mekto Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Opublikowano 8 Lipca 2010 Brzmienie to miał jak był przelot pełen. Teraz ma przelot środek i seria końcowy - już nie dawałem rady na trasie. Będzie niedługo pomiar i strojenie bo turbo też nowe poszło. Ale szału nie będzie bo nie chcę - za ciężkie auto do dużych wartości - już szukam czegoś mniejszego do upalania
maja-m Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Brzmienie to miał jak był przelot pełen. Teraz ma przelot środek i seria końcowy - już nie dawałem rady na trasie. Będzie niedługo pomiar i strojenie bo turbo też nowe poszło. Ale szału nie będzie bo nie chcę - za ciężkie auto do dużych wartości - już szukam czegoś mniejszego do upalania Autko jest super tylko że akurat to ma za mały silnik ale wygląd ma tylko że założył bym jeszcze jakieś progi.
majuDJ Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 Na serio sprzedajesz to cudo? Możesz opisać całe wyposażenie bajery moc i to co jest w nim zrobione i z czym sprzedajesz? Mi się szczerze podobają lepiej te felgi w chromie z pierwszej strony ale to kwestia gustu .
mekto Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 Jakby ktoś był zainteresowany to z racji tego, że mam już na oku nowe auto mogę zrobić naprawdę atrakcyjną cenę: 23 tys. - tak jak stoi.
Iverson Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 nie żartuj takich aut się nie sprzedaje
mekto Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 Trzeba do przodu ruszać i próbować czegoś nowego. Auta szkoda bo bez żadnego wkładu wsiadać i jechać można.
mekto Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 Jak będzie to się pochwalę. Teraz trzeba znaleźć nowego właściciela dla mojej A4.[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 11:15_________________________________________________Właśnie odjechało z nowym właścicielem. Może niedługo się pojawi na forum to będzie się chwalił. Trzeba zacząć coś nowego.
jozek726 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 tylko nie zapomnij sie pochwalić co nowego kupisz
Rekomendowane odpowiedzi