jaccov6 Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Pytanie czy vagiem zmienie kodowanie lusterek zew.tak by ustawiając lewe lustro prawe również zmieniało ustawienie.Bo powiem ze przyzwyczaiłem sie do tej opcji we wcześniejszym aucie i teraz mi tego brakuje
Bieniek Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Nie. Przeciez to bez sensu,bo lustra sa innaczej ustawione...
MarianekZg Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Pytanie czy vagiem zmienie kodowanie lusterek zew.tak by ustawiając lewe lustro prawe również zmieniało ustawienie.Bo powiem ze przyzwyczaiłem sie do tej opcji we wcześniejszym aucie i teraz mi tego brakuje w jakim aucie tak miałeś :eusathink:
jaccov6 Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Opublikowano 22 Listopada 2012 jak bez sensu cofając obniżam sobie lewe lustro tak by nie najechać na coś tam i automatycznie prawe tez mi sie obniża bez potrzeby ustawianie jednego i drugiego.Analogicznie w drugą strone ewentualna mała korekta prawego. W golfie to podstawa:wink: cytat z forum vwgolf.pl...."zauważyłem dziś że jak ustawiam lusterko prawe to działa jest ok, a jak zaczynam ustawiac lusterko lewe to przestawia się lewe i prawe na raz w te same strony. " opcja zwana synchroniczne ustawianie lusterek:wink:
adadur Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 do mnie ta funkcjonalność nie przemawia ... ale jak nie używałem to nie wiem co to tak naprawdę daje
bojan167 Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Pytanie czy vagiem zmienie kodowanie lusterek zew.tak by ustawiając lewe lustro prawe również zmieniało ustawienie.Bo powiem ze przyzwyczaiłem sie do tej opcji we wcześniejszym aucie i teraz mi tego brakuje w jakim aucie tak miałeś :eusathink: W passacie b5 FL też tak jest:wink:
Rekomendowane odpowiedzi