Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wałbrzych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki GOLI, do Przemka Sowy już dzwoniłem i mówił abym podjechał w przyszłym tygodniu i zobaczy czy to zrobi, a Carlos kto to jest? Jak ma gdzieś warsztat tutaj to podjadę, wiesz może gdzie?

Opublikowano

Carlos to koleś który nie ma (jeszcze) warsztatu ale jest równie dobry co Sowa.Jest w wałbrzychu jeszcze kilku ale "dłubaczy" nie polecam...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Jeśli chodzi o fachowca od naszych furek to polecam warsztat na wrocławskiej teren huty szkła. W ostatnim czasie borykałem sie z przeładowaniem, Sowa tylko je stwierdził i nie wiedział co jest powodem, nie był w stanie powiedzieć czy N75 jest dobry. Na wrocławskiej facet sprawdził cały osprzęt turbo w 5 minut.

Opublikowano
Witam. Jeśli chodzi o fachowca od naszych furek to polecam warsztat na wrocławskiej teren huty szkła. W ostatnim czasie borykałem sie z przeładowaniem, Sowa tylko je stwierdził i nie wiedział co jest powodem, nie był w stanie powiedzieć czy N75 jest dobry. Na wrocławskiej facet sprawdził cały osprzęt turbo w 5 minut.

I skasował za to jak w ASO,danmax jest faktycznie dobry,ale nie mam pojęcia z kąd oni biorą ceny...

Opublikowano

I skasował za to jak w ASO,danmax jest faktycznie dobry,ale nie mam pojęcia z kąd oni biorą ceny...

za podłączenie bierze tyle co Sowa 100

Opublikowano

Panowie mam kola ziowe,hamulce s4 moz ktos cos potrzebuje??Jestem z Walbrzycha

Opublikowano

PW :whistling:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, szukam fachowca od b8 w okolicach wałbrzycha/świdnicy. Potrzebuję znaleźć przyczynę wibracji na jałowym, oraz kilka innych rzeczy. Polecacie kogoś?

Pozdrawiam

Opublikowano

Chyba tylko ten na wrocławskiej w wałbrzychu o którym pisze Marcin78,jest dobry ale tanio nie będzie

Opublikowano

Swidnica Arek 512 28 28 33 Powiedz ze od papola dostales namiar.Ogarnie , konkretny chlop.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest mi znane i to bardzo dobrze. Co chciał byś wiedzieć? Może coś ci pomogę

Opublikowano

Szkoda, że tak późno, już kupiłem inne auto...

Opublikowano

A więc niech Ci służy,to też było godne uwagi

Opublikowano

Czy ktoś wie gdzie można kupić plastidip spray. Chodzi mi o sklep w okolicach miasta, w ostateczności allegro.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam potrzebuje zrobic logi dynamiczne moze ktos mi pomoc :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hello, żyje tu ktoś ?

Opublikowano

Żyje,żyje,ale co to za życie :whistling:

Opublikowano