Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG] Moja niunia (S4) -186 KM i 374Nm. SPRZEDANY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brzmienie to miał jak był przelot pełen. Teraz ma przelot środek i seria końcowy - już nie dawałem rady na trasie. Będzie niedługo pomiar i strojenie bo turbo też nowe poszło. Ale szału nie będzie bo nie chcę - za ciężkie auto do dużych wartości - już szukam czegoś mniejszego do upalania :cool1:

Opublikowano

Brzmienie to miał jak był przelot pełen. Teraz ma przelot środek i seria końcowy - już nie dawałem rady na trasie. Będzie niedługo pomiar i strojenie bo turbo też nowe poszło. Ale szału nie będzie bo nie chcę - za ciężkie auto do dużych wartości - już szukam czegoś mniejszego do upalania :cool1:

Autko jest super tylko że akurat to ma za mały silnik :no: ale wygląd ma :kox: tylko że założył bym jeszcze jakieś progi.

Opublikowano

Na serio sprzedajesz to cudo? :P Możesz opisać całe wyposażenie bajery moc i to co jest w nim zrobione i z czym sprzedajesz? Mi się szczerze podobają lepiej te felgi w chromie z pierwszej strony :) ale to kwestia gustu .

Opublikowano

Jakby ktoś był zainteresowany to z racji tego, że mam już na oku nowe auto mogę zrobić naprawdę atrakcyjną cenę:

23 tys. - tak jak stoi.

Opublikowano

nie żartuj takich aut się nie sprzedaje :confused4:

Opublikowano

Trzeba do przodu ruszać i próbować czegoś nowego.

Auta szkoda bo bez żadnego wkładu wsiadać i jechać można.

Opublikowano

na co zamieniasz ????

Opublikowano

Jak będzie to się pochwalę. Teraz trzeba znaleźć nowego właściciela dla mojej A4.[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 11:15_________________________________________________Właśnie odjechało z nowym właścicielem.

Może niedługo się pojawi na forum to będzie się chwalił.

Trzeba zacząć coś nowego.

Opublikowano

tylko nie zapomnij sie pochwalić co nowego kupisz :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...