości około 80 tys zł, w sumie na sam start opłaty drogowe, paliwo itd. Trudno powiedzieć,najlepiej jak byś już miał zestaw i wziął leasing wsteczny lub wykorzystał zestaw jako zabezpieczenie bankowe. Nie mam 200 tysięcy na zestaw a kupić starą scanie to nie sztuka Muszę się dowiedzieć jak to wygląda Licencje międzynarodową ciężko dostać? Pewnie na początek bym na kogoś licencji musiał zacząć
zezbiz Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Panowie na nowo otwartą firmę da mi ktoś leasing na zestaw? Zabezpieczenie finansowe jest w wysokości około 80 tys zł, w sumie na sam start opłaty drogowe, paliwo itd. Trudno powiedzieć,najlepiej jak byś już miał zestaw i wziął leasing wsteczny lub wykorzystał zestaw jako zabezpieczenie bankowe. Nie mam 200 tysięcy na zestaw a kupić starą scanie to nie sztuka Muszę się dowiedzieć jak to wygląda Licencje międzynarodową ciężko dostać? Pewnie na początek bym na kogoś licencji musiał zacząć Używane ciągniki siodłowe możesz znaleźć tu: www.getruck.pl/ciagniki-siodlowe Na tej samej stronce znajdziesz też kontakt odnośnie leasingu. Polecam sprawdzić
b-rad Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Panowie gdzie można bezpiecznie zostawić auto (osobowe) w Szczecinie ? Muszę dojechać do truck'a swoim autem i zostawić na tydzień może dwa. Jakiś namiar na płatny parking ? Mam do wyboru szczecin albo świnoujście. No chyba że ktoś leci jutro przez Lubawę - Iławę - Ostródę - Grudziądz - Toruń do Świnoujścia bądź Szczecina i chciałby kolegę podrzucić Pozdrawiam
carrera369 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zależy skąd dokładnie startujesz ciężarówką - szukaj najbliższego parkingu strzeżonego.
GILI Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 (edytowane) Zostawiłem kiedyś osobówkę na Bobryku,przy 10tca na wylocie na Stargard,a dużego zostawiałem,tam,a jak nie było miejsca,to na Lotosie,po tej samej stronie,przed krzyżówką na Pyrzyce http://www.bobryk.pl/dodatkowe/parkingi.htm. Często dużego zostawiałem też na Pekasie kilometr starą trójką w kierunku Pyrzyc po lewej,wjazd przed stacją paliw.Najbezpieczniejszy parking. Pasowały mi te miejsca,bo na wylocie w stronę Wałcza. http://etransport.pl/dobry_parking,szczecin_pekaes_ul_przyszlosci,1229 Edytowane 10 Czerwca 2016 przez GILI
Revor Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Nie śpimy, lecimy, pracujemy. Teraz wsiadłem na zestaw TGX 440 w kabinie XXL. Mówili: chcesz żyć godnie, idź na chłodnie :grin:
carrera369 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Pracujesz w mandersloot ? Jak Ci się podoba ?
Revor Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Ja robię u prywaciarza, który jest podwykonawcą MS i jestem na trochę innych warunkach niż kierowcy zatrudnieni typowo w MS. Ale ogólnie nie jest źle, duży plus za to, że przyjeżdżasz, bierzesz dokumenty od naczepy wraz z CMR'kami, spinasz się i jazda
GILI Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 W manie agregat dudni jak w żadnym innym,plastikowa buda robi swoje
wypsiu Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Gili nie przesadzaj , byłbyś wychowany w mieście to i Manoski agregat by nie robił na tobie wrażenia... Gili miałeś się odezwać..? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
wypsiu Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Dawaj dzisiaj bo jutro podczas jazdy to nie odbieram .... Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi