Skocz do zawartości
IGNOROWANY

ins oil co ile sie zapala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie skasowałem ins olejowa dzis bo wymieniałem olej na nowy moje pytanie jest takie za ile zapali sie ponownie jak to ustawic czy lepiej zapisac gdzies stan licznika pzdr

Opublikowano

Jak Vag-iem kasowales to i Vag-iem ustawisz następna inspekcję.Dodatkowo możesz sobie zapisać na kartkę i przyczepić przy silniku;)

wysłane za pomocą tapki2

Opublikowano

kasowałem przyciskami przy liczniku wczesniej a teraz mam kabel ale jescze nic nie robiłem i mysle jak zrobic czy kablem czy przyciskami

Opublikowano

Jeśli wykasujesz przyciskami przy liczniku to auto ma zakodowane stałe okresy między wymianami czyli co 15tyś km. natomiast jak vagiem to jak napisał poprzednik mozesz sobie zmienić wartość na ile chcesz .

Opublikowano

oki probowałem polskim vagiem 4.9 ale lipa bo wyskakuje ze blok 10 i 11 nie aktywny i nie chce zatwierdzic zmian jest na to jakis sposob ??

Opublikowano
oki probowałem polskim vagiem 4.9 ale lipa bo wyskakuje ze blok 10 i 11 nie aktywny i nie chce zatwierdzic zmian jest na to jakis sposob ??

Jeżeli masz auto z 97roku to chyba blok 05

Klub AUDI TECH TEAM - Polska - VAG - Kasowanie inspekcji serwisowej

Opublikowano

oki dzieki kolego jakos dalem rade ale jeszcze jedno pytanie mam jak otwieram inspekcja serwisowa czy cos w tym stylu to dlaczego blok 10 jest 12 tys a 11 blok to 240 tys nie powinno sie to przestawic ustawiłem blok 5 na 10 tys a 6 na 9